זהו, אני לא רוצה יותר לעבוד...

boringvered

New member
זהו, אני לא רוצה יותר לעבוד...

אתמול קבלתי SMS ממנהל הרשת שלנו, שהודיע לי שהגיע מנהל הרשת החדש... כן, החדש שמקבל את התפקיד שאני חשקתי בו, החדש שיקבל את כל הקורסים והעבודות המעניינות שאני רציתי לעשות, החדש שאין לו את הנסיון שלי במקום, החדש, שכנראה גם אין לו הרבה נסיון בכלל... אבל זה לא משנה, הוא גבר... ואם חשבתי שהוא הגיע כאן כדי להיות גם מנהל בסיס נתונים, מסתבר שלא... הוא רק מנהל רשת... וגם אני יכלתי לעשות את זה. לא שנתנו לי להבחן על התקפיד חלילה... לא שנתנו לי אפילו סיכוי. כבר אתמול ישבתי ושלחתי קו"ח לשלל מקומות, אבל אני לא תולה תקווה גדולה. אני רוצה לברוח מפה ולא לחזור, אני כל הזמן רק בוכה... אבל אני לא יכולה להפסיק לעבוד, אני לא יכולה פשוט לזרוק הכל, יש ילדה, יש משכנתא, יש אחריות, ואני? אני לא הכי חשובה כרגע כנראה... אין לי אמון במערכת הזו יותר. אין לי ממש תקווה... בא לי להגיד את הדבר הכי ילדותי שיש... זה לא פייר. מיואשת ואומללה לגמרי. ורד

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ורד יקירה, אני לא יכולה להחליט בשבילך. אבל אני במקומך הייתי קמה והולכת משם. עבודה? תמצאי אחרת - גם אם זה לא יהיה בדיוק במקצוע או מה שאת רוצה. האבן שתרד לך מהלב - שווה את זה. שום דבר - ובעיקר לא עבודה - לא שווה את המצב שהנפשי שבו את נמצאת.

boringvered

New member
תודה, אני מחפשת

לא יכולה באמת לקום וללכת כי יש לנו אבן ריחיים בצורת משכנתא על הראש, אבל אני מנסה... ורד

galiaS

New member
אני מאד מבינה אותך ויכולה רק להגיד

שבעיני זה מצוין שהתחלת לחפש עבודה חדשה. די, מגיע לך לעבוד במקום נעים שיתייחס אליך יפה. אל תתיאשי, את תמצאי עבודה פי אלף יותר טובה.

daldan

New member
זה באמת לא פייר ../images/Emo24.gif

וזה באמת הזמן לקום וללכת. אני תמיד מאמינה שישנו מקום שבו יהיה טוב יותר ורק צריך קצת סבלנות בשביל למצוא את זה. אל תמעיטי בערכך! את טובה ואין ספק שישנם מקומות שידעו להעריך אותך. ועם הגישה החיובית הזו תלכי לחפש עבודה. בהצלחה!

boringvered

New member
../images/Emo140.gif תודה!

אחת הסיבות שאני שופכת כאן זה כדי להתחזק - וזה בדיוק עושה לי את זה. ורד

ענתש

New member
אז תשני את הראיה של זה -

את במצב מעולה ! יש לך עבודה וזה נותן לך ים של זמן לחפש בנחת עבודה אחרת והפעם - ב ד י ו ק כזו שאת רוצה ולא להתפשר, כי את לא מחפשת מתוך נחת. הם עושים לך טובה ענקית ולא יודעים את זה - מפרנסים אותך בזמן שאת מחפשת משהו אחר. (ושולחת לך מסר עם עיצה מעשית לחיפוש...)

boringvered

New member
תודה!

את צודקת. אני מנסה... וכן, זה בדיוק הרעיון כרגע. מבעד לענני האכזבה והתסכול (ולצערי יש הרבה, כמה שאני מנסה לחשוב על יתרונות)... יש סיבות לכך שהיה לי קשה לקום וללכת, ולו בגלל שיש כאן תנאי עבודה נוחים, אבל המחיר של המצברוח שלי כנראה באמת כבר לא שווה את זה. תודה רבה על המסר -
ורד

ו שתי

New member
ענתש ../images/Emo42.gif

אהבתי את הזוית האופטימית. מסכימה איתך כמובן.

אפרת12

New member
אל תכעסי - אבל שימחת אותי...

אני שמחה שסופסוף את אוזרת אומץ ועושה את המעשה. מקוה שתמצאי במהירות ותיפטרי מהטפשים האלה (כי הם טפשים
) וזה אכן לא פייר (מה לעשות - דברים לא הוגנים קורים גם למבוגרים. והרבה
)

sipi1

New member
../images/Emo24.gif הצעד הכי קשה מאחוריך

ברגע שהגעת להחלטה, כל השאר זו רק שאלה של עיתוי והזדמנות. הרבה זמן אני עוקבת אחרי ההודעות שלך, אחרי מקום עבודה לא יודע להעריך ולפרגן, ואני חושבת שההחלטה שלך תיטיב איתך. כמושכתבה ענתש - הרבה יותר קל לחפש כאשר את עדיין עובדת. מקווה שתמצאי במהירות מקום טוב, שידע להעריך אותך על כל מה שיש בך.

אמאאור

New member
אני שמחה לשמוע את זה

כי סופסוף את במקום שבו את שמה גבולות ואומרת: די, זה לא מתאים לי יותר. כל כך הרבה זמן את כבר מסתבכת שם, ולא מגיעה לשום מקום, והנה - די, מספיק, את עוצרת, שמה גבול, אומרת די, רוצה משהו אחר. כל הכבוד
אני חושבת שאת במקום מצוין עכשיו. כי עכשיו את יודעת שאת זה את לא רוצה יותר, לא מוכנה יותר, רוצה משהו אחר. ועכשיו יש לך זמן לחפש בנחת את מה שאת כן רוצה, בזמן שהם ממשיכים לפרנס אותך. מהמקום הזה, את תגיעי רחוק. תאמיני בעצמך.

ו שתי

New member
כל הכבוד על המעשיות שלך

נכון- מעליב קצת, מאכזב, אבל כבר מזמן הגעת למסקנה שהמקום הזה הוא לא בשבילך לנצח. הנה, יכוליות שזו הדחיפה שתוביל אותך (במהרה בימינו אינשללה) למקום שווה פי מאה. בהצלחה!

אביטלתל

New member
אוי מותק ../images/Emo10.gif

אני לא יכולה להגיד שאני מופתעת משום דבר שאת מספרת אני רק שמחה שסוף סוף את עושה צעדים בכיוון של לזוז מהמקום הזה שבו את נמצאת

isidora

New member
היידה, החוצה משם ../images/Emo27.gif

כבר הרבה זמן שאת מספרת כמה לא טוב לך שם, איך לא מעריכים אותך ולא נותנים הזדמנות שווה, אז זה הזמן לחפש מקום אחר. מסכימה עם ענתש שדווקא טוב שיש לך עבודה בזמן שאת מחפשת... אל תתייאשי, בטוח שיש מקומות טובים יותר שבהם לא תרגישי נאחס כמו עכשיו. שיהיה בהצלחה

g a n i

New member
../images/Emo12.gifSMS ../images/Emo35.gif../images/Emo46.gifקו"ח../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif

חבל שהגעת להרגשה הזו

אבל טוב שהתחלת לשלוח קורות חיים. עוד תראי שיהיה הרבה יותר טוב!

n i s h a

New member
לא בטוחה שקבלתי הודעת "ההודעה

נשלחה"... מוודאת אם קבלת את המסר השני שלי.

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה במציאת עבודה חדשה, את יודעת מה אומרים:"משנה מקום, משנה מזל!"

למעלה