"זהה את המתמודדת" / משהו שהכנתי

mikmikonet

New member
"זהה את המתמודדת" / משהו שהכנתי ../images/Emo13.gif

אני מקווה שלפחות חלקכם זוכרים שהכנתי לפני די הרבה זמן, בתקופת העונה הרביעית, את הדבר הזה. תמונה של בובות חמודות של המתמודדות שהכנתי, ואתם הייתם צריכים לנחש מי זו מי
(אגב... הסדר היה, מימין: כריסטינה, בריטה, מישל, נואל, שרה, ברנדי, טיפאני, נאימה, קיניה, בריטני, ליובי, רבקה, קיילן, טטיאנה) אז לאחרונה התחשק לי להכין כזה גם של העונה החמישית- מקווה שזה לא מאוחר מדי ושבכלל יש פה מישהו חוץ מרן וסיון
יאללה, נחשו מי זו מי! התמונה לא עולה לי לכאן אז הנה קישור: זהה את המתמודדת (5) לנוחיותכם, השמות (באקראי) של המתמודדות של עונה 5: אבוני, קים, ניק, ברי, ניקול, שרה, קסנדרה, קורין, ג'יילה, דיאן, ליסה, קייל, אשלי. מצפה לשיתוף פעולה

purple rain2

New member
חחח כל הכבוד לך!

השמאלית זו קורין
ניקול בדיוק באמצע ג'יילה שלישית מימין ומה קרה לדיאן?! היא הצטמקה?!

mikmikonet

New member
היא פצחה בדיאטת רצח ../images/Emo8.gif

סתם, נו, לא יכלתי יותר להרחיב אותה
זה הרס את כל האיכות!

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif

טוב, אם ככה זיהית את דיאן- בטוח יזהו גם את כל השאר

mikmikonet

New member
פחדתי שלא יזהו אותן

בקודם שהכנתי של עונה 4, היו הרבה שהתבלבלו בין כל המתמודדות, אז אם זיהית את דיאן שלגביה היו לי הכי הרבה ספקות... אז בטח יהיה קל לזהות את השאר

mikmikonet

New member
אה, אוקיי ../images/Emo6.gif

כנראה שסתם הסקתי את זה בכל אופן... מקווה שהשאר מובנות ושגם אחרים יענו

מנסה

הראשונה משמאל-קורין השנייה משמאל-אבוני השלישית משמאל-ניק החמישית משמאל-ליסה? השלישית מימין-ג'יילה הרביעית מימין-ברי

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כשאמרת שברי הרביעית מימין, אני מניחה שהתכוונת לחמישית מימין, כן? אז אם כך זה נכון
חוץ מזה כל השאר נכונות, חוץ מליסה.

NP16

New member
את מלכה. וואי קים זה כזה קל.

חמישית משמאל קים. לפניה קייל. אחריה ליסה? ואז ניקול ממש באמצע. ברי זאת השחורה מימין, ואבוני שניה משמאל ליד קורין. השאר ממש קשה, כי די שכחתי את המתמודדות..

NP16

New member
אה יש לי המשך

לאט לאט נזכרתי מי הן מימין: קסנדרה, דיאן,ג'יילה, אשלי, ברי,שרה,ניקול,ליסה, קים , קייל,ניק, אבוני , קורין. יש איזה שלוש שלא בטוח

mikmikonet

New member
WOW!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

כל הכבוד אבל יש טעות קטנה.... התבלבלת בין שתיים מהן לפני שאני אגלה רוצה לנחש בין מי למי התבלבלת?

mikmikonet

New member
אוקיי, התשובה:

לגבי אשלי דווקא צדקת, אני חושבת שהיא יצאה לי די מוצלחת
הבנות שהתבלבלת ביניהן הן- קייל ושרה.

למעלה