זהו... אנשים!, היום זה היום האחרון.

זהו... אנשים!, היום זה היום האחרון.

שלי.. אני מבטיחה לכם שמשעה 03:25 לפנות בוקר, אדאג להכנס לתוכנית

שונאת את העולם המזדיין הזה!. רבק!.

כל החיים שלי זין!. אני הולכת למות ואני אחראית על המעשים שלי!.כבר

לשכשאמות יהיה לי יותר כוח ויותר

כלים.. אני רוצה להתנקם בכל הזונות הארורות האלה שמרביצים לילדים

eleberth

New member
אני מכווה שאת לא מתכוונת לזה

ואם את כן תקראי שוב את התגובה שלי לזו בפורום של תמיכה נפשית לצעירים וחוץ מזה מי תלך איתי לבומבמלה לראות אותי בביקיני אם לא את??!!

מצטערת.. שהרסתי לך!. אני לא יכולה

יותר... כבר!. זהו...... סליחה סליחה. לא יכולה.

ליטל ו

New member
מעיין,

כדאי שתפני לפורום תמיכה נפשית, לער"ן, לפסיכולוג או לפסיכיאטר שאמרת שאת רואה, או לכל אדם אחר שיש לו מיומנות להתמודדות עם ההצהרות האלו ושיוכל לעזור לך. כאן אין אנשים מקצועיים, אני, לפחות, לא יודעת איך לעזור לך. אני מציעה שתחפשי עזרה במקומות בהם את עשוייה למצוא אותה, שכן אין לי ספק שאת מעוניינת בה.

תודה ליטל.., באמת מעריכה את התגובה

שלך.. במיוחד אחרי שלא דיברנו מלא זמן.. זה עשה לי טוב, לדעת שאכפת

חחח.. תודה תמר שלי!. הבעיה היא:

שאני מפחדת שזה יחזור.. ובבית הזה,לא יודעת.אני מקווה שאשרוד הלילה

יו איפה

New member
אני מקווה שאת בחופש..

ואת יכולה קצת להשתחרר ואפילו לצאת להתאוורר מהבית. אני מכירה בצורה טובה מאוד את הבלאגן והכאב שיכול להיות בבית/עם ההורים אני עוברת מספיק ויכולה להבין אותך חיבוק לחיזוק

כן זה היה פעם.. עכשיו כבר יש לי כוח

לזוז מטר, בתוך החדר שלי?. בכלל לא. המצב שלי רק הולך ומתדרדר..

ליטל ו

New member
מעיין,

שוב. אני שמחה שאת בסדר. כן, אני מכירה את המצב שבו היית, ואני מאד מאמינה שבמצבים כאלה כדאי לבקש עזרה. אבל לא מאנשי הפורום. אנחנו לא מקצועיים ועלולים לגרום לך לנזק בלי להתכוון. העובדה שאת פונה אלינו בכל פעם שאת מרגישה כך אמנם מצביעה על הקרבה שאת מרגישה, וזה יפה :) אבל לדעתי כדאי שתפני אל אנשים מקצועיים יותר. שוב, זה לא אחראי מצידינו או מצידך להמשיך לפתור את זה על ידי פניות לפורום. אנחנו לא אנשי מקצוע. אני דואגת לך, וחושבת שכדאי שתפתרי את העניין בצורה יותר מעמיקה עם אשת מקצוע - גם כדי שתוכלי להמשיך הלאה ולחיות חיים שלווים ומאושרים יותר בלי דרמות לא הכרחיות.

תודה ליטל.. כואב לי פתאום הראש חזק

וזה מוזר.. אף פעם הוא לא כאב!. פתאום.. יהיה בסדר ליטל. תודה על

ליטל ו

New member
אנשים לא מקצועיים

יכולים לתת לך הקלה רגעית שלא תפתור את הבעיה באופן ממשי, ועלולה ליצור אשליה של פתרון, מה שעלול להיות די מדכא כשייתגלה שהבעיה לא נפתרה ממש. חוץ מזה, אני מנחשת שאת די חשופה ופגיעה במצבים האלה - אני יודעת שאני פגיעה כשקשה לי - ואנשים עלולים לא בכוונה להגיד את הדבר הלא נכון, מה שעלול באמת לפגוע בך ולגרום לנזק - שוב, אני מכירה מצבים כאלה מעצמי. תשמרי על עצמך, תטפלי בעצמך, מגיעה לך אכפתיות מעצמך.

eleberth

New member
רק שתדאי שאת מוזמנת לדבר איתי

בכל שעות היום והלילה את הטלפון שלי את יודעת

למעלה