עכשיו יש בעיה שאי אפשר ללחוץ על הכפתור UNLOCK .לרוב, הבוטלואדר לא נפתח מיד (אלא אם כן מדובר בדגם לא חדש במיוחד), אלא בהפרש של שבוע, פחות או יותר.
הכפתור בתוכנה לא מסומן, למרות שהסלולרי מחובר למחשב במצב FASTBOOTלרוב, הבוטלואדר לא נפתח מיד (אלא אם כן מדובר בדגם לא חדש במיוחד), אלא בהפרש של שבוע, פחות או יותר.
רשום שם שהפעולה שקודם צריך לעשות היא Unlock the bootloader ושזאת פעולה שמוחקת כל מה שבטלפון.הפעלת את Developer options?
כמו כן, אפשר להחליף את הכבל
דרך אפשרויות מפתח הגעתי לכלי שפותח את המכשיר, ששמתי צילום מסך שלו למעלה.הפעלת את Developer options?
כמו כן, אפשר להחליף את הכבל
שמתי לב שבעזרת שינוי עוד שתי הגדרות ב'אפשרויות מפתח' , עוד לפני פתיחת המכשיר, אני מקבל גישה לקבצים של אנדרואיד באכסון הפנימי של המכשיר. ויכול להעתיק אותם או להעתיק לשם קבצים נוספים. שזה אחד הדברים שרציתי. לפני זה ראיתי באכסון הפנימי רק קיבצי וידאו או תמונות. ומה שהיה בתיקיות מערכת הופיע ללא קבצים. אז כרגע אני מגבה משם קבצים.בקיצור, תעקוב אחר ההוראות בעמוד הנ"ל ותבצע אותן אחת אחת.
למשל, שמתי לב שקודי בסלולרי ובמחשב זה אותו הדבר. אז חשבתי להעתיק לקודי שבמכשיר את ההרחבות שלי והבילד מהמחשב. והוא נמצא באכסון הפנימי. אין לי כוח לחפש אותם שוב דרך הסלולרי. זה גם לא נוח.למה לך להתעסק עם האחסון הפנימי וכו', אם המטרה העיקרית היא לפתוח את הבוטלואדר?
המטרה היא לאפשר שימוש רגיל במערכת ההפעלה, כמו לדוגמה בשימוש במערכת ההפעלה חלונות שבמחשב. כל מה שמאפשר את זה, זה הכיוון.למה לך להתעסק עם האחסון הפנימי וכו', אם המטרה העיקרית היא לפתוח את הבוטלואדר?
כבר לפני זה הורדתי והתקנתי. כשאני מחבר עם כבל למחשב כרגיל, אני רואה את הכוננים של המכשיר במחשב.תנסה להתקין דרייברים
xiaomi usb driver fastboot - Google Suche
www.google.com
עשיתי עדכון למכשיר. אולי זה יעזור? כשקניתי אותו ההקלטה של השיחות לא פעלה. אחרי שעשיתי עדכון ראשון למכשיר, היא התחילה לפעול. עכשיו היה עוד עדכון. אבל חוץ מלהוסיף לי כל מיני שטויות שאני לא צריך להגדרות בכל מיני מקומות, אני לא רואה שזה שיפר משהו.תנסה להתקין דרייברים
xiaomi usb driver fastboot - Google Suche
www.google.com
אני צריך סים חדש עם מספר טלפון חדש וחשבון MI חדש. המספר הזה נדפק. הם חושבים שאני עובד בפנטגון שאני צריך את האבטחה שהם שמים שם.אני אבדוק את זה. אבל בנתיים יש לי בעיה חדשה. בתוכנה במחשב זה רושם לי שצריך לעשות זיהוי ורשום שהוא שולח לי קוד לטלפון. אבל הוא לא שולח כלום. אז זה תקוע ככה כבר יומיים.
הינה הצילום מסך:
צפה בקובץ המצורף 61275
מצאתי כל מיני כלים שעושים רוט במהירות.מציע לעבור שלב שלב, להחליף כבל, לנסות עם שקע USB אחר, לצפות במדריך הזה:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.