זהוי קונצ'רטו לכינור

Ron W

New member
זהוי קונצ'רטו לכינור

שלום לחברי הפורום גמח"ט זה שנים אחדות אני מלקט כל פיסת מידע על כנרת צעירה בשם alena baeva היו ב אתר הצינור מספר קטעים שהורדו וכרגע מצאתי את הנ"ל לא מכיר לבושתי את היצירה http://www.youtube.com/watch?v=nCsyGLTeFVY אשמח להתוודע ולשמוע במלואה רון

udilir

New member
לא קונצ'רטו אלא שיר ...

ה"ווקליזה" המפורסמת של רחמנינוב שהיא מס. 14 בין השירים אופ. 34 (אבל ללא מילים). (וכרגיל, לא כמו שזה נכתב) אז הנה ביצוע נדיר שלזה כפי שזה נכתב . (ואת שם הכנרת סביר להניח שצריך לבטא baYeva )

Ron W

New member
לא התכוונתי לפתיח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אלא לקונצ'רטו או מה שלא יהיה עם כינור ותזמורת הפתיח נועדלהציג תמונות של אלנה בייבה דלג כמה דקות קדימה ותיזהר לא ליפול מהכיסא...

udilir

New member
זה לא קונצ'רטו, אלא אחד מפרקי הראווה

מהסוג שכתבו ויאניבסקי, סרסאטה וכ' ובודאי לא אחת מהיצירות החשובות לכינור. אני לא זוכר כרגע מה זה בדיוק . אם אזכר, אחזור עם תשובה.

Ron W

New member
אכן Wieniawski

Fantasia on Themes from Gounod's 'Faust', Op.20 (Wieniawski, Henryk קיבלתי את התשובה הבקר מהקולגות ב ynet התברר שיש לי את הקטע כתוספת לשני הקונצרטו לכינור שלו בביצוע אחר איטי ומלהיב פחות תזמורת פולנית בהוצאת maxos . לכן היה מאוד מוכר...

ItsikH

Member
מאה מטר כינור (הקרדיט לדרורה ברוק שטבעה את הביטוי "מאה מטר חלילית")

udilir

New member
רק שבשופן יש גם מאה מטר יופי וויאניבסקי מצליח

לעשות מאה מטר בניוטרל...

ItsikH

Member
ד"א היצירה לקלרינט של מסז'ה היא בפרוש יצירה לתחרויות (מאה מטר?../images/Emo8.gif) בהגדרה, ועדיין הצליח ליצור משהו מעניין לא פחות מיצירות דומות של וובר, וקליל כיאה למוזיקה צרפתית.

למעלה