זהו אני בפורום לאחר די הרבה זמן שהתעצלתי להכנס שינסתי מותנים ונרשמתי :)
Y yb7 New member 8/10/04 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
K Kremboim New member 8/10/04 #4 הייייייי!!... זוכר אותי ...?~! אני רועי גרינבוים וגיא התאומים... "פתחתי אותך עם סנדלי שורש..." .."אץ כבר לא בתולה..""" חחחחחחחחחח.. מצחיק אז שלום שלום,עפרי.
הייייייי!!... זוכר אותי ...?~! אני רועי גרינבוים וגיא התאומים... "פתחתי אותך עם סנדלי שורש..." .."אץ כבר לא בתולה..""" חחחחחחחחחח.. מצחיק אז שלום שלום,עפרי.
2 21עופרי New member 8/10/04 #9 קצת קשה לשכוח אחרי יומים וחוץ מזה סנדלים זה סנדלים למרות שדי קשה להגיד את זה על נעמה (בתולה)כי אחרי הערב ההוא אף אחד לא יודע אפילו היא
קצת קשה לשכוח אחרי יומים וחוץ מזה סנדלים זה סנדלים למרות שדי קשה להגיד את זה על נעמה (בתולה)כי אחרי הערב ההוא אף אחד לא יודע אפילו היא
ה ההילה האדומה New member 8/10/04 #7 אה אני חוסה...זוכר? בארבי... שטויות כאלה? בכל מקרה עיצבנת אותי מה שאמרת על אביב.. אוופ דווקא חשבתי שאתה נחמד
אה אני חוסה...זוכר? בארבי... שטויות כאלה? בכל מקרה עיצבנת אותי מה שאמרת על אביב.. אוופ דווקא חשבתי שאתה נחמד
2 21עופרי New member 8/10/04 #11 אני די נחמד זה לפחות מה שאנשים אומרים וחוץ מזה את יודעת דעה לא תמיד מראה על אופי
2 21עופרי New member 8/10/04 #15 אז מה אני אוהב את שוטי הנבואה ועוד הרבה להקות וזמרים זה לא אומר שום דבר
ה החתולה במגפים New member 8/10/04 #21 מע נסגר חוסע?!?!?../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif התחלת לדבר שטויות?!?!
F falafel1 New member 9/10/04 #23 חחחחחחח אחותי פגשה אתמול ידיד שלה שהעבודה שלו זה להחנות מכוניות במסעדה פלצנית בתל אביב. הקטע שלו זה לחטט להם בדיסקים ולראות מה הם שומעים. ואביב גפן שומע... אביב גפן! חחחחחחחחחח
חחחחחחח אחותי פגשה אתמול ידיד שלה שהעבודה שלו זה להחנות מכוניות במסעדה פלצנית בתל אביב. הקטע שלו זה לחטט להם בדיסקים ולראות מה הם שומעים. ואביב גפן שומע... אביב גפן! חחחחחחחחחח
2 21עופרי New member 8/10/04 #10 אני בן אדם עובד לא סתם את מבינה אני ומחשבים לא הולכים טוב ביחד ועוד להקליד זה בכלל סרט (אני די דיסלקט)תשאלי את אמיר
אני בן אדם עובד לא סתם את מבינה אני ומחשבים לא הולכים טוב ביחד ועוד להקליד זה בכלל סרט (אני די דיסלקט)תשאלי את אמיר
ש שרוטה במוח New member 8/10/04 #18 חחח בקטנה... הכי חשוב שהחלטת להצטרף..גם אם זה באיחור.. תשלם למישו כדי שיקליד בשבילך..
Y yb7 New member 8/10/04 #13 זוכר אותי?? חח מה אני משגעת אותך? אתה לא זוכר. אני חדשה. נעים מאוד .אני יעל.