זהבה, יש לי שאלה אלייך

SHIRITA13

New member
זהבה, יש לי שאלה אלייך

קודם כל מה שלומך? והשאלה: מתי נקבל תשובה האם התקבלה לבית ספר "יחדיו". שמעתי שהבית ספר עמוס, ומאחר שאנחנו לא מת"א, אנחנו לא בעדיפות ראשונה. שמעתי גם שקראו לחלק מהנרשמים לאיבחון. ולנו לא קראו. האם זה טוב שלא קראו לנו או לא. ומה אני אעשה אם היא לא תתקבל ל"יחדיו". ודרך אגב, משהו טוב, אורנה בירון אישרה לילדה סייעת צמודה. בי.

זהבה נ

New member
שיריתה יקרה, עדיין לא הסתיימו בת"א

וועדות השיבוץ, רק לאחר שהן יסתיימו אפשר שתגיע לאורנה התשובה. אבל, אולי את תרימי טלפון לבית הספר ותשאלי אותם?, מה יש לך להפסיד?. מקסימום עוד לא תהיה להם בבית הספר תשובה סופית. וקשר לסייעת צמודה, כל הכבוד לאורנה, ממש כך, כי יש קיצוצים גדולים על פי מה שאני יודעת. שלחי לה מכתב תודה, (אולי זר פרחים כשהילדה תתקבל לבית הספר), זה ממש מגיע לה וגם לך זה מאוד לא יזיק לעתיד. (למי שלא יודע אורנה המדוברת כאן זו יו"ר המדור לחנוך מיוחד בעיריה ששיריתה גרה בה) ואם לא תתקבלו ל "יחדיו" חיבים למצוא מסגרת שתתאים לפרופיל של הילדה. אבל, בואי לא נעסוק בזה עדיין ונשדר אנרגיות חיוביות, אני ממש מבינה שאת מאוד לחוצה שאין עדיין תשובה ומאמינה שבשבוע שבועיים הקרובים כבר תהיה. מחזיקה לכם אצבעות, תמשיכי לעדכן,

למעלה