זהו...אני בפנים

זהו...אני בפנים ../images/Emo24.gif

השעה הייתה עשר. ההתקררות עברה. כולם הלכו לישון. ישבתי במרפסת ,שלג (חברי צחור הפרווה שחולק 99.99% מהגנים שלו עם נמר) מכורבל בזרועותי. בסטריאו התנגן לו דיסק עם קטעים ש-Nino Rota האגדי כתב לסרטים של פליני. המקטרת בידי הכילה Cornell & Diehl מתקתק ועדין של מארק. הבאתי כמה שאכטות ואט אט הרגשתי חווית שאנטי שטרם הכרתי. העולם עצר מלכת. חוש הריח, הטעם והשמיעה החלו במחול מסחרר. סוף הדרך...

tcbelvis

New member
Cornell & Diehl טבק נפלא

האמת גם אני התחלתי עם קפטן בלאק. שטועמים Cornell & Diehl או את דהניל [לפחות לטעמי ] מבינים את ההבדל אים תרצו אז גם הגווטונמרה הוא הסיגר הנמכר בארץ ועדין חבל להוציא עשן על הסיגר הגווטונמרה או הקפטן בלאק אני משאיר לפיצוציות.אים כי בענין הטבק זה די מוזר היות ורוב הטבקים הם במחירים דומים[להבדיל מהסיגרים בעלי פערים עצומים בין סיגר לסיגר אגב בובה נועה אני ממליץ לך לנסות את סדרת חלב ודבש טעם גן עדן.אים את מחפשת אפשרות יותר זולה אבל טובה לכי על ליאנרדו דה וינצי של DTM אחד האהובים עלי או אים את נהנהת מטעמי פירות יש את הסנדי פנטזי שהוא נפלא והוא עולה עד 38 שקל לקופסאת פח של 50 גרם

Just call me Buba

אין צורך בשמות משפחה. יש לי מספר דגימות של Cornell & Diehl. ביניהם גם Halav U'Dvash (החברה יהודים מסתבר
). שוואייה שוואייה...

שור3

New member
אני עם סיגר ראשון אחרי התקררות

מבין את הרגשת ההתעלות

שור3

New member
האמת אני די שבלוני

לוזיטאניס, הסיגר שעד כה הכי נעם לי. קניתי בציריך אצל דירר, הוא מחזיק רק את הדבר האמיתי ושיהיה בריא גם לוקח כסף טוב עבורו. דרך אגב גם בדיוטי של איסטנבול יש סיגרים באיכות מעולה.

מני.ת

New member
אני דווקא די וורסטילי

ואוהב להתנסות, בטוח שאגיע ללוזיטאניס. מציע לך בחום לנסות את Davidoff Grand Crue שהוא לא קובני ולא נופל מהקובנים. גם סדרת המילניום נהדרת. שלא לדבר על פדרון אנוורסריו שהוזכר בפורום, אם לא ניסית ,אתה חייב את זה לעצמך.

שור3

New member
הזמנתי מפימוס שופ

אם זה יעבוד אנסה את מה שאתה ממליץ תודה

A M S T A F1

New member
האם ניתן לגלגל טבק תפוחים של נרגילה

בסתם נייר גילגול ולהנות מזה כמו שנהנים ממנו בנרגילה או שזה חזק מידי

עדיף לגלגל ג'וינט של גראס

רק אחרי שתנסה טבק איכותי (עם ארומה מתוספת או בלי) תבין כמה רעל וג'יפה אתה בולע כשאתה מעשן טבק נרגילה ממקורות מפוקפקים במחנה ג'בליה (תפוחים...בטח...). מה שכן בנרגילה יש לפחות מערכת פילטרציה מסוימת שאין ב"גילגול". קיצר...או שתישאר עם נרגילה או שתעבור לסיגר או מקטרת ראויים לשמם . וברשותכם ....בחשיפת בכורה עולמית !!! ... המקטרת הראשונה של בובה-סוטול-נועה.... Tsuge Mizki 942

max63

New member
בובה של מקטרת

...או מקטרת של בובה? תתחדשי! ...ועכשיו למאפרה

שור3

New member
קליפת תפוחים

אני וסיף לטבק לשמממממממתחות זה עובד מצוין.

למעלה