זהות!

• פותח הנושא ull
  • פורסם בתאריך

ull

New member
זהות!

אני לא יודע, אבל שיצאנו מהסרט, כל מי שהיה איתי, לא הבין מה הלך בסרט!!! למה?, אני חושב שאני הבנתי, אבל הם גרמו לי לחשוב שאני בעצמי לא הבנתי, אבל דוגרי? זה היה סרט מאד מסובך!!!! (למרות שאני כמעט בטוח שהבנתי:))

fan of Gary

New member
אה, אז זה לא סתם סרט אימה...

כזה רגיל שבו אנשים נרצחים (הלוואי סטייל אגאתה כריסטי, תאמרו לי שכן!!!), נכון??? אני מתה לראות את זה, אני פשוט אוהבת לראות סרטים שבו מישהוא נרצח וכולם חשודים וכל זה... אפילו ראיתי את גוספורד פארק בשביל זה!!! אבל מסתבר שזה מתמקד במשהוא אחר, אבל סרט חמוד בכל זאת... כן, אז בחזרה לזהות! פרטים, בבקשה! אבל בלי לגלות יותר מידי!

D i l D o

New member
טוב...על מה הסרט? פרטים בלי ספוילר

אוקיי, עשרה אנשים מגיעים למלון דרכים קטן באמצע שומקום בלילה סוער וגשום, הכבישים מוצפים והם חייבים להישאר שם! לכולם יש שני דברים משותפים, איזה? לא אגלה...הכיף זה לגלות את זה בסרט. פתאום, הם מתחילים למות אחד אחרי השני, מי הרוצח? אף אחד לא יודע... במהלך הסרט מתגלים פרטים על אדם שרצח שישה אנשים במלון דרכים לפני מספר חודשים ובעוד כמה שעות הוא יוצא להורג. איך קשור הרוצח לסיפור? מי הרוצח האמיתי? מה לעזאזל הולך שם? ואיך קשור השם, זהות, לסרט? כל זאת ועוד אם תראו את הסרט
עכשיו המלצה שלי...לכו לראות! אחד מסרטי המתח הכי טובים שראיתי! המתח נבנה כבר מהשנייה הראשונה ומתפתח וגדל עם כל שנייה בסרט, מתגלים פרטים מוזרים על כל אחת מהדמויות והסרט כולו מתנהל באווירה קודרת, מוזרה, מפחידה...בקיצור: נהדרת!
הטוויסט בסרט הוא אחד מהגאוניים שראיתי, יצאתי משם פשוט המום, דבר כזה אף אחד לא היה יכול לצפות - פשוט ענק!
כוכבים בסולם עידו - חובה לראות! עכשיו למי שפתח את השרשור, תשאל שאלה ספציפית ואני אשתדל מאוד לענות לך ולעזור לך להבין את הסרט, אני מאמין שהבנתי הכל.

europe1990

New member
../images/Emo45.gifמצטרף ל-../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif

סרט פשוט מעולה, אחד הטובים שלה השנה. מבקל אצלי בסולם "אור"- 9.5- סרט מעולה, ומותח, עלילה מצוינת, וסוף מפתיע ביותר.

למעלה