זהו אני מתאבדת! שלום עולם אכזר ../images/Emo7.gif
אוקי אואקי אהההההההההההההההההההההה........ לא לא לא אההההההה לאא. אהההההההההההההההההההההההההההההה........
אתן לא מאמינות אתן לא מאמיניות אתן לא מאמינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. טוב טוב די נהרסו לי החיים בערך כן אהההההההה........ אבל אני אספר לכן: שימו לב נראה לי זה מידע חסוי כי לא כתוב על זה כלום באינטרנט... בנתיים... טוב אז ככה: אבא שלי שולח לי SMS מדרום אפריקה שהוא אמר לי שהוא עוד מעט חוזר לארץ כי הוא היה שם ואז כמה דקות אחרי זה אני מקבלת עוד SMS שאומר:"בראד פיט היה במלון שלנו ביוהנסבורג!" אני: יוצאת מהשיעור, בהיסטריה צורחת בכל בי"ס בועטת באבנים קוראת לחברה שלי לצאת מהשיעור כי אני מתחרפנת, מתחילה לייבב וכ'ו........ הסיפור הוא כזה אבא שלי היה במלון אחד בדרום אפריקה ושהוא ירד ללובי הוא ראה מלא זרקורים בכניסה ועיתונאים וכאלה, הוא שאל איזה עובד מה קורה כאן? והעובד ענה:"What you didn't know?! Brad Pitt is coming" אבא שלי האדיש בסך הכל חיכה שהוא יבוא, ו... והא אכככככןןןןןן באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!......... אבא שלי אמר שהוא לבש חולצה לבנה והוא היה לא מגולח או משו... וצעקתי על אבא שלי למה הוא לא צילם!!!!!!!!!1 (לא הייתה מצלמה) למה לא התקרבת ביקשת חתימה?????????? והוא אמר שהיו כל כך הרבה אנשים ועיתונאים מסביבו ככה שהוא גם ככה לא היה יכול להתקרב... דרך אגב ממה שאמרו לאבא שלי הוא בא ל-ב-ד בלי ג'ניפר לח-ו-פ-ש-ה! מאוווווווד מוזר, אולי הוא שם לביקור חסוי או משו כי אף אחד לא יודע מזה, לא כתוב באינטרנט כלום שום דבר! ותכלס מה יש לו לחפש בדרום אפריקה?!?!?!?!?!?!?!
עכשיו: מרוב דיכאון שאבא שלי ראה אותו לייב ולא אני!!!!! אז מרוב דכאון, חטפתי כאבי בטן מרוב לחץ והיו לי בחילות הולכות ובאות וכאלה.... ואחרי זה כל היום כאב לי הראש והיו לי סחרחורת מעצבנות ויפה מאוד! עכשיו אני חולה!!!! אררררר......
ובכל בגלל בנאדם מעצבן שקוראים לו בראד פיט...
.. וההזדמנות המפוספסת... שהסיכויים שאבא שלי יפגוש אותו, בדרום אפריקה הם בערך אחד ל1000000000000000 אז חרא נגמרו לי החיים נראה לי אני מתאבדת, וכ אני שונאת את בראד!!!!!!! לא לא אני לא!!!.....
..... אוף חראאאאא בכלללללל נהרס.........................................
אוקי אואקי אהההההההההההההההההההההה........ לא לא לא אההההההה לאא. אהההההההההההההההההההההההההההההה........