|זבנג||זר|שלום לכולם.......

|זבנג||זר|שלום לכולם.......

אני ערן בן 14 ואני לא הומו כי אני גם מאוד נימשך לבנות אני לא בדיוק נימשך לבנים אלא מעניין אותי כל הנושא הזה! זאת תמונה שלי אבל יצאצי שם כמו כונף!

אווופס!../images/Emo12.gif שלחתי פעמיים!

חחחחחח ואולי זאתי תמונה קצת יותר נורמלית אתם תחליטו..... ויש לי שאלה קטנה..... איך הגעתם לזה שאתם הומואים?

resputin

New member
אני מניח (אני בי)

שזה די מגיע לבד.. כאילו, רגשות אתה מרגיש.. משיכה אתה מרגיש.. (לרוב משיכה מובילה לרגשות, לפעמים לא..)- וכמה שזה נשמע כמו קלישאה.. מתישהו זה מתחוור לך פשוט. בכלל לי יש את הסיפור הדי כאוב שהתחילה הדו מיניות.. אבל אני אשמור את זה לעצמי לבינתיים..

Blackice

New member
שלום שלום וברוך הבא! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לבקר באתר של המלאכים בוורוד www.brainbow.co.il שם יש כל מני מאמרים שאולי יעזרו לך.. וגם הרבה אנשים שימחו לדבר איתך ויש גם סיפורים שלהם.. אתה גם מוזמן ליצור קשר באייסיקיו: 129443193 ולדבר.. אני אישית בי... אבל זה פשוט אומר יותר זמן להתלבט (בשבילי בכל אופן..) מה שאני יכול לומר לך בקצרה פה בפורום- מתלבטים. שואלים את עצמך על מי אתה מסתכל.. עם מי אתה מדמיין את עצמך מתנשק.. נמצא במערכת יחסים... זה אישי לכל אחד.. לכל אחד צורת המחשבה שלו, זהות מינית ייחודית לו.. אבל בסופו של דבר.. התשובה תמצא אותך אם תחפש אותך. וצריך פשוט לקחת את תקופת ההתלבטות בקלות וכל זה..
אז ברוך הבא לפורום!
ארז

white star

New member
איך הגעתי לזה שאני הומו...

פשוט מעולם לא היה לי עניין מיני בבנות.היה לי רק עניין ידידותי בהן ואחרי שניסיתי מערכת יחסים עם גבר הבנתי שלפה אני שייך בכל אופן ברוך הבא

TwelveEyes

New member
וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif

אם אתה לא נמשך לבנים ורק מתעניין בקטע הזה... אין לי אלא לפסוק שאתה סטרייט, אבל סקרן. וזה טבעי בגיל שלך - אין הרבה אנשים שעוברים את גיל ההתבגרות בלי להימשך לבני מינם. הקטע הוא שיש כאלה שזה לא עובר להם הרבההה זמן... עד שבסופו של דבר, הם פשוט מבינים שהם הומואים\לסביות\בי. תן לזה קצת זמן. אם בעוד כמה חודשים או שנה תראה שאתה עדיין מתעניין, כנראה שצריך לחשוב ברצינות על האם אתה בי\הומו.

למעלה