חחחחחח
משום מה אנשים ממין זכר חושבים שאשה שנמצאת בבית ולא עובדת בחוץ....נמצאת בחופש תמידי . בתור מי שעד לפני מס' חודשים כן עבדה מחוץ לבית וגם בבית אח"כ, וכיום אני לא עובדת אלא נמצאת בבית אני בהחלט יכולה להגיד בוודאות שלהיות עקרת בית זה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קשה מאשר להחזיק במשרה בחוץ. כאילו דהא...אני בבית ועוסקת בענייני הבית - כביסות,נקיונות,בישולים,סידורים וכמובן והכי חשוב - הילדים (ולצערי בחודשים האחרונים עם כל המחלות הם היו איתי בבית כל יום כל היום). אבל כנראה זה משהו בגנים אצל הבנים גדולים וקטנים.....הם בטוחים שאשה בבית זה אומר שהיא בחופש. מעניין איך הם יגיבו אם באמת לא נעשה כלום
, יחזרו הביתה לבית מבולגן מלוכלך, כיור מלא כלים, בגדים מלוכלכים, כביסות שצריך לקפל ולהכניס לארונות, מקרר ריק וכו'.... אולי באמת יום אחד נעשה לנו יום חופש? מהבוקר עד הערב פשוט נדפוק נפקדות
הבעלים יקחו יום חופש מהעבודה, יטפלו בענייני הבית , יהיו עם הילדים, יבדרו ,יפרידו כוחות,יטיילו,יאכילו,יאמבטו את הילדים ובין לבין יקפלו כביסות או\ו יתלו כביסות, יאספו ויסדרו אחרי כל הנזקים שהפספוסים האלה מסוגלים לעשות..והם מסוגלים לעשות
ואז אנחנו נחזור בערב הביתה בשאנטי שלנו , נעשה מקלחת טובה ונלך לישון אחרי יום מתיש מחוץ לבית - הרי אנחנו בחופש לא? חחחחחחחחחח מותר לדמיין לא? לפני כמה זמן היתה כתבה באחת מתוכניות הבוקר, שאשה בבית חוסכת למשק הבית אלפי שקלים בחודש בכך שהיא עושה את כל ענייני הבית ולא נזקקת לסיוע מבחוץ ( עוזרת,מטפלת,בייביסיטר,מנקה וכו'...) שריתו'ש תהני מ"החופש" שלך , תחזיקי מעמד
ואולי נארגן לנו באמת יום כיף לנשים בלבד