"זהות אבודה" היא הנובלה שתשודר אחרי תשוקת הנצים.

NivB2712001

New member
"זהות אבודה" היא הנובלה שתשודר אחרי תשוקת הנצים.

"זהות אבודה" (פנייה של אנליה - El Rostro de Analia) של TELEMUNDO ששודרה ב-2009 היא הנובלה שתשודר אחרי "תשוקת הנצים" כך נאמר לי מויוה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מצויין!!!

זאת טלנובלה ששודרה רק פעם אחת למרות שהיה לה ביקוש לשידור חוזר, כנראה בגלל בעיות עם זכויות יוצרים שחברה וונצואלית תבעה אותם בטענה שמדובר בריימק. שמח לשמוע, אם כי זה עדיין משאיר את השאלה מה ישודר במקום אני בטי המכוערת.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני יודע שזה של אחד התסריטאים האהובים עלי

הוא התסריטאי של האסירה והסערה ונכון מריצה רודריגס במראה מאוד מכוער לטעמי. ריפרפתי פה ושם בזהות אבודה ומלאך ושטן בשידורם הראשון ונורא נהנתי להשלים את מלאך ושטן בשידור השני. ודווקא הבנתי שאין שום סיפור הזוי כמו הסיפור של המשרתים בהאסירה.

Don Nirtin

New member
התחילה נחמד

אבל בהמשך נעשה הזוי. במיוחד כשהדמות של גבריאל פוראס תופסת זמן מסך רב מדי.
&nbsp
וכל דבר עדיף על המשרתים של האסירה, זה בלי ספק!

Don Nirtin

New member
לא מצאתי זמן לשבת עליה

וממילא יש לי אותה בנטפליקס ובעוד אתר.

לא רוצה לבאס

אבל הם כתבו ככל הנראה כך שלא בטוח עדיין. והכל יכול לקרות במיוחד שתשוקת הנצים היא די ארוכה ועדיין לא התחילה את שידוריה והם גם כתבו שהם בהתלבטות.
&nbsp
לדעתי האישית זה כבר לא וינטג' מהרגע שהחזירו את תשוקת הנצים. איפה אזמרלדה, האלמנה, קפה בניחוח אישה, אהבת אמת, נקמתה של אנחלה, אין אשמה באהבה, הבית על החוף, מריה מריה, לעולם לא אשכחך, כלוב הזהב. טוב שלא החזירו את דוניה ברברה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הם אמרו שנות התשעים והאלפיים

תשוקת הנצים שודרה לראשונה ב-2004-2005. גם אני דאגתי שאילו היו משדרים את סרט ההמשך של המתחזה אז פשוט נהדרת הייתה צריכה לעלות עם המחליפה ושתעלה פשוט נהדרת ובאמת לא יהיה וינטג', אבל זה לא מה שקרה.

הכרונולוגיה לא קובעת כלום, בסיבוב הראשון בובה פראית החליפה את המתחזה ובטי המכוערת שודרה אחרי המתחזה.

בכל מקרה זהות אבודה זה חוב של ויוה לצופים, זאת הטלנובלה היחידה שלא עלתה לשידור שני למרות ביקוש עצום ומ-2009 הם לא יכולים במשבצת החוזרת הרגילה. אבל אכן הם בהתלבטות ובשידור הראשון והשני תשוקת הנצים ולמדי אותי לאהוב שודרו ברצף, אך מצד שני ללמדי אותי לאהוב לא היה ביקוש לוינטג'. בכל מקרה התשובה של ויוה לא מחייבת ואם הם מתלבטים יש לפחות מועמדת אחת נוספת לחזור לוינטג' במקום תשוקת הנצים.

ובאמת טוב שלא ניצלו את מותה של אידית גונסלס ז"ל כדי להחזיר את דונה ברברה, אבל יכול להיות שאת בטי המכוערת תחליף לעולם לא אשכחך ולא האחד כפי שהרוב חושבים.

למעלה