לצערי, זהב"י זה לא כמו שהיה פעם
ממה שאני הצלחתי להבין, ככל שהסניף יותר עשיר אז הפעילויות וההנחות יותר מגוונות. הסניף בת"א שהוא גם הסניף הראשי בשנים האחרונות לא נותן הרבה מעבר להנחה בלונה פארק וסופר לנד. גם הילקוט בעיקרון היה מגיע לי לקבל עבור דקל השנה לא קיבלנו. וגם מקבלים אותו תמורת השתתפות סמלית של 35 שקל. ביקשו שאני אביא להם אישור רישום מבית ספר ולצערי, הייתה לנו בעיה ברישום שלה, סיפרתי על זה במהלך אוגוסט ובתחילת ספטמבר. אז לא היה לי אישור להביא לזהב"י ובלעדיו אמרו שאי אפשר לקבל את הילקוט, שזה לדעתי מאוד אדיוטי כי הייתי מוכנה לשלם את הסכום של 35 שקל וכתוב בת.ז. את תאריך הלידה שלה וברור שהיא עולה לכיתה א' אז למה להקשות עוד? אז פספסתי הזדמנות לקבל בשביל הילדה ילקוט חדש עם ציוד בסיסי ובמקום לשלם 35 שקל כחברת זהב"י שילמתי קרוב ל- 200 שקל עבור ילקוט חדש וציוד בסיסי. אולי אם הייתי גרה בחולון או רעננה סניפי זהב"י היו המקומיים היו נותנים לי יותר
בקרוב נגמר לי המנוי השנתי ואני לא מתכוונת לחדש כי למרות שזה רק 60 שקלים, אני באופן אישי לא מקבלת כלום מזהב"י בשנתיים האחרונות. קיבלתי די הרבה אבל משהו קרה בדרך וזה כבר לא אותו דבר.