זהבוש, אייך......???????????

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
זהבוש, אייך......???????????

נעלמת לנו....יש לכם איזה חג???? מועד??????נופל וקם???????? ניתקו לכם את קווי הטלפון??????? אסרו את הלבנים????????? איפה אתתתתתתתתתתת???????????????????????? דואגים לך......פה.....
)))))

זהבוש

New member
שלום לכולם ../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

זה עתה חזרתי מברצלונה, משהות של סוף שבוע ארוך , מה אגיד לכם אתם מדברים על נוסטלגיה ואני מרגישה שבימים המעטים שהייתי שם כאילו נכנסתי למכונת זמן שהחזירה אות להרבה שנים אחורה כמה עשרות ומאות איזה ארכיטקטורה מקסימה, איזה אנשים מקסימים וחמים ואיזו מוסיקה מקסימה, בקיצור חגיגה , עברתי כרגע על חלק ממה שכתבתם בימים האחרונים ופשוט הזכרתם לי, את הרגילה הראשונה שלי, שיצאתי בטרמפים עם החבר משהיום בעלי ולאן נסענו לאלי אביבי האם מישהו זוכר אותו ואת המבנים שישנו אצלו זה משהו מדהים המבנה על המים היה ואין שום אפשרות לעמוד מה שאפשר זה רק לשכב ומקסימום לשבת אני לא אשכח את זה בחיים ובערב יוצאים לנהריה למועדון שנקרא פינגווין ופוגשים את דר´ בלק שמגלה לכולנו את עתידנו המשותף מה אגיד זאת באמת נוסטלגיה כשאני חושבת על זה שזה היה בערך לפני34 שנה זה כאילו היה אתמול.

magy

New member
מדינת אכזיב עדיין במקומה....

וגם נשיאה עדיין שם, אמנם זקן יותר, חולה יותר, איטי יותר, ודופק פחות. אבל כלום לא השתנה....אולי המוזיאון שם....שבנה.... מקום באמת ייחודי...... עלו אליו לרגל.....ההיפי הראשון שלנו......אנרכיסט אמיתי.......

זהבוש

New member
פגישה שכזו ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

הייתי מאד שמחה להיפגש באכזיב, אבל לדעתי זה יותר מידי מסובך, במרכז זה יהיה נח לדעתי לכולם.

ענבר.

New member
אין אין אין כמו גאודי

איך שהאיש הזה צבע את ברצולנה........... אכזיב לנד? בטח זוכרת. הנפיקו אז תעודות זהות למדינונת הזו. הרבה חוויות יש לי מהמקום הזה, כולל חתונה של חברים שלי כש"הרב" הראשי אלי אביבי משיא אותם... לפני כחמש שש שנים חזרתי למקום ההוא, מתוך דחף נוסטלגי והיה עצוב לראות את המקום ואת האיש. ישבתי עם אלי כמה שעות, עברנו על אלבומים ישנים דהויים, אלי ניסה להיתלות בכל הסלבריטאים שהיו אצלו אז... עשה לי צביטה בלב. ואגב נהריה, את פרדי דורה את זוכרת?

magy

New member
הוריי זוכרים. ואותי לא לקחו לשם

כדי שלא אשמע בדיחות גסות.... אני מניחה שהבדיחות הגסות שלו......נשמעות היום כמו קייטנה לילדים מפגרים..... אז, זה נחשב לגס..... האיש הפך לאגדה בחייו...... ופינגווין.....ופינתי????????? היו ימים, לחמנו ואהבנו....... גולני היה מגיע בחופשות לבית קיי....ובילו בפינגווין...... היה לי שכן בגולני...שכן קרוב...גדלנו יחד... והוא הזמין אותי......וזו הייתה לי הפעם הראשונה כבוגרת....להיות במקום הזה......אבל גי´מי לויד שר שם .....את........א-אידישע מאמע...... וזה הפיל אותי..................

פינגווין עדיין עומד על תילו

שינה זוויות, קיבל עיצוב חדש, תפריט אחר, וריקודים יש רק בימי חמישי ושישי בלילה עם להקת מוסיקה מקומית בגינה. אבל הרכילות האחרונה מספרת ששם, בשולחן מסויים, בימי שישי בלילה, נפגשים זוגות שרוצים להחליף(סווינגים)את בני זוגם. כמה השתנתה המציאות הסביבתית??

זהבוש

New member
פרדי דורה וודאי וודאי ../images/Emo73.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo68.gif

אני אומנם הייתי יותר צעירה ולא נסעתי לשם לרקוד אבל את הסיפורים על פרדי דורה אני זוכרת היטב אלו היו ימים מקסימים, דרך אגב גם אני לפני מספר שנים, בעלי ואני נסענו לשם לאלי אביבי וראינו את המוזיאון שהוא עשה וראינו גם אותו, חבל, זה לא מה שהיה, אבל אין מה לאגיד זה חלק מההיסטוריה של האיזור ואני כחיילת צעירה ואחרי זה כמובן כאם צעירה עוד המשכתי להגיע לאזור לסופי שבוע לחוף הים, עם הבנים הגדולים הבן הצעיר שלי כבר לא הכיר את הסיפורים מהאיזור הזה, ולינה בוילה מלציט שכבר הזכרתם פה היה אחד המקומות לינה. היו זמנים שאותם לא נשכח .

למעלה