זהו, אנחנו אחרי ואנחנו בבית

יערה+

New member
זהו, אנחנו אחרי ואנחנו בבית ../images/Emo13.gif

ירין בסדר גמור, כאילו כלום לא עבר עליו וגם אני בסדר. קצת על היום, קמנו בשש בבוקר, יצאנו מהבית ברבע לשבע והגענו לבית חולים בשבע ורבע, בשבע וחצי ירין התחיל לגלות סימני שיעמום, אז הוצאתי לו את אחת המכוניות החדשות שקנינו לו - והוא כמובן היה בעננים, כבר לא היה לו איכפת מכלום רק מהמכונית. מדדנו חום, בבית השחי (שיטה מטופשת - אבל מילא), החלפנו לכותונת של הבית חולים, ואני התבדחתי שבטח עוד מעט גם אני אלבש כזו ללידה. היינו שניים בתור, לפנינו היתה תינוקת בת 14 חודשים. בשעה 8 בדיוק הורידו אותנו לחדר ניתוח, בהתחלה לא רציתי להכנס להרדמה שלו, אבל ברגע שזה הגיע, נכנסתי - הייתי חייבת. השכבנו את ירין על המיטה, אבא שלו עמד ליד הפנים ואני ליד הרגליים, בכל זאת לא יכולתי להיות ממש קרוב לפנים. ירין קצת בכה, וזהו נרדם. ופה אני מודה לממציא המוצצים - שאני לא יודעת מה היינו עושים בלי זה). זהו, נשיקה ויצאנו. כמובן שפה התחלתי לבכות, אבל זה נגמר די מהר, הלכנו לקנות שתיה, כי בכל זאת לא שתינו מהבוקר. אחרי 5 דקות חזרנו, ואחרי 10 דקות נוספות שמעתי את הבכי של הפשושון במסדרון, זהו אנחנו אחרי, והילדון מתחיל להתעורר. כמובן שנורא כאב לו, וכל הפנים היו עם דם קרוש, באף ובאזניים, מראה די מזעזע, והילד בוכה ובוכה ובוכה בהיסטריה, וכלום לא מרגיע אותו, העיינים שלו עדיין עצומות. הגענו למחלקה, מיד שני נרות אקמול ותוך כמה דקות, הבכי נרגע, הוא פתח קצת עיניים, נתתי לו את האוטו השני שקנינו לו, הוא חייך ונרדם. אחרי שעה הוא התעורר, צמא ורעב, נתנו לו מים, אחרי עוד רבע שעה בערך בקבוק מטרנה, וזהו, הילד חזר לעצמו, התחיל לדבר, לחייך, לצחוק ואחרי כמה דקות כבר ביקש לרדת מהמיטה. יצאנו לשחק במסדרון עם המכוניות החדשות והוא היה מאושר. בין לבין קניתי לו גם בלון הליום עם כלב דלמתי עליו, ואחרי שהוא התעורר ושתה קצת הוא לא הפסיק להתלהב מהבלון ומהכלב ולנבוח. זהו, אחרי שלוש שעות בערך, שיחררו אותנו הביתה. הגענו הביתה וירין היה מורעב, אכל כמעט חצי מקרר. הבקבוק האחרון שלו אתמול היה בשעה 8 וחצי ואח"כ רק בתשע וחצי בבוקר, וכנראה זה לא הספיק לו. אבל הכי חשוב שאנחנו אחרי והוא בסדר עם מצב רוח טוב. תודה לכם על האצבעות, הן עזרו, וגם על כל העיצות, במיוחד של המתנות, זה היה רעיון נפלא.
וקצת עלי: עדיין יש צירים, אמנם פחתו לכל רבע שעה אבל הרבה יותר כואבים. נראה אולי הלילה זה הלילה. תודה יערה

כל הכבוד לירין../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

נשמע שהוא באמת עבר את זה בקלות יחסית. הקטנטנים האלה יכולים ללמד אותנו משהו על כושר שרידות. נפלא לשמוע שהמתנות עזרו. ויערה, אותך אני ממש מעריצה, ככה עם צירים להמשיך לתפק ולהיות שם בשביל הילד (למרות שזה הדבר הכי טבעי בעולם)- כל הכבוד
וכמובן - שתהיה לידה קלה ומצלחת, אל תשכחי לנשום ולעדכן את כולנו פה. בינתיים

איזה יופי שאתם אחרי (ולפני ../images/Emo8.gif )...

כל הכבוד לירין ולך על ההתנהגות האמיצה (מהצד זה כנראה נשמע הרבה יותר מלחיץ!). ואני אומרת - תני לעצמכם עוד לילה אחד של שקט לפני הסערה. מה, לא מגיע לך אחרי הלילות האחרונים בלי השינה? והעיקר - טוב שעבר.

נתי נתי

New member
עכשיו כשהכל בסדר את יכולה להרגע

וללדת! איזה כיף לשמוע שהכל בסדר.

שרה נ

New member
כל הכבוד לאמא האמיצה ../images/Emo39.gif ולילד

האמיץ
מקווה שב"ה תרגישי טוב מאד עד הלידה..

יערה, בהצלחה לאישפוז המתקרב שלך

ושתתגברי על הלידה באותה מהירות שירין התגבר על הניתוח
באיזה שבוע את ? אני הסתובבתי חודש עם צירים...

mom&shaked

New member
גיבור אמיתי../images/Emo45.gif

שמחתי לשמוע שהכל עבר בקלות ובהצלחה. המנתח של שקד אמר לי אחרי הניתוח משהו בסגנון שהוא הכי אוהב לנתח ילדים כי הם מתגברים כל כך מהר ולא "נודניקים" כמונו הגדולים...

טוב לשמוע שהכל עבר בהצלחה

כל הכבוד לירין הגיבור ולאמא שמצליחה לגייס כל כך הרבה כוחות! יערה, זה הזמן לנוח, להרגע ולהתכונן... שתהיה לך לידה קלה והתאוששות מהירה כמו לירין.

טוב לשמוע!! ../images/Emo6.gif

עכשיו כשזה מאחוריכם אפשר להודות כמה זה מפחיד (אותי..) ואני כל כך שמחה לשמוע שזה עבר בשלום! כל הכבוד לילדון הגיבור הזה (ולהורים כמובן) בתקווה שהאשפוז הבא (והמשמח מאוד) יהיה קל וקצר ככל האפשר, בהצלחה!

רותי&ע

New member
איזה בשורות נהדרות ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

כל הכבוד לירין
וכל הכבוד לאמא שלו
תפקוד למופת. מאחלת שנשמע עוד בשורות בקרוב בקרוב.. תמשיכי לעדכן

כל הכבוד!!!

נהדר לשמוע (לקרוא) שאם אמא כזאת (ואבא גם) הילדון התמודד מצוין. שתהיה לכם לידה קלה ומרגשת (זה תמיד גם מרגש, לא?) ושהכל יעבור בשלום. נראה שיש לך על מי לסמוך - על עצמך.

למעלה