זהו את הגברת בקליפ...

רגע רק רגע

Active member
הבחורה מככבת...

נערת אגו, קליפ עם אייל גולן, קליפ עם תמיר גל... בסוף יתברר שהיא מופיעה בסרטים הוליוודים ויש בחיקה פרס אוסקר...

אני לא מבינה מה הבעיה עם אורטל!

אז היא השתתפה בקליפ הצטלמה בחזיות ותחתונים ולא יודעת מה עוד, ביג דיל! זה עדיין לא אומרת שהיא שרלילה/מילה יותר גרועה. ואני מבינה את ההגיון שהיא מתפדחת להתחרמן עם מישהו מול המצלמות ואת הלא נעים מאבא שלה כי זה שונה לגמרי מאשר להצטלם לעיתון עם בגד ים! פה מצלמים כל פיפס כל תנועה כל לשון שנכנסת לפה של האחר, כל שליחה יד של הגבר לגוף של האישה, וזה הרבה יותר מפדח שאבא שלה יראה את זה מאשר תמונה שלה על עיתון. מה גם שהטי וי הרבה יותר נגיש מאשר עיתון "אגו" שאין לי מושג מה זה העיתון הזה בכלל. לגבי ה"מסתוריות", נכון יש בזה משהו, היא קצת מעושה ומחושבת יתר על המידה, אבל בסדר זאת גם דרך, במיוחד בתוכנית כזאת שהרווק מעאפן.

boie

New member
נסיכה, מסכים איתך ובגדול.

כל מי שחושב שהיא שרלילה,בעצם הלך גם שלב אחד יותר רחוק ממה שהקליפ מראה. כדאי מהר להרגע. לא כל סצינה מצולמת,היא התחלה של מציאות. לעומת זאת בריאליטי ,המצולם אמור להיות אמיתי. וכאן באמת עובדים עלינו.

sivan513

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קוטלים אותה בטירוף פה בפורום זה כולה ריאלטי

למעלה