זהה את הפרק

cjharm

New member
זהה את הפרק

כן, החלטתי לפתוח את משחק "זהה את הפרק", שוב אז בהצלחה

Jaggle Bells, לא ידוע את השם בעברית

הפרק שבאד והארייט מתחפשים לסנטה קלאוס וגמד (?!) שלו כדי לבקר ילדים בבית חולים.

אני אל טוב בשמות אבל זה הפרק

בגשרירות (שכחתי איזו) שאחד המתמודדים לבחירות של אותה ארץ של השגרירות עובד על כולם ואומר שהמתמודד השני רוצח והוא חטף את דוקטור מסאלה מהשמו
אבל זה היה הוא, והוא לוקח את כולם כנבי ערובה.

אד'ון ראב הולך לוושינגטון ../images/Emo6.gif

בתרגום חופשי של Mr.Rabb goes to Washington. כתב מאשים חיילים שהרגו בגז כימי שלושה מדענים אמריקאים שבגדו ופעלו למען סדאם, זה לא נכון והוא עושה את זה למען הרייטינג.

j a g f r e a k

New member
People V Rabb

היא עוזרת לו לתרגם מסמכים ואז הוא עושה לה מסז'.. איזה כיף לה! יש לי מבחן בפסיכולוגיה מחר ואני לא לומדת...פושעת שכמוני...

cjharm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

cjharm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

cjharm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בלוז פעמוני החתונה ../images/Emo3.gif עוד תרגום

חופשי לWedding Bells Blues. באד מתחתן ואיזה חשפן לקח את הבגדים של הארם.

cjharm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

shipper heart

New member
צודק זה הפרק שנקרא אמבסי

יש לנו את ג'אגל בלס-הפרק כריסמס של העונה ה4 התמונה של הארם ובובי זה מ-mr.rabb goes to washington אמממ זה שמאק שותה זה נראה לי מהפרק- the stalker וזה שהיא במיטה זה- to russia with love את שאר התמונות אני לא רואה כל כך טוף...רר

קר שתדעו שלא התסכלתי בתשובות שלה

.... באמת לא
גם אני שחבתי שזה עם הפרק של הסטוקר אבל לא הייתי בטוח אז שתקתי
.... התמונה הראשונה אין לי מושג... התמונה שמעלינו וגם זאתי שמעל מעלינו זה מחתונה, כמו שאמרתי.

למעלה