זהו, אנחנו נשואים!

Sharon_1

New member
זהו, אנחנו נשואים! ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

אני אספר הכל, מהתחלה. הייתי בטוחה שבלילה אני לא אשן, אבל כמובן שנרדמתי בשניה וישנתי כמו תינוקת. בבוקר התעוררתי מנשיקותיו של אהובי, הכנתי לו ארוחת בוקר לתפארת. (כדי שיהיה לו כח להגיד I DO
) ושמנו פעמינו לעירייה, (ד"א בדרך פגשנו את ראש העיר שבדיוק הצטלם לטלוויזיה, ואנחנו חשבנו שזה לכבודינו...) חיכינו חיכינו, ואז קראו לנו... השיאה אותנו שופטת מקסימה, והרגשנו ממש כמו בסרטים. (עם כל המשפטים, ה I DO, החזקות הידיים ולבסוף כמובן - YOU MAY NOW KISS THE BRIDE). זהו, נכנסנו רווקים, יצאנו נשואים. עכשיו אני צריכה להתרגל לשם המפשחה החדש... ד"א בבוקר ליאור אמר שהוא לא מתרגש, אבל שכח את המפתחות של האוטו והיה מפוזר נורא. אה..וכשהתלבשנו בבוקר, אני התלבשתי באמבטיה, סגרתי את הדלת ועשיתי כני סה, ליאור שם ברקע את השיר MOST BEAUTIFUL של REM. זה היה הרגע הכי מרגש. וכמובן שלבשתי לבן. טוב, לפחות חולצה לבנה... ועכשיו -כמו אישה טובה, אני הולכת לנקות את הבית
וליאור מחכה לירח הדבש
(מצטערת אם יצא קצת מבולגן). זהו, אז אנחנו נשואים, וכמובן שזה סוד.. אז ששש... וד"א אני ממליצה לכולם להתחתן בחתונה אזרחית, רק בשביל החוויה, להרגיש כמו בסרט...

Sharon_1

New member
תודה רבה!!!

הי, אל תשכחי שנשארה לנו עוד חתונה רפורמית בארץ. שאותה אנחנו מחשיבים יותר.

למען האמת על מה שאני חושבת עכשיו

זה על כך שאם הייתם בארץ והייתם מגיעים למפגש מחר היתה לנו סיבה נוספת לחגיגה. די מעצבן שלא כולם יהיו. אני מאוד מקווה להפוך את זה למסורת של מפגשים. אישית, אני מאמינה ב-"מעגלים מתרחבים". אין לי ספק שמהמפגש מחר יווצרו חברויות יפות שימשכו לאורך שנים. נראה אולי אחרי החגים אזום מפגש נוסף. ושוב הכי מזל שבעולם. אתי

Sharon_1

New member
אכן חבל שאנחנו לא באים, אבל כבר

הזמנתי את כולכן ל BAR B Q ליד הבריכה. ואפילו אמרת שתביאי גם את בן-דודך. נו, אולי שנה הבאה (עם הילדים...
). בכל מקרה, רשמתי לי כוס קפה איתך כשאהיה בארץ. תודה רבה!!

Sharon_1

New member
האם הדסים מגיע/ים?

אם כן-אז יש לכם עוד סיבה לחגוג, הרי הם התחתנו גם היום.

שרונס

New member
מ ז ל ט ו ב !!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

איזו התרגשות! איך את מרגישה? קיבלת טבעת? אני לא חושבת שהייתי עומדת בשתי חתונות, אחת גם כך מרגשת אותי מאוד. טוב שאתם לוקחים את זה בקלות. זה נשמע רומנטי ומקסים... המון ברכות לנישואיכם הסודיים ושתהיו תמיד מאושרים ורומנטיים!!! שרון.

Sharon_1

New member
תודה רבה רבה רבה!!! ../images/Emo25.gif

אכן אני מתרגשת כל היום!!! וקוראת לליאור כל הזמן-בעלי... מתלהבת שכמוני
לא החלפנו טבעות בגלל שאני לא אוהבת תכשיטים והחלטתי שהטבעת היחידה שתהיה לנו זה בנישואים הרפורמיים בארץ.(עם כל המשפחה וכו´). (ד"א גם טבעת אירוסין אין לי). ד"א זה הרבה יותר מרגש כשזה סודי כזה. כאילו ברחנו להינשא ואנחנו בני 15.... תודה שוב על כל הברכות!

תגידי מזל? את מאמינה שאנחנו נפגשות

מחר? ממש עשינו את הלא יאמן.. לא לשכוח להביא תמונות, אלבומים, וידאו גולמי שלוש שעות.. את חייבת.

pumpkinle

New member
זה ממש כיף שישר רצת לספר לנו ../images/Emo39.gif

ככה ממש אפשר להרגיש כמה שאת מתרגשת ולחשוב שדווקא אנחנו יודעים לפני כולם שיהיו לכם חיים מאושרים

Sharon_1

New member
ראית כמה אני מכורה.... ../images/Emo3.gif

לכל ההורים אנחנו נספר אחרי החתונה הרפורמית בארץ. (אחרי החופה או משהו כזה), הם כ"כ יהיו מאושרים וב HIGH שאנחנו בונים על זה שהם לא יכעסו, שהתחתנו בסתר...

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif , איזו התרגשששששות...

ואנחנו הראשונים לדעת... זה מדהים, לא???

הילית*

New member
קודם כל מזל טוב ענקי!!! ../images/Emo39.gif

נשמע ממש מדליק. שיהיה לכם המון אושר ואהבה תמיד...

למעלה