זהבה בן בהופעה חיה

X Offender

New member
זהבה בן בהופעה חיה ../images/Emo41.gif

מלכת הזמר המזרחי מגיעה למועדון קפה ת"א להופעה מיוחדת עם השירים הישנים והחדשים לעשות הרבה הרבה שמח ! יום שני 22.02.10 בשעה 21:00 מועדון "קפה ת"א" מנחם בגין 17 ,ת"א הכניסה חופשית !

i c u 2

New member
שתוציא שירים חדשים !

וסלח לי אבל מלכת הזמר המזרחי היא שרית חדד, זהבה בן יכולה לבוא אחריה :}

X Offender

New member
טוב

לא נכנס לויכוח הילדותי המטופש הזה. זהבה בן התפרסמה כששרית חדד הייתה בגן אז כבודה של זהבה בתרבות המזרחית לנצח תשאר ושרית חדד היא מזמן לא זמרת מזרחית אלא זמרת פופ עם שירים פשוטים וחסרי טעם. מחזוריות שנעה מהאלבום ה 5 שלה ועד היום.

i c u 2

New member
אמ...

פעם אפשר אולי היה להשוות ביניהן. היום שרית הרבה יותר מצליחה {יותר מצליחה=יותר מפורסמת וכו'}. המבחן של מי יותר גדול בסופו של דבר זה את מי יזכרו בעוד 20-30 שנה {ראה כרגע ערך זוהר ארגוב}. שים לב גם ששרית חדד לקחה את "זמרת העשור" ולא זהבה בן. זהבה בן בדעיכה ביחס לשרית חדד ששומרת די על אותו קצב עבודה. זה לא חס וחלילה שיש לי משהו נגד זהבה בן. היא אחלה זמרת, מוציאה אחלה שירים אך לדעתי אי אפשר להשוות אותה לשרית חדד. ואכן, הויכוח די ילדותי.

X Offender

New member
אין פה בכלל נושא של השוואה

זהבה הייתה ונשארה זמרת מזרחית שרית הייתה זמרת מזרחית שהפכה לזמרת פופ היא פונה לקהל יעד רחב יותר, היא מוציאה שירים בגון אחר שירים שמחים, כי היא בן אדם שמח, התפקיד שלה זה לעשות חאפלה וכפיים. זהבה התחילה כזמרת דיכאון שבאה ממצוקות אמיתיות, עברה משברים נוראים ולמרות הכל הפכה להיות אחת הקולות הגדולים של ישראל, יש משהו בשירה של זהבה שהתשנה לאורך השנים (השתנה לטובה) לעומת שרית שנשמעת בול אותו דבר בכל השירים שלה מהדיסק הראשון עד האחרון . זה נכון שרית חדד הרבה יותר מצליחה היא לא יותר מפורסמת אין בן אדם בישראל שלא יודע מי זאת זהבה בן כמו שכולם יודעים מי זאת שרית חדד. זהבה היא קלאסיקה, טיפת מזל זה נכס צאן ברזל במוזיקה הישראלית לשרית חדד אין ממש דבר כזה. היא זכתה בתואר זמרת העשור מפני שהיא עובדת נון סטופ והיא נפלה על בן אדם שמשקיע בה עד השקל האחרון ונותן לה פינוקים מכף רגל ועד ראש ואילו לזהבה לצערי הרב אפילו דירה משלה אין וחבל כי הבחורה יכלה לשבת על מיליונים היום. ולא נכנס לעניין של היא לא חכמה וזאת הבעיה שלה אל תשפוט בן אדם עד שתעמוד בנעליו. לסיכום שני הזמרות מוצלחות מאוד, זהבה זו זהבה ושרית זו שרית זה ששתיהן באו מאותו ז'אנר זה לא אומר שיש מכנה משותף עמיד בינהן .

שוב מקרה זוהר אכלו לי שתו לי די שרית מלכה.

זהבה ממזמן לא מלכה אלא זמרת עצלנית שמחכה שהכל יבוא לה בקלות,אז הכי קל להגיד שרית מפונקת וכו' וכו' שורה תחתונה רואים לאן הגיעה שרית חדד ולאן זהבה בן,שרית ממלאה קיסריות ומופיעה בפני אוליגרכים ברוסיה וזהבה בן מופיעה בקפה ת''א מול קהל גרושים גרושות שיכולים לראות תמורת כוס בירה ב 20 ש''ח כך גם נראות הקריירות שלהן,זהבה לא מייצרת להיטים שרית כן מייצרת שנים,וזה לא משנה אם זה פופ או שמופ שורה תחתונה היא זמרת שעובדת ומנסה כל סגנון וזה מה שמחזיק אותה בטופ וכ העם אוהב אותה,ולגבי נכסי צאן ברזל אל תצחיק אותי בבקשה כי לשרית יש אין סוף נכסי צאן כמו שמע ישראל והייתי בגן עדן ועוד המון,והדיסק האחרון שלה הוא סופר מזרחי.

זהבה היא האמא של הזמרות פופ.

בשביל לנסות להציל את הקריירה שלה היא ניסתה הכל גם שירי דאנס וגם חיבור עם רמי קליינשטיין וארכדי דוכין אז אל תסבן אותנו עם זה שהיא זמרת מזרחית נטו,סגנון המוסיקה שלה ושל שרית הוא אותו דבר פופ מזרחי,למרות שהאלבום האחרון של שרית הוא מזרחי על גבול הדיכאון שירים כמו הנשמה שלי הגורל הטוב אהבה בתוכי,האלבום האחרון של זהבה בן הוא פופ טהור סטייל בריטני ספירס שירים כמו אוהבת, מי תאהב אותך יותר,קח אותי לאהבה,והדואט עם ארכדי דוכין אלה ממתקי פופ מתחנפים לגלגל''צ אז אל תטיף לנו על מוסיקה בבקשה כי יש כאן ח'ברה לא פראיירים.

i c u 2

New member
לא מסכים עם מה שאתה אומר

מה ש"אייל גולן הכוכב" רשם זוהי בול דעתי.

מה קרה

עשית מזהבה בן מלכה. זה לא סוד שכבר בקושי שומעים עליה. אין על שרית וגם לא תהיה. אין קשר בינהן. שרית היא מלכה, זהבה יכולה מצידי להיות הנסיכה. אין ספק שזהבה היתה ה-זמרת לפני שהגיעה שרית, אבל כולם יכולים להעיד על זה שכששרית הגיעה- זהבה כבר לא היתה המס' 1 בארץ. זה סתם השטויות ששרית כבר לא מזרחית, אתה מוזמן לקנות את הדיסקים שלה ולהקשיב להם טוב טוב.. חוצמזה זה לא משנה, כל עוד אוהבים אותה עם המוזיקה שהיא עושה זה רק לטובתה. האסטרטגיה שלה היתה מראש להיפתח לכמה שיותר סגנונות, והיא אמרה את זה גם באיזשהו ראיון. אז כן, היא התחילה רק עם מזרחית והתפתחה קצת קדימה. להתקדם זה לא קללה. לא חייבים להיתקע באותו ז'אנר. וזה רק עשה לה טוב. סתכל על מושיק עפיה וקובי פרץ- שהם היו פעם מזרחיים כבדים- ברגע שהם הפכו לקצת יותר קלילים ושרו ים תיכוני- הם התפרסמו. עם "חלום מתוק" ו"בלבלי אותו"..

X Offender

New member
וואללה...

אתם אומרים את כל הדברים האלה על סמך זה שאתם אלה שמסדרים לזהבה את ההופעות? יש לי שותפים לעסק ולא ידעתי? פשש יפה אז בוא נחדש לכם זהבה עובדת כל יום כמעט מופיעה באירועי התרמה, אירועים פרטיים , חתונות ועוד.. ועושה אחלה של כסף , הפירסום זה לא מה שחסר לה כי כמו שאמרתי מקודם, זהבה בן מפורסמת באותה מידה כמו שרית חדד. אני לא צריך שתסבירי לי מי זאת שרית חדד יש לי את כל הדיסקים שלה בבית. והכרתי אותה עוד מימי צעירי חדרה שהייתה מופיעה אצלנו בבית ספר בטקסים. אז כך שאין צורך לנסות לשכנע אותי לשום כיוון נסכם בזה שבז'אנר המזרחי יש אלף זמרים אבל רק שתי זמרות שיזכרו לנצח והן ללא ספק זהבה ושרית . נקודה סוף נושא. סה"כ באתי להציע לכם להגיע להופעה, להנות לשמוח ופתחתם פה שוק הכרמל כאילו מה קרה?! יאללה תתקדמו עבר

זהבה לא מופיעה ולא בטיח.

אני ערב ערב בחתונות וארועים באולמות הכי מפוארים בארץ עובד בנוסף לעירייה גם בחברת הפקות גדולות ואני לא רואה אף פעם אותה את שרית מלא את קובי אייל משה ליאור גם מלא זהבה זו זמרת שנכחדה ובשנים האחרונות בואו נודה באמת נכשלת,קול גדול יש לה גם המון להיטים נכון אבל לא מתקרבת לשרית אי אפשר להשוות ועם עובדות קשה להתווכח,זהבה מתקופת מלך אמיתי אני שטה ולהשתגע לא מתנגנת ברחבות הריקודים בניגוד לשרית שרק מפגיזה להיטים קרי העכשווים קרוסלה ומקודשת.

X Offender

New member
טוב יאללה יאללה

לך הבייתה חפש שקל מתחת למיטה שרית הכי הכי וזה הכל יופי ? ביי.

אלונה3636

New member
אבל מבחינת קנה מידה של זמרות באמת בעלות קול

אף אחת מהם לא ממש זמרת גדולה , פשוט מצליחות בארץ וזה מזלם ואולי בסביבה . אבל אלה לא קולות שהייתי גם לרגע קט מכניסה לאיזו מסגרת של זמרות מהשורה הראשונה .

אלה קולות מדהימים ברמה בינלאומית.

זהבה ושרית לא נופלות מאף זמרת בעולם,זהבה שרה את אינתה עומרי יותר טוב מהמקור אפילו,ולשרית יש קול אלוהי,זה שאת לא אוהבת וחושבת שהדשא של שכן ירוק יותר זו זכותך ודעתך אני לא חושב כך.

daniel46864

New member
אלה לא זמרות ברמה הבינלאומית

אל תערבב רמה וזמרות בינלאומיות עם זמרות עולמיות שנימצאות בכלל באטמוספירות אחרות . קולות כמו של זהבה ושרית חדד ,יש לא מעט בנימצא בסביבתינו המזרח תיכונית -(אני אישית מצטערת שאני פה ) זה לא קולות אלוהיים ,נראה חטפת מכה באזור של ההבנה מה זה באמת קולות אלוהים . זה קולות ים תיכוניים שיגרתיים בתחום הזימרה ,לא שום פאקינג ביג דיל . בסטנדרטים עולמיים אלה קולות שהם דיי סתם ,,אפילו המינעד הקולי שלהם לא משמעותי ,ההפקה הקולית שלהם היא כדבר רגיל ואין בו שום דבר מעורר תמיהה . תקבל פה דוגמא ,מה הכוונה קולות בליגה שהבנות האלה שאתה מדבר עליהין לא נחשבות בכלל זמרות לעומתן . ללא קשר לתחום המיזרחי ,במיזרחי בניגוד לדעתך אין בכלל זמרות שבסטנדרטים עולמים ניתן לקרוא להן ענקיות ,לא מבחינת המינעד לא מבחינת היכולות לא מבחינת ההפקה ולא מבחינת בכלל ראייה של קול כ-קול מבחינת המגה יכולת ונדירות , http://www.youtube.com/watch?v=EVQfJZ9Mbsk ואותה גברת לפני כמה חודשים קצת לפני יום הולדתה ה 73 http://www.youtube.com/watch?v=GG20Ro7Zjmo אלה יכולות קוליות שאפילו זו מבזה לכתוב על מגה דיווה כזו ליד זמרות מזרחיות ,מבזה את האותיות שאני כותבת פה .

daniel46864

New member
אני קצת מודה שניסחפתי עם התגובה

אבל רק חיזקתי את תגובתה של הכותבת ,אבל כשראיתי את מה שכתבת לפי דעתך על רמה בינלאומית ,פשוט קצת נידהמתי .אינני יודע מה הבנתך באמת ולעומק בתחום השירה המיקצועית ,אבל יש לי תחושה אולי אני טועה אבל תחושה שבוויכוח מיקצועי איתי בתחום זה ,היית אחרי דקה כבר ללא מילים . אבל באמת כל אחד וטעמו , בהצלחה.

daniel46864

New member
דבר נוסף שהתחלתי לכתוב ,,,,

הייתה איזו זמרת ים תיכונית שלא אציין שמה ,אבל בהקשר לנושא מסוים ועינין מסוים היא אמרה (אני מצטערת שאני פה ) אבל לבסוף מתוך הרגשה שאין צורך סתם בפרובוקציות העדפתי לא להמשיך .בכל מיקרה אלונה בדברים מסוימים צודקת אבל נקודתית אין מה לעשות אנחנו חיים בארץ ולטוב ולרע זה חלק אינטגרלי ממה שקורה פה וממה שחלק גדול מהקהל אוהב .

daniel46864

New member
טוב אני ניכנסתי לפה בכלל מלכתחילה בכדיי לברר

כיצד אני יכול ומאיפה ,לקנות שזוג מכרים מתנה ,והמתנה היא זוג כרטיסים למופע של אייל גולן ,אני יודע מזה שנים שהם אוהבים אותו ואני רוצה להפתיע אותם ,אז מישהו יכול לכוון אותי לגבי איפה והיכן .. תודה רבה

זמרות גדולות וענקיות ואת סתם קנאית.

צרת עין לכי תשמעי את קרן פלס היא בטח בינלאומית,גם שרית וגם זהבה עושות בית ספר לים זמרות בכל מדינה בעולם איזבה שתבחרי כולל מדינות מערביות,ועשי לנו חסכי לנו את הבנתך במוסיקה,שמעתי זמרות מחו''ל והאמיני לי שרית וזהבה עושות להן בית ספר כולל ננסי עג'רם מלכת הזמר הערבי כיום,ומי מחזיק אותך כאן בכח במדינת ישראל את יכולה מחר לעזוב,מכתיבך מרגישים את המירמור שלך נגד המדינה ונגד המוסיקה הים תיכונית אז יאלללה יאללה תתקדמי (מה לעשות ים תיכוני טיפוסי).

למעלה