זהוי

זהוי

שלום. רוצה לברר אם אתם יודעים מה זה המוזיקה הזאת שמתחילה בשניה 58 : http://www.youtube.com/watch?v=WNZwrgFo3GE אתם מכירים אולי מאיפה זה
תודה מראש לכל העונים.

jofen

New member
ממ...

אולי רקוויאם לחלום? פעם עבדתי עם במאי וכתבתי מוסיקה לסרט... והוא השמיע לי המון מוסיקה לסרטים...

dombi7

New member
סתם מוזיקת סרטים חסרת פואנטה

אם חשבת שזה מוזיקה קלאסית, אלוהים ישמור... יש לך הרבה הפתעות שמחכות לך.

jofen

New member
אל תזלזל במוסיקה לסרטים

יש מוסיקות לסרטים שעושות את העבודה מצוין והן מאוד מקצועיות, דווקא הפסקול של הסרט שהוא שם שם, זה פסקול מאוד מפורסם, ולפי דעתי גם מאוד מוצלח :)

dombi7

New member
שמעתי כמצוות הכותב

מהשנייה ה58, ואישית זה נשמע רפטטיבי וחסר תכלית. מבחינתי אי אפשר לקרוא לזה מוזיקת סרטים טובה, לעומת יצירות לסרטים אחרות שהולחנו ונשמעות כמה ליגות מעל זה.

jofen

New member
מעניין

שתדע שזו אחת מהמוסיקות לסרטים היותר "נחשבות"... אבל עוד פעם כל אחד והטעם שלו :)

dombi7

New member
אני חייב שתסביר לי ... מה בדיוק אתה אוהב בזה?

כלומר אין פה מנגינה שאתה תזכור לעולמי עד כמו מלחמת הכוכבים, וזה סה"כ מוזיקה שנשמעת שוב ושוב אותו דבר... זה מתאים בדיוק בשביל פרסומת לסרט, אבל אשכרה שמו את זה בתוך סרט?

cut2

New member
תראה את הסרט

כתבתי תגובה די ארוכה שלשום בנושא, אבל היא נמחקה משום מה (ארג... תפוז...). בכל מקרה, הסרט הזה של הבמאי דארן ארונופסקי הוא קולנוע אמריקאי מודרני משובח. הפסקול שלו (שמה שאתה שומע כאן בקדימון הזה, זו גרסא מבאסת, מעוותת ופופוליסטית של הפסקול המקורי) הוא רק חלק אחד במכלול של עריכה, בימוי, משחק, רעיון ותסריט נפלאים ומצמררים. אגב, את הפסקול מנגנת רבעיית קרונוס הנודעת. זו לא מוסיקה קלאסית, אבל יש כאן שילוב מעניין מאוד בין אלקטרוניקה (קלה יחסית) לרבעיית מיתרים, ביצוע מצויין, מוסיקה מרגשת (פשוט כך) ולדעתי - כן מדובר במוסיקה שתשאר איתי לכל החיים
. בקיצור - מומלץ ביותר.

למעלה