זהו אני מתאבדת! שלום עולם אכזר

ה אורחת

New member
זהו אני מתאבדת! שלום עולם אכזר ../images/Emo7.gif

אוקי אואקי אהההההההההההההההההההההה........ לא לא לא אההההההה לאא. אהההההההההההההההההההההההההההההה........
אתן לא מאמינות אתן לא מאמיניות אתן לא מאמינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. טוב טוב די נהרסו לי החיים בערך כן אהההההההה........ אבל אני אספר לכן: שימו לב נראה לי זה מידע חסוי כי לא כתוב על זה כלום באינטרנט... בנתיים... טוב אז ככה: אבא שלי שולח לי SMS מדרום אפריקה שהוא אמר לי שהוא עוד מעט חוזר לארץ כי הוא היה שם ואז כמה דקות אחרי זה אני מקבלת עוד SMS שאומר:"בראד פיט היה במלון שלנו ביוהנסבורג!" אני: יוצאת מהשיעור, בהיסטריה צורחת בכל בי"ס בועטת באבנים קוראת לחברה שלי לצאת מהשיעור כי אני מתחרפנת, מתחילה לייבב וכ'ו........ הסיפור הוא כזה אבא שלי היה במלון אחד בדרום אפריקה ושהוא ירד ללובי הוא ראה מלא זרקורים בכניסה ועיתונאים וכאלה, הוא שאל איזה עובד מה קורה כאן? והעובד ענה:"What you didn't know?! Brad Pitt is coming" אבא שלי האדיש בסך הכל חיכה שהוא יבוא, ו... והא אכככככןןןןןן באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!......... אבא שלי אמר שהוא לבש חולצה לבנה והוא היה לא מגולח או משו... וצעקתי על אבא שלי למה הוא לא צילם!!!!!!!!!1 (לא הייתה מצלמה) למה לא התקרבת ביקשת חתימה?????????? והוא אמר שהיו כל כך הרבה אנשים ועיתונאים מסביבו ככה שהוא גם ככה לא היה יכול להתקרב... דרך אגב ממה שאמרו לאבא שלי הוא בא ל-ב-ד בלי ג'ניפר לח-ו-פ-ש-ה! מאוווווווד מוזר, אולי הוא שם לביקור חסוי או משו כי אף אחד לא יודע מזה, לא כתוב באינטרנט כלום שום דבר! ותכלס מה יש לו לחפש בדרום אפריקה?!?!?!?!?!?!?!
עכשיו: מרוב דיכאון שאבא שלי ראה אותו לייב ולא אני!!!!! אז מרוב דכאון, חטפתי כאבי בטן מרוב לחץ והיו לי בחילות הולכות ובאות וכאלה.... ואחרי זה כל היום כאב לי הראש והיו לי סחרחורת מעצבנות ויפה מאוד! עכשיו אני חולה!!!! אררררר......
ובכל בגלל בנאדם מעצבן שקוראים לו בראד פיט...
.. וההזדמנות המפוספסת... שהסיכויים שאבא שלי יפגוש אותו, בדרום אפריקה הם בערך אחד ל1000000000000000 אז חרא נגמרו לי החיים נראה לי אני מתאבדת, וכ אני שונאת את בראד!!!!!!! לא לא אני לא!!!.....
..... אוף חראאאאא בכלללללל נהרס.........................................

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

מההההההההההההההההההההה
אבא שלך היה ליד בראד והוא לא ביקש אפילו חתימה מיסכנה
........אני בשוק....איך בנאדם מסוגל להיות ליד בראד פיט ולא לבקש חתימה
...............ואיך זה שבראד יוצא לחופשה בלי שאף אחד ידע...וגם הלי ג'ניפר
אף אחד לא שם לב שבראד נעלם סתם ככה
...יכול להיות שיש להם עוד איזה משבר בנישואים או משהו כזה, לא
....... נ.ב-תענו על ההודעה שליייייייייי למטה על זה שבראד וג'ניפר עוברים לאנגליה...

../images/Emo12.gifכיףףףף לו!!!

פשוט אין לי מילים.. חחחח לא צריך לעשות צעד דרסטי וגם לא להיות חולה אז הוא ראה את בראד פיט, גם אני הייתי בהלם ונלחצת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי...אבל אם אבא שלי היה רואה אותו הוא לא היה עושה כלום, לא נראה לי בכלל שהוא יודע מי זה! חחח לפחות אבא שלך ראה אותו ואמר לך ..
ותגידי תודה לפחות שמישהו מהמשפחה שלך פגש אותו, כי זה באמת סיכוי של אחד ל10000000000000000 כמו שכתבת
, לא נורא זה כבר קרה \: אני מבינה אותך אבל צריך להמשיך הלאה
לכי תדעי אולי יבוא יום ואביך יפגוש אותו שוב-תגידי לו שיהיה מוכן הפעם

ה אורחת

New member
חח אני יודעת שזה מוגזם אבל...

זה בלתי נשלט! עכשיו גם עלה לי קצת החום.... זה פשוט פתטי אבל אני מרגישה יותר חרא ממקודם... תיראי, כל המשפחה שלי היו כזה חולים/חצי חולים, וזה כבר עבר אז חשבתי שאני כבר לא אדבק והכל היה בסדר עד שאבא שלי שלח לי את ההודעה הזו ואז התחלתי להרגיש חררררררררא........ אז זה ממש מעצבן שזה ככה, ויש לי טיול שנתי ביום ראשון אבל אם הייתי יכולה להפסיק עם זה לא הייתי מהססת לרגע... לבובונת, מה את חושבת שלא התחרפנתי מהעובדה שהוא היה לידו ולא עשה כלום!!!!!! והקטע הבאמת גרוע הוא שהמלון הזה בדרום אפריקה הייתי שם איזה חמש פלוס מינוס פעמים, נראה לי הייתי שם יותר משאני נוסעת למשפחה שלי באנגליה, ודווקא עכשיו הוא מגיע!!!!!!!! *פוווווף... יורה לעצמי בראש* אבל אני יודעת שיסורים עצמיים לא יעזרו לאף אחד ובמיוחד לא לי, אז אני פשוט אצטרך להשלים עם זה
כאילו שיש לי ברירה אחרת... אז לירון תודה בכל מקרה שניסית לעודד, אולי... זה קצת עזר

חח קודם כל אני שמחה שאת חיה ../images/Emo9.gif

חח...תרגישי טוב
ואני יודעת שזה מעצבן והכל אבל את צריכה להיות בריאה בשביל הטיול תנסי לא לחשוב על זה לבנתיים..למרות שזה קשה \: וכיף לך שהיית בכלל בדרום אפריקה!
אפילו אם לא ראית את בראד וכנראה את רואה את זה כהחמצה אבל תנסי לראות את זה כמו משהו טוב שלפחות אבא שלך ראה אותו..אפילו שזו לא היית את. ויש לך משפחה באנגליה??? אני אכולת קנאה
! ממש כיף לך!! תסתכלי על הצד החיובי, אלף ילדים היו רוצים להיות במקומך, רק בשביל להיות באנגלית או בדרום אפריקה
תנסי לראות את הצד החיובי :)

ה אורחת

New member
חחח כן יש לי משפחה שםה בריטים ../images/Emo13.gif

אז אני אשם די הרבה... וגם בדרום אפריקה כי זו העבודה של אבא שלי, בכל מקרה רק שתדעו חיפשתי כמה זמן באינטרנט ובסוף מצאתי איזה משו על זה, באינרנט הם לא יודעים יותר ממני, הם אמרו שהוא הגיע לבד לסנדון שזה המלון וזה כנרה לחופשה או משו והסיבה לא ממש ברורה.. בכל מקרה אני מאמינה שאני אסבול את זה עוד הרבה זמן אבל בנתיים הדחקה ותעסוקה בדברים אחרים תיהיה הכי בריאה בשבילי...
אז תודה בכל מקרה..

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifכייף לו../images/Emo26.gif

לא נורא עכשיו את תוכלי לספר שכולם שאבא שלך ראה את בראד פיט
אם היה לו פלאפון מצלמה הוא היה יכול לצלם אותו

מיצי007

New member
חחחח../images/Emo6.gif

אני יודעת שזה מרושע אבל צחקתי מזה,לא יודעת למה.
לא נורא-תאמיני לי מותק שאם אבא שלך ראה אותו גם את תיראי ביום מן הימים
יהיה טוב.

ה אורחת

New member
אהא! טוב אני בכל זאת מעריכה כנות!

אני שמחה שבידרתי אותך....
אבל איזה חלק בדיוק? שהוא ראה אותו בדרום אפריקה או משו.. או הקטע של ההתחלות שלי? שיאמר לזכותי שכולם כאן בבית כבר היו חולים, אז אולי נדבקתי, באיחור של שבוע....

ה אורחת

New member
אה אוקי אז זה בסדר!

אם זה בקטע של ההתחרפנות אז סבבה! אני עושה את זה הרבה

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יווו איזה מזל יש לאבא שלך!!!!!
...*מקנאה*....גמני רוצה לראות את בארדדדד...

למעלה