זהבה וחברי הפורום שלום רב

• פותח הנושא 177א
  • פורסם בתאריך

177א

New member
זהבה וחברי הפורום שלום רב

ברצוני לשאול מספר שאלות 1.לאחר חודש וחצי של ורטיגו נשלחתי לבדיקות סרולוגיה/וירולוגיה-מה מחפשים וכמה מודאגת אני צריכה להיות. 2.מהי בדיקת ENG והאם יש לה תופעות לוואי. 3.מה הזמן הסביר להחלמה מורטיגו(חוסר איזון ושיווי משקל-בשלב זה).

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום 177א

שלום רב 177א ראשית אין לך מה לדאוג מהבדיקות שנשלחת אליהן. הסבר קצר על הבדיקות: בדיקת סרולוגיה חוקרת את התגובות בין נוגדניםלאנטיגנים. בדיקת וירולוגיה חוקרת סוגים של וירוסים. בדיקת ENG באה לבדוק את הסחרחורת. בבדיקה מעניסים מים קרים פעם אחת ובפעם השניה מים חמים את אמורה להסתחרר.לא תמיד ניתן לפענח את הבדיקה. לעיתים התוצאות אינן ברורות.כמו במקרה שלי לא ניתן היה לאבחן את תוצאות ה -ENG . אין לENG כל תופעת לוואי מלבד סחרחורת. כל אחד יש לו את זמן ההחלמה שלו. זה מאד אישי. אני למשל החלמתי לאחר 4 חודשי טיפול אינטנסיבי.אני עברתי את בדיקת ה-ENG פעמיים לא ניתן לפענח את תוצאות הבדיקה.הרופא שטיפל בוורטיגו שלי והביא אותי להחלמה מלאה עושה הרבה בדיקות דם ולפי התוצאות מרכיב את הטיפול.מדובר בטיפול תרופתי טבעי לא כימי.אין לתרופות שום תופעות לוואי. לאחר 14 שנות סבל קשות של וורטיגו החלמתי החלמה מלאה. רפואה שלמה והצלחה בטיפול. זהבה שחם.

למעלה