זהו אמא שלי נפטרה הלילה

solinger

New member
זהו אמא שלי נפטרה הלילה

זהו אמא שלי נפטרה הלילה מדום לב ב1 בלילה בערך... מי שרוצה להתקשר לנחם אותי046228036... רצוי לא היום עוד כמה ימים אחרי הלוויה ישראל

חן1

New member
ישראל...

אוי... צר לי. תהיה חזק... ויהיה טוב. באמת.

ישראל היקר שלי

קמתי בבוקר , הדלקתי את המחשב, נכנסתי תחילה לפורום הזה, והודעת הפטירה של אמך הופיעה ראשונה מול עיני, התחלתי לבכות כמו תינוק. כאילו אמרו לי שאמא נפטרה, אני ממש יודעת מה אתה מרגיש. כל הזמן בהודעותיך קראתי כמה אמא היא בעצם העולם שלך, כמו שאמא העולם שלי.כל הזמן ניסיתי לעודד אותך אבל בעצם לא היו לי ממש מילים. היום אני רוצה לחזק אותך, לא יודעת מה לאמר, עד היום אני לא יודעת להתמודד עם מוות, ואני מתמודדת איתו בצורה מוזרה. כמה שזה ישמע כואב, אבל אולי יש הקלה במוות מדום לב, אלוהים חסך ממנה סבל, התדרדרות נוספת.ראית מול עינייך איך אמא סבלה הלכה ונגמרה. היום היא נחה, שומרת עליך מלמעלה. אמא עזבה בגופה היום את העולם, אבל היא נשארה פה איתך בנשמתה. ישראל אני רוצה לחבק אותך חזק, להקל עליך את הכאב, להקשיב לך פה, לעזור לך להתמודד, תזכור שיש לך פה משפחה , אומנם וירטואלית אך משפחה שנמצאת פה גם בשבילך. שלא תדע עוד צער שאמך תנוח על משכבה בשלום רחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ישראל יקר

זו תקופה קשה כל כך. אני מאחלת לך כוחות ישראל, לאמונה בעצמך. זה בערך מה שמחזיק אותנו, בני האדם, גם כשהכאב כל כך גדול עד שנראה שלא נוכל לשאת אותו רגע אחד נוסף, להאמין שזה יחלש. שזה משהו שלא ישאר לנצח בעוצמה הזו. היא חיה בלבך, אל תשכח. ((((((((((((((ישראל)))))))))))))))

התקשרנו לישראל

הוא מאוד מודה לסהר-תמיכה ולכל המשפחה על התמיכה, ביקש להשאיר לכם הודעה שאחרי השבעה יחזור. ושמח מאוד שהתקשרו אליו, למרות ההודעה, מי שמוצא לנכון להתקשר , זה מחזק אותו, הלויה בשתיים אז תנסו בערב. ושלא ידע עוד צער. בכלל אף אחד שלא ידע צער.

ישראל

משתתפת בצערך. אתקשר לנחם אבל בטח עוד כמה ימים. ישראל, אני גם כאן בשביל שאם אתה צריך לדבר. אפשר במייל. יונית

solinger

New member
תודה לכל המנחמים

אני עייף מדיי פיזית בגלל מצבי נפשי לענות לכל אחד בפרטי...אז תודה לכל המנחמים וסילחו לי....

לישראל,

אני משתתפת בצערך, ומאלת לך שלא תדע עוד צער, ושתדע לך שאמא שלך אוהבת אותך ושתמיד היא תשמור עליך שם למעלה. יהי זכרה ברוך. אמן.

ישראל..

קשה לדעת מה לומר בזמן הקשה. משתתפת בצערך היא עדיין איתך, למעלה, ובלב. כואבת איתך. אני.

למעלה