המשטרה עצרה את המנוול שהפיץ את הסירטון השיקרי בנוגע לשיחרור בני ערובה.
שמלת תחרה1 Well-known member 20/10/24 #1 המשטרה עצרה את המנוול שהפיץ את הסירטון השיקרי בנוגע לשיחרור בני ערובה.
Harrington Well-known member מנהל 22/10/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: המשטרה עצרה את המנוול שהפיץ את הסירטון השיקרי בנוגע לשיחרור בני ערובה. לחץ כדי להרחיב... מה הייתה מטרתו? האם יתכן שבאמת חשב שהוא אומר דברים נכונים (גם אם הקדים ונדמה לי שאף אמר זאת את הגורמים הרשמיים והצנזורה)?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: המשטרה עצרה את המנוול שהפיץ את הסירטון השיקרי בנוגע לשיחרור בני ערובה. לחץ כדי להרחיב... מה הייתה מטרתו? האם יתכן שבאמת חשב שהוא אומר דברים נכונים (גם אם הקדים ונדמה לי שאף אמר זאת את הגורמים הרשמיים והצנזורה)?
שמלת תחרה1 Well-known member 22/10/24 #3 נכתב ע"י Harrington: מה הייתה מטרתו? האם יתכן שבאמת חשב שהוא אומר דברים נכונים (גם אם הקדים ונדמה לי שאף אמר זאת את הגורמים הרשמיים והצנזורה)? לחץ כדי להרחיב... אומרים שהאיש ערבי ישראלי
נכתב ע"י Harrington: מה הייתה מטרתו? האם יתכן שבאמת חשב שהוא אומר דברים נכונים (גם אם הקדים ונדמה לי שאף אמר זאת את הגורמים הרשמיים והצנזורה)? לחץ כדי להרחיב... אומרים שהאיש ערבי ישראלי
מ מקסים 45 Well-known member 23/10/24 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: המשטרה עצרה את המנוול שהפיץ את הסירטון השיקרי בנוגע לשיחרור בני ערובה. לחץ כדי להרחיב... לא מספיק לעצור !
נכתב ע"י שמלת תחרה1: המשטרה עצרה את המנוול שהפיץ את הסירטון השיקרי בנוגע לשיחרור בני ערובה. לחץ כדי להרחיב... לא מספיק לעצור !
Harrington Well-known member מנהל 23/10/24 #5 נכתב ע"י מקסים 45: לא מספיק לעצור ! לחץ כדי להרחיב... מה צריך לעשות לו?
אבי בן 1231 Well-known member 24/10/24 #6 נכתב ע"י Harrington: מה צריך לעשות לו? לחץ כדי להרחיב... לשלוח אותו למלון *****