זהוא אני לקראת סוף ההכנות לטיסה

ELADSC

New member
זהוא אני לקראת סוף ההכנות לטיסה

להודו קניתי תיק של OPEN LAND דגם N.E.R.G מחירו היה 890 שח בחנות קניתי דרך קומבינה ממשיהוא שמשיג בהנחות כי הוא עובד משרד נסיעות ב 460 שח. נעלים AOLOMITE DTL בחנות לכל הרוחות ב 499 שח (אני חייב לציין שציפיתי ליותר זול מכל הסיפורים ששמעתי על החנות) תרופות 25 כדורי כסך לטיהור מים שעלו 24 שח מוטליום - נגד בחילות והקאות אלגוליזין פורטה - שיכוך כאבים לופריד - טפול בשלשול חריף טרמבין - מניעה בחילות הקאות של מחלת נסיעה אוטאן - למריחה נגד יטושים וידידה הביאה לי תמיסת חמצן עם ויטמין O - מתכוון לקנות גם כדורי B12 ,גם כנגד יתושים את הויזה להודו אני לקוח מחר ,ויזה לשנה עלה 330 שח(חצי שנה עולה היום 200 שח) חיסונים נשארו עוד שנים כסף - חילקתי לשלוש חלקים 1500$ TRAVEL CHECK 1500 $ מזומן ן 1500$ ב VISA(בערך)
נשארו לי מספר שאלות 1. לגבי תרופות הלכתי לרופה שנתן לי מרשם לכמה מהתרופות המצוינות לפי דף שלמטייל נתנו לי , אבל חלק מהתרופות המומלצות כמו אנטיביוטיקה הוא לא הסכים ובבית מקרחת לא נותנים בלי מרשם, העם יש עוד משהוא שאתם ממליצים לקחת
2. ובדיוק למה משמשת תמיסת מי חמצן עם ויטמין O
3. ועם אתם חושבים שכדאי להצטיד בעוד משהוא או כל דבר אחר שאתם ממליצים

aviron

New member
לא להיות לחוץ - להיות בריא !

ע"פ הרשימה נראה לי שאתה מצוייד רפואית דיי והותר. יש בכל מקום מרפאות - כולל מרפאות לזרים, בתי-חולים, רופאים וכל מה שקשור לרפואה. כך, שבאם תצטרך דבר-מה רפואי כלשהו - ואין לך - קרוב לוודאי שתמצא . מה שנשאר לך זה רק להיות בריא ולעשות חיים!! תהנה!! טיסה נעימה - סע ותחזור בשלום!!

aviron

New member
רגע ! שכחתי ! הכי-חשוב -

פוליסת-ביטוח עשית, נכון? שלא תעז לצאת בלי ביטוח-רפואי !!!

עוד משהו קטן....

טיפות עיניים כדאי שתיקח לבקש מהרופא טיפות שלא דורשות שמירה בקירור כמו כן תחבושות ופד סטרילי לכל מצב של חתך או פצע מדמם ואם כבר אז תיקח גם משחה אנטיביוטית לי היא עזרה נורא בנאפל... וכן אבירון צדק בהחלט כדורים לטיהור מים ניתן להשיג בכל בית מרקחת בהודו וכן את כל שאר הדברים. תשמור על עצמך ועל הגיינה שטוף ידיים אחרי שרותים תשתדל לקלף אתה קליפה של הפירות אם תאכל שם ממממ... מה עוד? מקווה שלא שכחתי ואם כן אני אוסיף... בהצלחה תהנה ותשמור על עצמך

ELADSC

New member
אוקי אז אני מוסיף תחבושות

כדורים לטיהור מים כמו שאמרתי לקחתי כדורי כסף, ויש לי גם נוזל חמצן עם ויטמין O שאמור להיות משהוא גם בסגנון הזה, עם אתה מכיר אותו אשמח לקבל עליו עוד מידע

ELADSC

New member
שאלה נוספת

את הדולרים עדיף לקחת בשטרות מסוימים או ב שטרות של 100 דולר זה בסדר

ELADSC

New member
ואיך החזקת את הדולרים ,

באיזה שטרות עדיף להסתובב באזור

ELADSC

New member
הכוונה עם שטרות של 100 דולר

ב EXCHANGE הם בסדר ,או שעדיף סכומים נמוכים יותר

אני מחזיקה גם שטרות של 100 ../images/Emo144.gif

וגם של 50 [בהמחאות נוסעים] אפשר להסתפק בשטרות של 100, בפעם האחרונה שקניתי החמאות נוסעים - היה בדואר רק שטרות של 50... בכל מקרה - כדאי לשמור כמה שטרות נמוכים ליום האחרון, ולא לשכוח לשמור 250 באט לשדה התעופה בטיסה חזרה [זה עדיין 250 או שזה עלה?]

ELADSC

New member
אבל אני חוזר דרך תאילנד

זה כרטיס פתוח לשנה, הטיסה לדלהי והחזרה מבנקוק

למעלה