זהו אני מחובר,והינה תמונות מהיום

יורם חן

New member
זהו אני מחובר,והינה תמונות מהיום

אחרי יותר משבוע בלי הפורום, חזרנו ממונטנגרו והמחשב שלי בבית הושבת מוירוסים לאחר מניפולציות אני שוב כאן, הקו מהיר והכל בסדר. הינה תמונות של חבר יקר שהדרדר לכביש
גדי אלוני היום בחניית ביניים ברוכב ישראל. עצירה לתדלוק בתחנת הדלק של זיכרון. עושה פוזות עם אופני הכביש המדליקות שרכש ומצטלם עם מעריצים.

aFish

New member
מה זה טירונות?

שוקולד השחר....אתה יודע כמה שומן יש בדבר הזה?

החוט הזה ../images/Emo26.gif

זה מה ששומר על הקשר עם העולם החיצון
יעני אזניה באוזן ונייד מותקן על הסתם - שכל החברים יוכלו להתקשר ולברר אם אני עוד חי.
היום הראשון הסתיים - אמרו לי: אתה מטורף בפעם הראשונה בחיים עולה על אופני כביש ורוכב 200 ק"מ ביום. אמרתי להם: מה שלא הורג מחשל.
בס"הכ הרגשתי מצוין על האופניים.
הקושי העיקרי ברכיבה זה המרחק והזמן שהגוף נמצא בפעילות .
אני לא רגיל לסובב פדלים 8 שעות ברציפות - הגוף מתעייף מאד והשרירים כואבים.
בסה"כ שרפתי 5000 קלוריות ,בדרך אוכלים כל מה שיש (אפילו לחם עם שוקולד השחר) , חטיפים , פאור גילים , חלבות , רוכבים בקצב סביר , ואפשר לנהל שיחות עם חברים חדשים בדרך.
נתוני הפולר : מרחק: 185 ק"מ מהירות ממוצעת : 24 קמ"ש מהירות מקסימלית : 70 קמ"ש דופק ממוצע: 127 קלוריות : 5000 קק"ל זמן רכיבה נטו 7:50 שעות ותודה גדולה לכל החברים שחשבו עלי והתכוונו להגיע ולעודד - סליחה שרכבנו כלכך מהר. לרמי - בפעם הבאה תגיע עם המסוק זה הרבה יותר מהר...
לאלונה
שעשתה כל מאמץ וליוותה אותי לאורך כביש 4 - סליחה שברחתי לך אבל האופניים המוזרים האלה שאת רוכבת עליהם לא מסוגלים להשיג את אופני הסילון החדשים שלי.
זהו. יוצאים היום ב 6 מגני התערוכה לכיוון מצפה רמון. מקווה לשרוד את היום. גדי

גדי אלוני (?) (?)

עכשיו הפורום יתחיל לבחון מחדש ובחיוב את הרעיון "המסוכן" ...
אופני שטח זה אחלה. טיולי שטח - נפלא. אופני כביש..זה הדבר האמיתי.
קצת פחות פאניקה,קורטוב של זהירות לא צריך יותר. תאמינו לי. יורם

aFish

New member
וואוו גדי - זה פשוט מדהים ../images/Emo45.gif

אתה באמת לא מפסיק להפתיע....ולא הספקתי לאחל לך אז שיהיה המון הצלחה בהמשך ושלא תתמכר לנו לכביש חו"ח. אתמול בדרך מהדרום ראינו פה ושם רוכבי כביש ופתאום חשבתי שה"רוכב" הגיע לשם - לא זכרתי את התאריכים. הקדמתי ביום אז כנראה שתעברו באיזור מצפה היום. הנוף מטריף אבל את זה אתה בטח כבר יודע. מקוה שהכאבים מאפשרים להנות מזה... אני עדין לא מבין את הקצב הזה: צפון - דרום ושוב צפון...מזל שיש לך חבר טייס מסוק - אחרת איך תגיע בזמן לגולן

tiranm1

New member
היי.... התמונה הזו חשובה מאוד .....

תסלחו לי, אבל יש לי נטיה לראות את השוליים..... יש שם ברקע רכב של כביש 6 עם אופניים תלויים מאחורה !!! ורק לפני חודש בערך נתפש עמיתנו יורם (חישוק) בכביש 6 עם אופניים תלויים כל ונקנס בכ- 3800 (!!!) ש"ח... במילים, שלושת אלפים ושמונה מאות !!! אז מצאנו תמונה מפלילה. מוצג הגנה מס' 1. כל מה שתאמר או תצולם ישמש נגדך בבית המשפט...... אה כן, מברוק לגדי על האופניים היפים והחדשים. תגידו, הוא לא נראה גדול על האופניים האלו ??

חישוק

New member
אהלן טיראן

הקנס היה 3180 ש"ח, עדיין לא קיבלתי את דרישת התשלום. מה קורה בסוף, נפגוש אותך בחוצה גולן? דרך אגב, מחר בצהריים אני רוכב קצר, מרעננה עד יקום, מסלול שמיניות ביקום וחוזר לרעננה, אם בא לך תהיה בקשר. אני בחופש גם ברביעי וחמישי עולים לרמה. ביי, יורם

tiranm1

New member
חופש, חוצה גולן, רכיבת צהריים......

החיים הטובים.
אני עובד (גם עכשיו...
) וגם מחר וגם בחמישי.... תעשו חיים בחוצה גולן. ננסה לארגן משהו לסופ"ש הבא. ** שמור את התמונה למקרה שתגיע המעטפה החומה.....

ואיך בדיוק זה יעזור במשפט ?

קודם כל, הרכב של כביש 6 לא משלם על נסיעה בכביש, לכן אין שום בעיה עם זה שהוא מסתיר את המספר, בהיבט של התחמקות מתשלום. אבל אפילו אם היתה איזו בעיה עם זה, טיעון מסוג "גם הוא עבריין" אינו מהווה הגנה משפטית, ככל הידוע לי. לכל היותר, אם תצליח להביא הוכחה שהמתקן היה מורכב על הרכב בנסיעה, ולאתר את מספר הרכב, תוכל לגרום למשטרה להגיש תלונה נוספת נגד רכב השרות. (ולא שאני בעד כביש 6)

למעלה