זהו אני בשביתה! בערך...

זהו אני בשביתה! בערך...../images/Emo152.gif

חודשיים כמעט על הדיאטה. המשקל לא זז מילימטר. הבדיקות דם בסדר. אין את מי להאשים... אתמול יצאתי להליכה ריצה,פעם ראשונה מאז הלידה. 10 דק'וחזרתי מתנשפת... זוג מכנסיים ישן עלה עלי בערך. אבל המשקל בשלו, מסרב לשתף פעולה. אסטרטגיה חדשה: לא עושה דיאטה! ממשיכה לאכול בריא ומאוזן ועם המון מים. כל יום אצא להליכה-ריצה ואתחיל להאריך בהדרגה את הזמן. זהו! בהצלחה לי!

חגיתלה

New member
בהצלחה!

אני בעד תפריט מאוזן ובריא ולא דיאטות. אכילה נכונה וספורט לעניות דעתי זה המתכון לחיים טובים ושמירה על משקל תקין.

בוקר טוב!טיפים להרזיה../images/Emo45.gif

לשתות כ-2 ליטר מים בבוקר (קשה אבל מומלץ)לאכול ארוחת בוקר טובה ומזינה לעולם לא לשתות מים בארוחה ושעתיים אחרי ארוחת הריים טובה אבל חשוב לא לערבב פחממות עם בשר אז כך לאכול בשר וסלט וביום אחר פחמימות וסלט
(שוב לשתות מים לפני הארוחה אבל לא אחרי ובארוחה)
שעתיים אחרי הארוחה לשתות שוב 2 ליטר בארבע לאכול פרי ומעדן ובערב ארוחה קלה עד שעה שש ו ז ה ו נכון שזה קשה אבל עובד יופי (לא כולם אוהבים לשתות הרבה ) אמא שלי עשתה את הדיאטה הזו ורזתה המון בהתחלה היה קשה אבל אחר-כך התרגלה היא גם נשתה כל מיני דיאטות והמשקל לא זז

or 333

New member
מים מים??

שלום לך, אני שותה המון מים ביום הבעיה שאת מדברת פה על יותר מ-4 ליטר ליום איך אפשר בבוקר לשתות 2 ליטר ועוד לאכול? מה גם שאת מדברת מתוך נסיון של אמא שלך ולא מנסיונך האישי ובכלל מי שלא רגילה לשתות מים בטח שלא תוכל לשתות במכה אחת 2 ליטר זה דבר שצריך להתחיל בהדרגה אני בעד לשתות הרבה אבל בצורה מבוקרת

הייי....הדיאטה הזו היא לפי דאיטנית

אמא שלי לפני הדיאטה הזו היא בקושי היתה שותה שתי כוסות מים ביום זה לקח לה שבוע ימים להתרגל לשתות הרבה ,ובסוף היא הצליחה לשתות את כל הכמות ולפעמים אף יותר
זה עניין של הרגל....זה נשמע קשה אבל עם אמא שלי שלא היתה שותה בכלל הצליחה אז תעמיני לי זה אפשרי. אגב לא שותים את כל ה 2 ליטר בבת אחת יש עד ארוחת הצהריים .כל פעם קצט ולהפסיק לישתות לפחות שעה לפני הארוחה לפי הדיאטנית אז כששותים מים בארוחה או לאחריה האיכול יותר איטי את אמא שלי היתי רואה כל היום כך שידעתי מה עובר עלייה וכמה היא רזתה נכון שמרזים לאט אבל בטוח רוצה להגיד לך שוב שלא לשתות אחרי הארוחה במשך שעתיים(כל ארוחה) לא לאכול פחמימות עם בשר אני גם לא האמנתי שזה יעבוד אבל היו תוצאות וטובות אמא שלי ניסתה כל דיאטה אפשרית (כל מה שמוכר בשוק...)אף אכלה הרבה פחות ודלגה על ארוחות אבל ישר מאוד עלתה שוב וזו הדיאטה שהכי עזרה לה. השילוב של לא לאכול פחמימות ובשר ביחד והשתיה עוזרים הרבה להרזיה אגב אני רק השבוע התחלטי אם זה עדיין קשה לי לשתות 4 ליטר אבל עד עכשיו אני מצליחה לשתות 3 ליטר

אמא לשניים

גם אני בעד הדיאטה של הפרדת חלבונים ופחממות, ירדתי לאחר לידה כ-15 קילו , אכלתי בשר/ עוף/ או דגים עם סלט או ירקות מאודים/ מבושלים. ופחממות בימים אחרים עם סלט או ירקות מאודים. כמובן הרבה מאוד מים, גם קולה דיאט שתיתי הרבה ועזר. בהצלחה.

חן123

New member
אני לא אשת מקצוע

אבל זה נשמע לי לא נכון. נראה לי מוגזם לשתות בבוקר 2 ליטר מים (זו כמות יומית), התאוריה של חלבונים ופחממות כבר הוכחה כלא בריאה (הגוף שלנו זקוק לשניהם). לדעתי אם אמא שלך תספור קלוריות היא תראה שהמגבלות שומרות אותה במסגרת קלורית הגיונית ולכן היא מרזה. אם השיטה עושה לה "סדר" ועוזרת לה אז יופי, אבל למי שזה לא מתאים נראה לי מיותר

קודם בוקר טוב......../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

קודם כל בדיאטה הזו אוכלים גם פחמימות וגם חלבונים רק לא ביחד אפשר לאכול יום אחד פחמימות וביום השני חלבונים ולא יקרה כלום לגוף לגבי המים זה כן נכון גם לפי רופא זה בריא כי כמה ששותים הרבה הגוף מתנקה יותר טוב(רצים הרבה לנוחיות....
נכון שאולי בשעת הנקה הדיאטה הזו לא טובה אבל עם לא מניקים אז לדעתי (ואני מציינת לדעתי היא טובה) תראי גם דיאטת הנקודות היא טובה והיא עוזרת אבל לא לכולם אמא שלי ניסת את כל הדיאטות שהיא יכלה להסיג והיא רזת אבל תמיד קצט ועם הדיאטה הזו היא הצליחה ועף ההרגשה שלה היתה טובה נכון שזה לא מתאים לכולם אבל עד שלא מנסים לא יודעים כל אחד מנסה את הדיאטה שמתאימה לה הכי טוב זה כמה שיורדים לאט הכי טוב יום מצויין

חן123

New member
זהו, שאני עשיתי דיאטה של הפרדה

בעברי וזה בהחלט הזיק לי. נכון, ירדתי אבל הרגשתי רע, סחרחורות ועוד וגם כשהפסקתי עעליתי מהר. בנתיים גם קראתי שהגוף חייב את שני הסוגים האלה, למשל הגוף זקוק לפחממות כדי לבנות את עצמו (שער, ציפורניים, שרירים), אמנם מה שבונה זה החלבון אבל בלי הפחממה החלבון לא יכול לפעול, לכן, אם אכלנו רק חלבונים במשל יממה, מבחינת הגוף זה כאילו לא אכלנו חלבון. לא יודעת האם זה תקף להפרדה רק בארוחות

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמשקל קשה אך יציב../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הי בנות... אני נגד הפרדות, אין כמו אין כמו פחממות למינהם עם חלבון, ראה ערך ספגטי בולונז'... אז אני ממשיכה עם הרבה מים, וממשיכה התעמלות בבית עם הכדור הפיזיוטרפי אוכלת מאוזן כולל ארוחת בוקר- 2 פרסות קמח מלא עם גבינת עיזים או חומוס וירק. וכוס קפה... בהתקפת רעב של אחר הצהריים אוכלת פרוסה עם ממרח וירק+תה שומר (בשביל ההנקה והבטן) ואפילו מותר עוגיץ בריאות 1 ביום עם התה אחרי א.ערב. בינתיים המשקל במצב קשה אך יציב... אבל, הוספתי עוד זוג מכנסיים ישן למלתחה! לא מדדתי היקפים אבל יש לי תחושה טבה ואני מרגישה יותר טוב, מה גם שהתחלתי לעבוד קצת יותר שעות ביום וכשעסוקים-לא אוכלים!
בקיצור אני שומרת על אופטימיות זהירה...

למעלה