זהבה,

177א

New member
זהבה,

האם אלה בדיקות דם שמוציאים מהוריד ביד? למה הבדיקות בבי"ח? האם כל רופא מומחה לסחרחורת יכול לתת אותן?

zs1957

New member
כן בדיקות דם מהוריד

B1B6 והומצסטאין נעשות בבי"ח כי קופות חולים לא עושות. הרופא ששטיפל בי נותן אותם.לא ידוע לי מה עושים רופאים אחרים המומחים לסחרחורת. זהבה שחם

s o l1

New member
זה בדיקת דם רגילה ופשוטה אני עשיתי

את זה תוך שתיי דקות את בחוץ רק בגלל שזה צריך לעבור במעבדה בבית חולים אז עושים את זה בבית חולים

zs1957

New member
מה שלומך רונה?

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב.אנא כתבי מה קורה חג שמח, זהבה שחם

s o l1

New member
מצבי גרוע ולא עוזר לי הכדורים

אני מותשת עייפה חלשה כואב לי כל הגוף אני כולי מפוחדת מהמצב לא יודעת מה לעושת עם עצמי כי אני סובלת גם מחרדות בנוסף לורטיגו ובנוסף כואבת לי השן ואני צריכה אנטיביוטיקה , דרך אגב מותר לקחת עם הכדורים של ד"ר שמש אנטיביוטיקה ? אני פוחדת מהטיפול עצמו של הכדורים שמטפלים , זה מחמיר את המצב בהתחלה ואני חושבת שאני לא יעמוד בזה , תסלחו לי שאני לא ממש מנחמת אותכם אבל אני אישה חלשה מטיבעי ולא יכולה לעמוד בכל מצב ולעזור לעצמי ,,,, אני פוחדת מכל דבר ומרימה ידיים מהר ומוותרת מהר ונופלת מהר וקשה לי לקום מנפילות , הלוואי והייתי אישה חזקה ועצמאית ... הלוואי .......

zs1957

New member
הרבה נחמה,עידוד ותקוה

שלום רונה, צר לילשמוע שאת מרגישה כל כך רע ובנוסף יש לך גם כאב שיניים. טפלי בשיניים הכאב עלול להחמיר את התקפי הוורטיגו. אפשר להבין את פחדייך והתסכול העמוק את מרגישה שאת תקועה במקום לא מתקדמת. אני מציעה לך לשוחח עם הרופא המטפל בסחרחורת ולומר לו כיצד את מרגישה,בטרם את לוקחת אנטיביוטיקה תתיעצי עם הופא המטפל בסחרחורת הוא בוודאי יוכל לעזור לך ויפה שעה אחת קודם. אני מאחל לך רפואה שלמה,תרגישי טוב, חג שמח זהבה שחם בוודאי שאת אינך יכולה לעזור לעצמך, את מרוקנת מאנרגיות

zs1957

New member
מתי אנחנו נפגשות?

היי רונה, אני ורחל רוצות לפגוש אותך ביום ראשון בבוקר. אנא כתבי לי אם זה בסדר שנפגש בארומה ב-11:00 בבוקר. כל טוב, זהבה שחם

s o l1

New member
אני חושבת שזה בסדר מבחינתי אם יהיה

שינוי אני יצור איתך קשר טלפוני כך שזה בסדר יום ראשון ב- 11 שבת שלום

למעלה