זהו. אתמול זריקה אחרונה...

סיאמית

New member
זהו. אתמול זריקה אחרונה... ../images/Emo12.gif

של קופאקסון... ועכשיו חודש בלי, לפני שנתחיל ב"ניסויים"... אמא´לה!!!
כבר עכשיו אני מרגישה שנרדמות לי הציפורניים ברג... רגע בציפורניים בכלל אין עצבים
כנראה שזה התקף חרדה קל. שטויות! קטן עלינו!!! נכון שיהיה בסדר?

אורית...2

New member
אמא שלך ספרנית ../images/Emo35.gif

אם עוד לא קראת...מהר לקרוא (בהמלצה חמה לכולם !!!) את כל הספרים של לואיז היי, במיוחד את "אתה יכול לרפא את חייך". את "אהבה רפואה ונסים" של ד"ר ברני סיגל. ועוד אחד שעושה טוב..."ללכת בעקבות הלב" של סוזנה תמרו אם אני אזכר בעוד...אכתוב, ואם יש לכם מומלצים אשמח לשמוע...

סיאמית

New member
היא דווקא לא ספרנית ../images/Emo98.gif

סתם אוהבת לקרוא... כמו כל המשפחה שלנו. "אהבה רפואה וניסים", קיבלתי כשחליתי מחברה של אמי... אבל לא פתחתי אותו אפילו. שווה? אם את ממליצה, אני אקרא. בוקר טוב!

אורית...2

New member
מיד ללכת לקרוא... ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

זה ספר מעולה !!! אולי יהיו פרקים שלא יעניינו אותך ,אז תדלגי ! ומי שהביאה לך אותו היא חברה שיודעת מה להביא.....
אגב היתה הרצאה שלו בתוכנית טלוויזיה "סוד האושר הפנימי" זה היה מהמם ביקשתי מערוץ 8 שישדרו את הסידרה שוב ,והם אפילו לא ענו לי....

RomiVais

New member
רשמתי לעצמי את ההמלצות שלכן... ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

את הספר "ללכת בעקבות הלב" קניתי פעם לחברה, אבל לא יצא לי לקרא עדיין... עכשיו שנגמר סיוט הפסיכומטרי אני יכולה להתחיל לבלוע מחדש ספרים
שיהיה לכן ולכולם יום נפלא!!! רומי...

RomiVais

New member
סיאמית יקירתי - בטח שיהיה בסדר!!! ../images/Emo24.gif

וקצת זילזלתי, כי לא רק שיהיה בסדר - יהיה מצויין!!!! אז אני מבקשת, בלי חרדות, מחשבות חיוביות בלבד!!!! הרי שבאמת שאין עצבים בציפורניים
תשמרי על עצמך וקבלי ממני המון
ואיחולי
אוהבת, רומי...

סיאמית

New member
ומה עם שיניים? ../images/Emo62.gif

כי יש לי נימול קל בטוחנות
סתאאאאם... אני מכינה את עצמי לתקופה בה אני ארגיש מקומות שאפילו לא ידעתי על קיומם נרדמים, מעקצצים, קופצים ומה לא. אני אשתדל להתרכז במחשבות חיוביות בלבד, מבטיחה!!!!
נשיקות!

MSDancer

New member
כל הכבוד?

הרגע ראיתי שאת מפסיקה לחודש את ה-COP. כיוון שאני לא ממש מכירה אותך מצד אחד ומצד שני גם אני חשבתי להתנסות ב"גמילה" קצרת מועד מהזריקות, רציתי להגיד לך שאחרי דיון מעמיק מאוד בנושא עם הנוירולוגית שלי, שכל מילה שלה ולא רק על הטרשת היא זהב, החלטתי לוותר על ה"תענוג", על-מנת שאחר-כך אני לא ארגיש אשמה אם חס וחלילה, משהו ישתבש. למרות הכל מאחלת לך בהצלחה בגמילה

סיאמית

New member
לא גמילה... ../images/Emo95.gif

אני רוצה להכנס להריון... בשביל זה כדאי להפסיק לכמה שבועות את הקופ. הקופ לא גורם למומים בעובר, אבל עלול לגרום להפלות. אם תקראי חלק מההודעות הקודמות שלי אז גם תדעי עלי קצת יותר... אם את מתעצלת - תגידי. אני אעדכן אותך

סיאמית

New member
ושכחתי להוסיף ש- ../images/Emo62.gif

כמובן שאמשיך להזריק קופ מיד לאחר הלידה, ואולי אפילו קצת לפניה (וזה אומר שלא אוכל להניק). זהו.

למעלה