זהות, מי ראה והבין הכל?

DaNI aka kaka

New member
זהות, מי ראה והבין הכל? ../images/Emo58.gif

בידיוק סיימתי לראות, עכשיו יש משהו שלא הבנתי עשרת האנשים שנהרגו, מה הם? הם רק זהויות של הבחור הקירח, או שהם אנשים, שנבחרו על ידי הקירח כי הם היו זהים לאישיויות שלו? כי אם הם היו רק זהויות, אז על מה בכלל רצו להוציא אותו להורג? והסוף עם הילד הקטן, זה אומר שהאישיות של הילד הקטן הייתה האישיות שלו שרצחה את כולם? ויש עוד קטע שלא הבנתי, הבחור שהגיע עם האסיר, שהתחזה לשוטר, למרות שגם הוא היה אסיר, למה יש קטע שהוא יוצא מהחדר שלו ולובש מעיל, ורואים שיש לו כתם דם בולט במיוחד מאחורי החולצה.. וסתם תנו ביקורת על הסרט.. אגב הודעה ראשונה שלי פה

צביקה ו

New member
אז ככה... ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

נתחיל מהסוף - הכתם דם על החולצה - זה כי הוא לבש את החולצה של הסוהר ששמר עליהם (כזכור, הם דקרו אותו עם סכין בזמן הנסיעה והרגו אותו). לגבי שאר השאלות - כל הדמויות שהופיעו בסרט לא קיימות במציאות והן הומצאו על-ידי האסיר. הוא המציא אותן בכזאת צורה שלכולן יש אותו תאריך לידה ושהשמות שלהם הם גם שמות של מקומות. כמובן שלא ידעו את זה קודם, ומכיוון שהניחו שהאדם שפוי, רצו להוציא אותו להורג. והטוויסט הגדול בסוף - הילד הוא הרוצח האמיתי והוא זה שרצח את כל הדמויות, במציאות ובעולם של האסיר
אני מאוד נהניתי מהסרט. הוא מאוד הפתיע אותי, ובאופן כללי היה בו משהו יוצא דופן. כשראיתי שהרציחות מתחילות להיות לא הגיוניות בהתחלה התעצבנתי, כי כבר חשבתי שיהיה פתרון מפגר כמו חייזרים או רוחות, ושמחתי שהם פתרו את זה בדרך מתוחכמת שלא מזלזלת באינטילגנציה של הצופה.

עמית ד

New member
רגע

אז את מי הוא בעצם רצח? אם מי שהוא רצח זה היו הדמויות שלו בראש, אז בעצם לא ראינו את הרציחות האמיתיות, כי על כל דמות אמיתית הוא דמיין דמות אחרת. לא?

למעלה