זבנג וגמרנו

AmericanDragon

New member
זבנג וגמרנו

למי שלא יודע- כל מה שלא מצריך פתיחת טופיק חדש- לכאן

AmericanDragon

New member
דעות UFC 76

טייסון גריפין נגד טיאגו טבארס היה קרב פתיחה מעולה ככה אני אוהב לראות קרב על הקרקע ולא השיעממון שהרבה אחרים מציגים, גריפין פשוט תותח ואני רוצה לראות אותו בקרב מול הוארטה או סטיבנסון. מצ'ידה נגד נקמורה היה קרב סביר ולא יותר, מצ'ידה הראה עליונות לכל אורך הקרב על היריב. מאזן מושלם זה מעולה מן הסתם אבל אני רוצה לראות אותו מול יריב יותר הולם ג'ון פיץ' נגד דייגו סנצ'ז- קרב שמאוד נהנתי ממנו- שני החבר'ה האלה חיות והיה כיף לראות כ"כ הרבה ניסיונות להכנעות של סנצ'ז שלמרות שהפסיד יצא אובר (
), היציאות של פיץ' מהניסיות להכנעות מאוד הרשימו (גם את הקהל שהיה כ"כ חם והוסיף לאווירה בצורה מעולה לאורך כל הקרבות). בכלל הדוויזיה הזו נורא מעניינת עם קרבות מעולים שיכולים להוציא 2 הלוחמים הללו+ סרה, יוז וכמובן GSP. החלטת שופטים הולמת. פורסט גריפין נגד שוגון- יותר מקרב טוב זה היה קרב מרגש, כיף היה לראות את גריפין מנצח והבחור קנה אותי בקרב הזה. הוא בא כאנדרדוג ופשוט שלט בשוגון שנראה די רע לעומת מה שהציגו אותי בפרייד. גם אם הקרב היה הולך להחלטת שופטים- גריפין היה לוקח. יאללה טייטל שוט לגריפין או רימץ' נגד ג'ארדין - קרב שמאוד יעניין אותי אחרי הערב הזה ויכולה להיות אחלה נקמה לגריפין על ההפסד באחד האירועים האחרונים (לא זוכר איזה), לשוגון יהיה עוד הזדמנויות להוכיח את עצמו ואני אשמח לראות קרבות שלו בהמשך צ'אק לידל נגד קית' ג'ארדין (תוך כדי צפייה) מדהים כמה שלידל אובר. סיבוב ראשון מאוד מאוד צמוד. נותן ללידל בקצת. סיבוב שני: אחלה בעיטה לגוף וימנית ללסת בדקה הראשונה, יפה שלידל יצא מזה. נותן את הסיבוב לג'ארדין באופן די ברור. הוא ממש התעלה על לידל. סיבוב שלישי: כ"כ לג'ארדין שהיה פשוט יותר טוב. ג'ארדין לוקח בהחלטת שופטים מעולה, מוזר מאוד ששופט אחד נתן 2 סיבובים ללידל:S. לידל נראה פשוט רע ואני מקווה ורוצה שיחזור לעצמו בזמן הקרוב. נראה עכשיו את יוסטון אלכסנדר מנצח את ג'ארדין תוך דקה. עוד נקודה שחשבתי עליה- לא טייקדאון אחד ולא קרקע לשנייה במיין אבנט. מוזר ושונה:p. בסה"כ אירוע מעולה עם קרבות שסיפקו את הסחורה (נו טוב חוץ מאחד). מומלץ מאוד למי שעוד לא ראה קרב הערב: קשה. פורסט-שוגון לא היה קרב שהתעלה על עצמו אבל היה מאוד מרגש. הלייטוויט תמיד מספקים את הסחורה אבל אני אתן את התואר לפיץ'-סנצ'ז

ברור שלא תהיה פעילות על הקרקע

מדובר בשני סטרייקרים טהורים שמעדיפים להישאר בעמידה כל הזמן. חוץ מזה, גם אם ז'ארדין היה מנסה ללכת על טייקדאון, זה לא שהוא היה מצליח.

AmericanDragon

New member
שאלה כללית על הכנעות

אני לא רואה את האימפקט שיש בכל הכנעה והכנעה (ה4 שהכי בולטות בעיניי- הארמבאר, גיליוטינה, אחיזת המשולש והחינקה). אשמח להסבר קצר על כל הכנעה ואם יש תמונות ברורות של האימפקט או משהו להמחשה אני גם אשמח. תודה רבה

sgracie

New member
אימפקט? בחירה מוזרה של מילים... קבל:

ארמבאר (או יותר מדוייק: סטרייט ארמבאר) - מפעיל לחץ על המרפק שמושג על ידי יישור היד כשנקודת המשען היא במרפק כך שבעצם המשך היד (האמה וכף היד) ממשיכים לרדת בזמן שהמרפק עולה גיליוטינה - על שם המכשיר הצרפתי לעריפת ראשים, אחרי שלופתים את הראש כאשר אחורי הראש נוגע בבית השחי של החונק והאמה של החונק נחה על הגרון של הנחנק מנסים "להפריד" את הראש מהגוף על ידי הידוק האחיזה ומשיכה כלפי מעלה (אם בעמידה) או על ידי משיכה של הראש עם הידיים והרחקה של הגוף עם אחיזת הרגליים (כשבשכיבה) משולש - ירך אחת סוגרת עורק אחד והיד/כתף של הנחנק סוגרת את העורק השני (כמובן בעזרתה האדיבה של הרגל השניה והלחץ ששתי הרגליים מפעילות יחד), זרם הדם לראש נחלש/נעצר, אספקת הדם והחמצן למוח נקטעת ומתעלפים חינקה? אולי חניקה, אבל גם לא מדוייק מספיק כי יש אינספור חניקות, בטח התכוונת ל-RNC, rear naked choke - תוסים ליריב גב מכניסים הוקים עם הרגליים כדי לשמור על המצב, עוטפים עם יד אחת את הגרון כך ששריר ב-biceps סוגר עורק אחד ועצם האמה סוגרת את העורק השני יש עוד הרבה הכנעות לא פחות בולטות כמו הקימורה, האמריקנה, בריחי רגליים למיניהם

KentaFuji

New member
כל אחת מהן בחלט צבעלת אימפקט(מניסיון)

הארמבר בקלות יכול לשבור את היד של המתחרה אם הוא לא נכנע/זה נעשה חד מידי. גיליוטינה אם אני לא טועה גם מפעילה לחץ על הצוואר וגם חוסמת את העורקים שמובילים למוח(חניקת דם) אחיזת המשולש לוחצת על הצוואר וגם חונקת. החניקות כולן כמבן חונקות, חלקן גם מפליעות לחץ על הצוואר ומונעות מהדם לזרום למוח, מה שמכניס את גוף האדם למצב "המנתה" בו חמצן עובר לשני מקומות עיקריים- הלב ובמוח, מצב זה נקרא עילפון(XD)

Crack It

New member
מנצל"ש שאלות.

- האירוע האחרון שראיתי של UFC היה שבמיין אבנט היה גונזאגה נגד קוטור (עזבו מנצח וכל שאר האירוע), מה מספר האירוע ? כדי שאוכל לדעת מה לעקוב אחרי כי הפסקתי... - זה נכון שרנדי קוטור עזב ? מה מי מו ? מי אלוף במשקל כבד?

KentaFuji

New member
תשובות

זה היה UFC 74 אם אאל"ט, אם לא 72 כן, הוא עזב, הוא חזר בשביל להילחם ב"טופ" של היום, את סיליבה הוא ניצח והוא רק רוצה קרב נגד פיודר. האלוף ייקבע בUFC 81 בקרב בין סילביה לנוייגרה.

talhorm

New member
אתה לא טועה, זה היה UFC74

לרנדי קוטור הוצע קרב עם הטופ של היום... שזה נוייגרה, אחד המתמודדים הכי גדולים בעולם בHW ומדורג ע"י רבים כשני בעולם בדוויזה, אבל קוטור רוצה אך ורק קרב נגד פידור הגדול המדורג כמעט בכל מקום אפשרי ראשון בעולם וגם בP4P אז איך שזה נראה... אנחנו לא נראה יותר את רנדי קוטור נלחם בקריירה שלו אם הוא דובק למילותיו

למעלה