זהו אני מוותר על רפואה!!!!!!!!!!!!!

garaj

New member
זהו אני מוותר על רפואה!!!!!!!!!!!!!

אחרי הבלגן של הראיונות נמאס לי כבר, נדחיתי מכל האוניברסיטות בארץ, ועכשיו אני לא אשקול ולא אעז לחשוב ללמוד רפואה, פשוא היה לי רצון רב ללמוד רפואה. תמיד חלמתי להיות רופא, ובסוף נראה לי ש-12 שנה לחרוש ,להיות תלמיד קפדן, שקדן ורציני .... לא יספיקו לי להתקבל לרפואה בארץ ולממש את חלומי. פשוט אני לא מאמין שאני יצאתי 'לוזר' בסופו של דבר, כנראה שאלמד רפואת שיניים (אם אתקבל- למרות שאני שונא מקצוע זה) או רוקחות. האם יש מישהו כמוני???? ובסוף הרבה תודות לפורום הכי טוב ויעיל בעולם ובמיוחד לליטינית בנשמה על עזרתה הרבה, לצערי הרב הסיום שלי בפורום זה היה טרגדי ולא HAPPY END כמו של המתקבלים, מאחל לכולכם הצלחה בלימודים ובחיים .............בייייייייי.

אתה עדיין יכול- אל ייאוש

אם תתקבל לרפואת שיניים תוכל לעבור אחרי שנה אולי לרפואה או אולי זה לטובה לך תדע... כרגע גם אני בהמתנה ואופציית רפואת שיניים היא החלופה הטובה ביותר... אל תוותר על החלומות שלך תרדוף אחריהן כי אחרת החיים לא שווים... חלומות זה מה שמניע אותנו להוציא מעצמנו את המיטב... בהצלחה לך אני מקווה שתזכה להגשים את כל החלומות שלך.

The Reaper

New member
בהצלחה בהמשך

כל בחירה כל עוד היא נעשית בלב שלם, היא בחירה טובה. לא יצאת "לוזר", הקבלה לרפואה בארץ היא דבר מאד קשה עד כמעט בלתי אפשרי. לא ממליץ לך ללמוד מקצוע שאין לך בו עניין, זה מתכון בטוח למרמור בעתיד. אם בכל זאת תרצה רפואה, אני מניח שתוכל לשפר מה שצריך ולהתקבל. תמיד יש גם אופצית חו"ל. מה שלא תבחר, בהצלחה.

Carla12

New member
חכה..

לא תמיד מגשימים חלומות מפעם ראשונה שמנסים.. אתה לא צריך להתייאש , אני מבינה שזה מבאס ושזה קצת כואב אבל אתה צריך לעבור את זה ולחשוב היטב , כי עוד פעם אתה תנסה להתקבל עדיף על להמשיך את החיים עם מקצוע שאתה לא ממש אוהב. אם אתה כל כך רוצה ללמוד רפואה אתה עלול להתחרט בעתיד על זה שלא נסית שוב ושוב.. אני מציעה שתצא לבלות או לנסוע לחו"ל , העיקר לעשות משהו שיעזור לך לפרוק את כל המתח והעצבים..אתה צריך להירגע ואז לחשוב שוב..
ואם אתה באמת לא רוצה להמשיך עם החלום הזה , תחפש מקצוע אחר שאתה באמת מחבב חוץ מרפאה.. תרגיש טוב...ובהצלחה לך garaj

קח קצת חופש

תנוח קצת, תנקה את הראש ורוב הסיכויים שהתחושות האלה יעברו והמוטיבציה שלך תחזור, מניסיון. מה שאתה לא עושה, אל תיכנס למקצוע שאתה לא רוצה, ובמיוחד לא לכזה שאתה שונא. זה רק יעשה אותך יותר אומלל.

למעלה