זהב באזרבייג'אן

דן1964

New member
זהב באזרבייג'אן

ירדן ג'רבי זכתה במדליית בזהב בג'ודו במשקל עד 63 ק"ג לאחר שניצחה את הסלובנית .הקרב הסתיים ללא ניקוד ,הנצחון הושג בזכות עונשים.

yati6

New member
כל הכבוד לה, אבל צריך להיכנס לפרופורציות

היא לא ניצחה אף אחת מהצרפתיות, לא את הסינית הבכירה, את אחת מהיפניות, את הקוריאנית או את המונגולית. ומה עם זולניר ?? (פרשה ??).
היא ניצחה רק יריבות מהדרג השני, שהבולטת ביניהן היא הסלובנית מהגמר, וגם היא עדיין לא הוכיחה את עצמה ברמות הגבוהות באמת. התחרות יחסית לגרנד סלאם הייתה מאוד מאוד חלשה , צריך להיכנס לפרופורציות.

alonshin

New member
דורגה ראשונה בתחרות, הרבה מעל האחרות

מראש ג'רבי הייתה הפייבוריטית הבולטת לקחת את הזהב והמדורגת הראשונה בתחרות החלשה.
לא הייתה שם אף אחת ברמה שלה, היו רק 2 בנות מה-25 הראשונות בדירוג, היא פגשה רק אחת מהן- בגמר, אותה ניצחה בהחלטת שופטים בלבד, ללא ניקוד בקרב.

ג'רבי מדורגת עכשיו 2 בעולם, ונחמד לראות פנים ישראליות בדירוג כזה- מה שבטח יעזור לה מאוד בהמשך לקבל הגרלות נוחות ולהשאר מעל אליס בדירוג (גם אם הדירוג מאוד משקר, וירדן רמה מתחת ליפניות, צרפתיות וזולניר שלכאורה מתחתיה)

אבל זה מאוד צורם לי, מרגיש כמו מחטף. אם אליס הייתה משתתפת גם כן וג'רבי הייתה מנצחת, הייתי מפרגן לה מכל הלב- אני בהחלט מחבב גם את ירדן. אבל המניעה המכוערת של העסקנים מאליס להשתתף מפריעה לי לשמוח עבור ירדן, ומשאירה אותי עם תחושת אי צדק חמוצה.

למעלה