זהו אני מתחיל!!!!!!!!!

זהו אני מתחיל!!!!!!!!!

אהלן אנשים,שמח ממני לא יכול להיות,קמתי לפני כרבע שעה והתקשרתי למורה נהיגה על קטנוע (שוקי) בחור נחמד מאוד ,הוא אמר לי שהרישיון על קטנוע 50 +שיעורים בלתי מוגבלים+טסט עליו ב-1500 שקל ,כנראה שגם התאוריה או המבדקים הרפואיים עליו . זה משתלם נכון? המלצות לתאוריה ז"א צורת למידה,איך לבוא לשיעור,עדיף להביא קסדה נכון (קסדה של שואי)? יש דרך להוציא את זה ממנו בפחות כסף????? ואיך הולך הטסט? מה עושים בו?!

gavnuk

New member
1500? זה לא יותר מדי?

איפה אתה לומד נהיגה? לי אמר המורה 950 ש"ח וסוגרים עניין, זה באשקלון.

מה?!??!!?

פשששששששש......אתה כנראה נפלת טוב,אבל אתה עושה קבלנות או רגיל? אני לומד נהיגה בחדרה .

שוקיVS חיים

שלום רב לפני מס' שנים גם אני למדתי אצל שוקי. גם כן קבלנות... שוקי הוא מורה לנהיגה\רכיבה ותו לא. נכון, הוא ילמד אותך ברמה סבירה ותוכל לעבור את הטסט אבל למה לא ללמוד אצל מורה אופנוען? יש מורה בשם חיים (שם משפחה ניר או טל, לא זכור לי) הוא אופנוען בזמנו החופשי,וכשתראה אותו על האופנוע האישי (במידה והוא עדיין מחזיק אחד) תבין למה הכוונה... חליפת עור מלאה (ג'קט+מכנס),מגפיים,כפפות ...הכל. הוא יוכל לתת לך עיצות של אופנוען ולא רק של "מורה לנהיגה" שיהיה בהצלחה,ללא כל קשר למורה. ** למען הסר ספק, אין לי כל קשר למורה שהמלצתי עליו, אני מכיר אותו רק בגלל שנתן לי פעם 2 שיעורים. בהצלחה.

TheReverend

New member
טיפה יקר ../images/Emo4.gif

בטח לרשיון ל50 סמ"ק. אולי אם תצליח לסחוט ממנו את כל הטסטים(בשאיפה שיהיה רק אחד אבל אי אפשר לדעת היום) אז אולי אבל אחרת נראה לי טיפה יקר. אם אתה כבר מחדרה(שזה צפוני יחסית) את זה ראית?

מן הסתם הניידות שלי שווה לתחת.

אז על שוקי אני מוותר המחיר שלו דיי גבוה נכון? אני מחפש מורה בחדרה *אך ורק בחדרה!* מישהו רציני שלא יקח הרבה כסף. ועוד דבר,יש לכם עיצות / שיטות לגרום לו להאמין שאני קצר בכסף,זו המציאות .

TheReverend

New member
על רכבת שמעת? יש תחנה בחדרה ותחנות

בחיפה ות"א - הקרובות מאוד למורי הנהיגה.

מן הסתם....

לא כדאי לי להתנייד לת"א רק בשביל רישיון,מקסימום אשלם טיפה יותר פה ואחסוך בנסיעות ובטירחה ...

למעלה