זהות המאמן - דיון 8979076

נמשל

New member
זהות המאמן - דיון 8979076

תרשו לי להמר: שרון דרוקר, לא יהיה המאמן של מכבי תל אביב. לדעתי העובדה שמכבי איבדה את האליפות, עלתה לו בתפקיד. הוא צעיר מידי, נסיון לא מספיק גדול במערכות גדולות ומכבי תרצה לחזור לוותק ונסיון. אם בלאט יגיד לא, התחושה שלי: אפי בירנבאום הוא המאמן הבא של מכבי תל אביב מי אתם חושבים ימונה למאמן? מי צריך להיות המאמן אחרי אובדן האליפות? האם השתנתה דעתכם בגלל אובדן האליפות?

Thierry Henry

New member
נענה.

1- אני חושב שזה יהיה דרוקר, אפי או אדלשטיין. לא פוסל שילוב של שניים מהם יחדיו. 2- מי צריך להיות? פיני. ובואו נשים נקודה פה. 3- השתנתה? התעצמה. לא חשבתי שצביקה צריך להמשיך כבר אחריי אובדן הגביע וגם הפיינלפור ההירואי לא שינה את הדעה אצלי.

ilovenewyork

New member
רוב הסיכויים שאפי מגיע

לפי ההתבטאויות שלו לאחרונה איך שהוא מסכם את התקופה שלו בבני השרון ודברי החנופה למכבי זה כמעט ברור לגמרי שהוא מתקדם לעבר אימון בקבוצה ולדעתי הוא אחד הסקאוטרים ( ודני גוט שדחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף צריך להחזיר אותו למכבי ) הטובים בארץ ולהחתים אותו לחוזה של מספר עונות ! אם יהיה גם עוזר מאמן עם אופי התקפי זה יהיה הכי טוב אפי ידוע בתור מאמן הגנתי וצריך איזון התקפי בדיוק כמו שהיה עם פיני ובלאט

לא רוצים לא אותו ולא את דרוקר.

גם לבירנבוים וגם לדרוקר אין מה לחפש במכבי.שניהם אוהדי הפועל שונאי מכבי מילדות.אחד בכיין(בירנבוים)והשני סוחט את השעון עד הסוף.רק בלאט יחזיר את המצב לקדמותו.אם בירנבוים או דרוקר יחתמו אני לא מחדש את המנוי.

Carmelo Anthony

New member
שרון דרוקר

הגיע הזמן שמכבי ידעו לבטוח בשחקנים ומאמנים לא מוכחים, שרון דרוקר בדרך להיות מאמן אדיר, אז לפני שהוא יהיה כזה בקבוצה אחרת ואז יעלה לנו שני מיליון דולר, מכבי צריכה לקחת אותו ולהרוויח אותו עכשיו, כי אם לא עכשיו, אז אף פעם.

למעלה