זהבהלה יקרה

ענתי44

New member
זהבהלה יקרה ../images/Emo24.gif

אני רוצה לשלוח לך חיבוק של כוח אני רוצה לצטט מישהי יקרה שעודדה אותי, ושאמרה לי לחשוב חיובי ולהאמין שיהיה טוב. ושהזכירה לי שראיתי את האור בקצה המנהרה החשוכה שהייתי בה.... ואני מתכוונת למילים החכמות האלה שאת בזמנו עודדת אותי כשהיה קשה. מאחלת לך שהתקופה האיומה הזו תחלוף ושהשמיים הקודרים יתבהרו ושמש מלטפת תפציע בשמי חייך. הלוואי והיה לי מחק קסמים שהייתי יכולה למחוק את כל הכאב, אבל אין לי, אז במקום שולחת לך זר של ברכות לימים טובים יותר ונשורות טובות.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif מה שלום אמא של זהבה?

בימים האחרונים זהבה לא היתה בפורום וזה מדאיג כי היא סיפרה שהמצב של אמא שלה לא טוב והיא הפסיקה לאכול... זה מדאיג אותנו שאנשים ככה פתאום נעלמים לנו, כמו אסתר, ועכשיו זהבה... מיד זה מעורר מחשבות שמשהו לא טוב קורה ליקיריהם ופשוט אין להם זמן וכוח להיכנס לפורום. אז לכל מי שמדבר עם זהבה במקרה, מסרו לה מאיתנו ברכות רפואה שלמה לאמה היקרה והרבה כוח וחיבוקים וחיזוקים לה עצמה, שיהיה לה כוח להתמודד עם התקופה הקשה...

zs1957

New member
נילי תודה על העידוד והתמיכה ../images/Emo24.gif

אני מרגישה שזה הסוף של אמא שלי. הסרטן אוכל את גופה והאלצהיימר את מוחה. אין לי זמן להכנס לפורום כי אני עסוקה בטיפול באמא, בפריצה שהיתה, בשיפוצים של הבית.אני קוראת תגובות החברים כל יום. בגלל הלחץ של הימים האחרונים לא תמיד יוצא לי להגיב. תודה מקרב לב על דאגתך, את מקסימה. אני יודעת שאתגבר ,אולם אני לא מתביישת לדבר על הקושי עם אנשים כמוך ואחרים שמבינים במה מדובר. לצערי הרב אנשים בריאים לא מבינים על מה אנחנו מדברים ,או פוחדים שהמחלה תפקוד אותם בעתיד וחוששים לדבר. כל טוב ויום עגול זהבה שחם

zs1957

New member
ענתי היקרה תודה על העידוד

ימים קשים עוברים עלינו עם אמא . יש התדרדרות במצבה. קשה לבלוע אוכלת רק נוזלים , מזון מרוסק , אינשור וסקנדי שייק. הסרטן המקנן בגופה מכרסם כל יום עוד ועוד מנשמתה. לפני יומיים פרצו לביתה של אמא ועשו ואנדליזם נוראי בתוך הבית שברו חלונות , הפכו את כל המגירות הוציאו את כל ארגזי הגלילה של התריסים חשבו שיש שם דולרים שקשישים נהגו בצעירותם להחביא. מזל שאמא והמטפלת לא היו בבית אחרת השודדים האכזריים היו מכלאים בהן את זעמם למצוא כסף. הגנבים הם נרקומנים, שחפשו כסף משלא מצאו כלום עשו ואנדליזם בתוך הבית ונזק רב לרכוש. הגענו לבית אני בעלי ואחותי זה היה מחזה עצוב כואב. טוב שאמא לא מודעת למצבה אחרת היא היתה נכנסת לחרדה עמוקה.כעת אנחנו בטיהור הדירה מהזוהמה וההרס שהותירו הליסטים ובהבאת בעלי מקצוע לתיקונים. תודה מכל הלב לחברותי טובה וענתי ,שכותבות ומטלפנות לשלומה של אמא, מעודדות ותומכות בי בשעות הקשות. אני מאחלת לכל חברי הפורום הנהדרים דרורה, נילי, אריאלה ,חני ועוד אחרים ששכחתי כל טוב והרבה כח לטיפול ביקירכם. יום טוב , זהבה שחם

../images/Emo24.gifזהבה'לה עצוב היה לקרוא

מה עבר עליכם השבוע, על השודדים הרעים שהפכו לאמא את הבית, אני ממש מזועזעת על הפריצה וההרס שביצעו הפושעים, אנא התגברי על המצב שנקלעתם אליו ואני מתפללת בשבילכם שהיושב במרומים ירחם ויביא לכם בריאות איתנה ורפואה שלימה לאמא היקרה.אני מקדישה לך עוד משהוא פיתחי את האתר

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה יקירתי

|נחמה
כל כך מצער לשמוע על הטראומה שעברתם עם הפריצה לבית של אמא שלך. באמת מזל גדול שהיא לא היתה בבית כשהפורצים נכנסו. שומעים בזמן האחרון על מקרים כל כך קשים של התעללות בקשישים מצד פורצים שבאים לגנוב מהם כסף ותכשיטים. אולי אפילו הם חיכו שאמך תצא עם המטפלת, וזה מזל גדול. אני מתארת לי איזה עוגמת נפש זה גרם לכם... טוב שאמא לא במצב שזה יכול לגרום לה לזעזוע... לפרוץ לקשישים ולגנוב מהם זה ממש שפל המדרגה. גם בפשע יש כנראה דרגות שונות של שפלות וזו לדעתי אחת הנמוכות ביותר שיש... מאחלת לאמך היקרה שתתאושש ותתגבר ותחזיק מעמד ולך שבאמת תצליחי להתעלות מעבר לנזק החומרי ותודה לאל ממש שלא נגרם נזק אחר... שיהיה לכם סוף שבוע רגוע ופורים שמח עד כמה שאפשר...|נחמה

למעלה