זהו אנשים!!!!!!

Runaway Train

New member
זהו אנשים!!!!!!

כרגע שלחתי את הטופס האחרון (אני מקווה) לפחות לזמן הקרוב.. לבקשת פורום ג'וני דפ,החלפתי אימייל החלפתי הכל בשביל שבטוח תשלח הפעם התגובה!! מסתבר שבפעם האחרונה ששלחתי טופס ולא קיבלתי תגובה זה בגלל האימייל שלי..הם ככל הנראה שלחו..:/ תאחלו לנו בהצלחה!!!!!!!!! וזהו

wicked witch

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! ../images/Emo24.gif

מין הסתם את יודעת כמה אני מחזיקה לך אצבעות! כדאי להם מאד לשלוח לך תגובה כי אם לא אני מארגנת קבוצה של אנשים ואנחנו נארגן הפגנה נגד תפוז!
טוב, עכשיו נשאר רק לחכות.........

wicked witch

New member
אני לא מאמינה!!

הרגע התחברתי כדי לרשום את זה! איזה קטע! אני באה לרשום הודעה ופתאום אני רואה שהקדמת אותי....
great johnny depp minds think alike! זה רק 25 דקות! איך אפשר לעשות תוכנית על ג'וני ולהכניס את הכל ב25 דקות?!?!
טוב נו, גם 25 דקות זה משהו

Runaway Train

New member
כן אני אומרת לך הכל קונספרציה

הם דחסו אותו לתוכניות הקצרות האלו ,רק בגלל שהוא שונא את הוליווד הם נוטרים טינה

מרי בל

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

למרות שזה טיפה מאכזב כי אני רציתי לפתוח פורום כזה עם עוד חברה... אבל זה לא משנה מה שמשנה זה ששחקן דגול (וכוסון) יזכה לפורום תפוז משלו
אז בהצלחה והלוואי שיפתח הפורום וד"א אני חדשה בפורום הזה מקווה להתעקלם

Runaway Train

New member
כן זה הדבר שהכי הכי הכעיס אותי!!!!!

לא שיש לי משהו נגדו..אבל באמת שיתנו כבוד!!!!!!! עדיף שיפתחו פורום לג'וקים בעליי כנפים שוב,אין לי בעיה עם אורלנדו פשוט זה הכוונה שלהם זדונית!

Taam YutvatA

New member
אני לא ממש קשורה אבל

במקרה ראיתי את ההודעה שלך (מי שרוצה לפתוח פורום) אז אל תתפאלי שעוד לא עונים לך כי אני גם רוצה לפתוח פורום ושלחו לי טופס ורשמו לי שהתשובה באה בטווח של שבועיים... אז יש לך עוד זמן לחכות לי עוד לא ענו (שלחתי ביום שלישי)

Runaway Train

New member
חחחחחח...שלחתי 5 טפסים ואולי יותר

ורובם הגיבו לי מהר...רק אחד עדיין לא הגיבו אז שלחתי שוב ושוב אני תמיד שולחת להם והם מסרבים,זונות

למעלה