זהו, אני נכשל, סעמק

havlaz

New member
זהו, אני נכשל, סעמק

אני מזה רואה נכשל על העבודת גמר שלי!!! (4 יחידות). יש לי 12 ימים לכתוב תיעוד של כל התוכניתתתת, ספר הדרכה למשתמש, דברים מטומטמים למשרד החינוך, וכמובן, פרט שולי, חצי תוכנית. וזה בהסתמך על החומר שברשותי, שאני אפילוא לא יודע מה אני אמור לעשות בספר ההדרכה הזה, ובחוברת תיעוד למתכנת $%%W%$^#$^%$ ועוד לכתוב חוברת קטנה הסבר על השפות והכלים שהשתמשתי בהם. ואז מסכנות, נתונים, ואמא של מישהו שם למעלה וכל זה ב12 ימים 364$%^%^&&^^%^%^$@$#^%)^&%$$^@$ מה שמשאיר אותי אם אני נכשל בעבודה, עם 21 יחידות
זנות

havlaz

New member
יש למישהו דוגמה של תיעוד

למתכנת? אני נדרש, בנוסף לתיעוד בסיסי בקוד, גם ספר תיעוד למתכנת המסביר על כל התוכנית, הפונקציות, מבנה הנתונים וכו'...

../images/Emo122.gif רק זה ייקח לך שבועיים ../images/Emo4.gif

מדריך למשתמש: -------------
תוכן עניינים (כמובן)
הקדמה - מה התוכנה אמורה לעשות
דרישות מערכת
פרק לכל אופציה של התוכנה - מה בדיוק היא עושה ואיך להשתמש בה. תנפח את זה עם צילומי מסך. מדריך למתכנת: -------------
תוכן עניינים (כמובן)
הקדמה - מה התוכנה אמורה לעשות
מבנה בסיס הנתונים: סקיצה של הקשרים בין הטבלאות, ועמוד לכל טבלה הכולל את השם שלה, שם כל שדה, הסוג שלו ולמה הוא מיועד
פרק לכל מודול, כשבכל תהיה הקדמה (מטרת המודול) ופירוט הקבצים. עבור כל קובץ: - שם הקובץ - מטרה - פירוט כל הפונקציות (פרמטרים שהיא מקבלת, תיאור מילולי קצר על מה שהיא עושה והערך המוחזר שלה. עבור כל פרמטר לציין גם את הסוג שלו.)
דוח בדיקות - טבלה המכילה את תיאור הבדיקה, תוצאה צפויה ותוצאה בפועל
דוח באגים - כי אין תוכנה בלי באגים
. גם אם לא הספקת לסיים הכל - תציין שם את מה שחסר. עדיף באג מתועד מאשר באג שמוצאים לך בזמן הבדיקה.

claimbing

New member
אכן,

עוד כמה שנים אני אצטרך לעשות את זה וארצה לקבל לינק להודעה הזו ב-FAQ

havlaz

New member
מזה דוח בדיקות?

ומה הכוונה במודל? למשל הוספת כתבה, מחיקת כתבה, כל אחד מהם מודל, או שהכל נכנס תחת "כתבות"?

yuval k

New member
דו"ח בדיקות -

דו"ח של הבדיקות שביצעת לתוכנה. מודול - עפ"י הבנתי, המודול הוא "ניהול כתבות" בדוגמא שלך, ושם יש את הפונקציות להוספת כתבה, מחיקת כתבה וכו'. מקווה שאני לא מסבך מידי ושאני לא מטעה

Salem

New member
כאן בשבילך ../images/Emo24.gif

טוב לא תמיד כאן כי אני גם בצבא
אבל אתה יודע את המספר שלי אם אתה צריך עזרה

yuval k

New member
אם תצטרך כל סוג של עזרה...

אתה לא יודע את המספר שלי
שלח לי מסר אם תרצה את מספר ה-ICQ שלי

למעלה