זהות מינית

Danabi1

New member
זהות מינית

אני קוראת פה בפורום זמן רב,החלטתי להירשם ולפתוח נושא בגלל בעיה שיש לי,אני בת 22 כרגע

אני לא יודעת מה הזהות המינית שלי.
אני אוהבת מאוד מגע של בנות,בעיקר בגוף.
אני ממש אוהבת לגעת בבטן של נשים,ללטף,לחבק,לנשק,גם להתעסק קצת בישבן.התנסיתי עם נשים,אני מגיל צעיר מסתובבת עם כמה נשים שהן לסביות,יצא לי גם לשכב עם נשים לא פעם אחת
ואני לא נמשכת,אני יודעת שאני לא לסבית בצורה המלאה,שכבתי עם נשים לסביות שנראו טוב ולא נהנתי

אבל מצד שני כמו שאמרתי אני מאוד אוהבת את המגע.יש לי 2 חברות לסביות שאיתן אני עושה כל מיני שטויות כבר מגיל צעיר.גם מתנשקת צרפתית ובעיקר שוב מתעסקת עם הבטן כמו שאמרתי מנשקת את הבטן והטבור,מלקקת,נמרחת,אני גם מאוד אוהבת לגעת בישבן של נשים.
בנוגע לגברים,האהבה שלי לגברים היא יותר גדולה בעיקר מבחינת העובדה שעם גברים אני נהנת לשכב
עם נשים אחרות שאני גם עשיתי את הדברים האלה הן לא רואות בי לסבית בגלל שאני אמרתי להן שאני לא אוהבת לשכב עם נשים..
אני מרגישה ממש מוזר,אני אוהבת את המגע של הגוף אבל שזה מגיע ללשכב אני פשוט נלחצת ורוצה לברוח,אני לא יודעת מה לעשות

Apikachu L

New member
ברוכה הבאה דנה!

זהות/נטייה מינית היא נושא מורכב באופן כללי. יש הרבה מאוד הבדלים בין א/נשים שונים במה שאנחנו אוהבות, במי שאנחנו נמשכות אליהם ובמי שאנחנו נהנות ממגע איתם.
לפעמים קל לדעת מה הנטייה שלנו ולפעמים זה יותר קשה. יש מגוון גדול מאוד של נטיות מיניות ורומנטיות שונות, ובכל אחד/ת יש ערבוב אחר של משיכות, ולפעמים צריך לחקור כדי לדעת מה באמת אנחנו אוהבות ואיך אנחנו רוצות להגדיר את עצמנו.
באופן עקרוני, כולנו בני אדם. יש לכולנו אותם עצבים ואותן תחושות נעימות ממגע בין אנשים, אבל - הפירוש שהמוח שלנו עושה למגע הזה לפי הקונטקסט בו אנחנו נמצאים/ות משתנה. אותו המגע יכול להיות כיפי ונחמד, יכול להיות מפחיד, ויכול להיות סתמי - כתלות בסיטואציה, באנשים, במצב שלנו.

אז קודם, תמשיכי לעשות מה שכיף לך ועושה לך טוב. דבר שני, אני מניחה שאם פנית לכאן יתכן ואת מניחה שאת שייכת מקום כלשהו מתחת למטרייה הביסקסואלית (יש הרבה מקום מתחת למטרייה הזו ^_^). יש לנו מילון מונחים שבו את יכולה לעיין כדי לנסות למצוא הגדרה שמתאימה לך - ואולי תמצאי שם מונח שיתאים לך. המילון עדיין לא שלם, אבל כן יש בו די הרבה מונחים. זה גם יכול להיות מקום טוב לבחון את התחושות שלך.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=1452&d=1768&l=All

גם המאמר הזה הוא מקום טוב להתחיל בו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1452&aId=104276

לגבי לחץ ורצון בריחה בזמן יחסי מין: זה בסדר גמור להרגיש את זה, וזה סימן בשבילך שאת צריכה לבדוק את התחושות שלך בנושא. תנסי לחשוב מה בדיוק מלחיץ אותך - האם זה ההגדרה של זה שעושים יחסי מין, האם זו הסיטואציה שאת לא ממש רוצה להיות בה, או האים זה ביטוי משיכה גדול יותר ממה שאת מרגישה או מרגישה בנוח איתו, או אולי אופציה אחרת?
בכל מקרה, אל תדחפי את עצמך למקומות בהם את מרגישה שלא טוב לך. באופן כללי בסיטואציות כאלו כדאי תתקדמי לאט לכיוון שאת רוצה, בקצב שלך (האדם האיטי יותר קובע קצב). תעצרי כאשר את צריכה, תמשיכי כאשר מרגיש לך טוב.

הנאה מיחסי מין: כתבת ששכבת עם לסביות שנראות טוב ולא נהנית. זה יכול להיות מקום טוב להתחיל לחשוב על המיניות שלך בין היתר, מתוך המקום של ההבנה למה את לא התלהבת. האם בגלל שאת לא נמשכת, בגלל שהמצב לא התאים, או בגלל שאת לא נמשכת רגשית (יש מי שאצלהם מין ורגש חייבים להיות שלובים) או אולי בגלל שהמשיכה שלך פשוט לא מגיעה עד לשם? או אוליי...פשוט את לא בקטע? כל תשובה יכולה להיות גם נכונה וגם לא נכונה. תני לעצמך זמן לחשוב על זה.

בכל מקרה, מה שאני מנסה להעביר זה שלא תמיד קל לדעת מה הנטייה שלנו. קחי את הזמן, תחקרי, תחשבי, תבדקי מה עושה לך טוב. בסופו של יום, את לא חייבת להגדיר את עצמך (למרות שלדעתי האישית זה מומלץ, אבל לא לכול אחד/ת זה מתאים) והעיקר הוא שתהיי נאמנה לעצמך ותעשי מה שטוב ונחמד לך.

Danabi1

New member
תודה רבה

אני כן אמשיך לעשות מה שנוח לי,אני מאוד אוהבת את המשחקים האלה אבל זה מעורר בי תהייה
לא ידעתי שיש כל הרבה מושגים
אבל הקטע שאני ממש נמשכת לגוף של אישה,אני רואה נשים בביקיני ואני ממש אוהבת את זה
אני לא חושבת שהקטע עם יחסי מין קשורים ללחץ.זה יותר פשוט אי משיכה.
יצא לי לשכב באמת ולקיים סקס עם 4 נשים עד כה:
שתי החברות שלי,עוד אישה בת גילי וגם עם אישה יותר מבוגרת ממני(בסביבות גיל ה30 , אני חושבת 31 אם אני לא טועה)
נהנתי ממגע הגוף בהתחלה,נהנתי להמרח על הגוף אבל שזה הגיע לסקס באמת ולאקטים המיניים כמו מציצה אני פשוט לא רציתי.
כי נשים שהן לסביות ונמשכות בצורה מלאה לאישה יאהבו כל מגע וכל דבר בסקס,אבל אני לא.אני אתן דוגמא,אני מקווה שמותר פה לדבר חופשי על הדברים האלה.במהלך הסקס מצצתי את איבר המין שלהן והרגשתי רע,הרגשתי שלא בא לי,הסיטואציה הזאת לא נוחה,כי אני מתחרמנת רק ממגע עם בטן,אני יכולה לנשק את הבטן וללקק את הפופיק ומהאקט הזה אני ממש נמשכת ומתחרמנת,בעוד שנשים אחרות רוצות סקס יותר פרעי ושזה מגיע למצב הזה אני מרגישה לא בנוח
אני לא יודעת,אני לא חושבת שזה בגלל נושא מסויים כי כמו שאמרתי יצא לי לשכב עם 4 נשים וגם יצא לי להיות בסיטואציות אחרות שקשורות למיניות ולא נמשכתי

Apikachu L

New member
נשמע

שפשוט המשיכות שלך לגופים שונים הן פשוט שונות מאוד. המשיכה שלך לנשים שונה מאוד מהמשיכה לגברים. וזה דווקא הגיוני והרבה א/נשים חוות את זה.

נשים לסביות (ובי) לא בהכרח יאהבו כל דבר בסקס עם נשים, אגב. לכל אחת יש את הגבולות שלה. יש גם לסביות א-מיניות או א-פורות למשל.

אני יכולה לנסות להציע לך לנסות לרשום ולתאר לעצמך מה בדיוק כוללת משיכה שלך למגדרים שונים, מבחינת רצון שלך למעשים, מבחינת משיכה מינית, חוויה רגשית וכל הדברים האלו. תעשי לעצמך רשימה של מה ואיך התחושות האלו מרגישות לך. תחושה של משיכה פיזית יכולה להיות שונה מתחושה של משיכה מינית, ומשיכה מינית היא לא בהכרח רצון לסקס, ומשיכה רגשית לא בהכרח קשורה למשיכה פיזית או אינטלקטואלית.

משיכות יכולות להיות מאוד שונות, וגם להגיע למקומות שונים. תני לעצמך זמן לחקור.

אוהדאדם ציין פלואידיות/גמישות כחומר למחשבה.
אני הייתי מוסיפה הגדרות נוספות כחומר למחשבה:
הטרופלקסבילית (משיכה בעיקר למגדרים שונים משלך, עם משיכה קטנה יותר למגדרים דומים לשלך),
משיכה משנית לנשים,
או אפילו... אני לא יודעת אם יש הגדרה כזו, אבל... משיכה אפורה לנשים
(אני קצת נכנסת לתחום של הא-מיניים כאן, ואני ממש מקווה שאני לא טועה בהגדרות - כי זה לא נושא שההכירות שלי איתו טובה - אורלד, את יותר מבינה בזה יותר ממני, אז לטיפולך
. א-פור זה אדם, שיש לו דחף מיני מאוד נמוך ויקיים יחסי מין לעיתים רחוקות, או יהיה מיני רק בתנאים ספציפיים, או חווה רק חלק מהאספקטים של מיניות, אבל לא כולם. בכל מקרה יש א-מיניים שנהנים ממזמוזים אבל לא ממש ממין, אז איך שהוא זה נשמע לי קצת כמו מה שאת מתארת, אבל יותר לכיוון של נשים בלבד כאשר עם גברים את כן מינית לגמרי. בכל מקרה, זה משהו שצריך לברר, כי אני יכולה להסתמך רק על מה שאת מספרת, ורק את יכולה לדעת לגמריי מה הכי נכון לך).

אוהדאדם

New member
לכאורה ביסקסואלית

אבל בינינו, הייתי אומר שאת פשוט "גמישה".

אני יודע שזה לא פוליטיקלי קורקט, אבל לא הייתי נכנס יותר מדי להגדרות של זהות מינית כרגע. הנה למה:

בעתיד, אולי תרצי מערכת יחסים רומנטית. אולי לא.
ניקח את האפשרות שכן תרצי.
את כנראה תרצי לצאת עם גברים, לא עם נשים, לפי ההודעה שלך. כאשר את יוצאת עם גבר, האם תרצי להמשיך לשכב עם נשים? כנראה שלא. אם כן, זה סבבה, אבל אם לא, מה זה חשוב הזהות המינית שלך? את יוצאת עם גברים, ולא שוכבת עם אנשים אחרים (גברים או נשים באותו הזמן).

ניקח את האפשרות שלא תרצי מערכת יחסים רומנטית.
אז תמשיכי לשכב עם גברים ונשים (בכל מיני הגדרות של "לשכב"), וגם אז, מה זה משנה זהות מינית?

היא בעיקר משנה אם את צריכה לענות על איזו שאלה, ונראה לי שלא כל כך חשוב לענות על השאלה הזו מחוץ להקשר של מערכת יחסים רומנטית.

Danabi1

New member
יכול להיות שאני באמת "גמישה"

יש המון מושגים,ועכשיו אני באמת חושבת שלא הכל שחור או לבן ולכל אחד ואחת יש את ההעדפות שלה בנושא המיניות
אני יודעת שזה לא כזה משנה אבל עדיין זה דיי מסקרן אותי העניין הזה
בנוגע לשאלה שלך, גם אם אני יוצאת עם גבר אני עדיין ארצה גם את המגע הנשי,וכן קרו לי מקרים שהיה לי חבר והמשכתי להיפגש עם בנות ולהימרח עליהן או להתנשק(אני יודעת שזה לא בסדר אבל אני מנסה להוריד את התדירות שזה קורה)

אני לא יודעת אם זה נקרא להיות גמישה או שאני ביסקסואלית,למרות שאני ממש סולדת מלקיים יחסי מין עם נשים

בנוגע לApikachu
אם לבחור בין מערכת יחסים עם גבר או עם אישה אני אבחר בגבר,ומן הסתם אני נהנת גם בסקס יותר עם גבר
אך אם כי דווקא עם גבר אני לא נמשכת לגוף שלו אלא יותר נמשכת לחדירות ומין אוראלי(בדיוק ההפך ממה שאני נמשכת עם נשים)
ניסיתי ממש להתמרח על הגוף של גבר בעבר,לנשק את הבטן ואת הפופיק כמו שאני אוהבת אצל נשים ולא ממש נמשכתי לזה,אני מניחה בגלל שאני ממש אוהבת בטן חלקה של נשים.אני כאילו מנסה לרקוד על 2 חתונות וליצור את הבן אדם האולטימטיבי מהבחינה הזאת

אוהדאדם

New member
גם נשים יכולות לחדור ולתת מין אוראלי

הרבה לסביות משתמשות ב-strap on, וכמובן, יודעות לרדת לחברות שלהן.

את צריכה להפסיק לרקוד על הרבה חתונות, ולצאת עם לסבית או ביסקסואלית אמיתית, שתדע לעשות לך טוב.

Apikachu L

New member
טוב, נראה שיש לך את התשובה לזה

טכנית, לא חובה מערכת יחסים מונוגמית, אפשר גם להגיע למערכת יחסים פתוחה, אם זה מתאים לכולםן.
בסך הכל, את מספרת שאת נהנית מכל העולמות. מה רע?

למעלה