זהו את היפיפיה

לשגע את מר מאת'יס

אם יש לכם עצבים מיותרים או לחצים שהייתם מעוניינים לשחרר, תוציאו הכל על מר מאת’יס, בעיקר בגלל שהוא מבקש שמישהו יוציא אותו כבר מדעתו. באתר שלו ניתן להדליק ולכבות את האורות ואת המחשב שבביתו, או להכריח אותו להקשיב ל"אקווה" או ל"ריקוד האוגרים". יש מצב שמר מאת’יס הזה אינו בריא בנפשו מלכתחילה, אבל נראה לי שאפשר לדחוף אותו עוד קצת לתוך אי השפיות.

Crossface

New member
פחחחחחח

גדול, אהבתי אני זוכר שכבר שראינו את שר הטבעות אמרנו שסרומן מזכיר את השייח יאסין.

ב ני

New member
חיים ומוות ביד הלשון../images/Emo3.gif

יהודי מגיע לחדרו במלון בלונדון ומבקש מהמרכזנית באנגלית עילגת ובמבטא יידישאי ליטאי את המספר 266418 לא עובר זמן רב, ועל דלתו מתדפקות שתי חתיכות ושואלות have you ordered 2 shikses for one night? ומי שלא קישר - מוזמן לקרוא שוב את הטל. ולאט לאט.......

Crossface

New member
חדשות טובות ורעות

אונייה יוקרתית שטה לה בלב הים. על סיפון האונייה טיילו גברים בחליפות יוקרתיות ונשים בשמלות ערב ראוותניות. "רבותיי", הכריז לפתע קפטן האונייה, "יש לי שתי בשורות להגיד לכם - אחת טובה ואחת רעה. מה תרצו לשמוע קודם?" הנוסעים אמרו, "את הטובה!" הקפטן התחיל לספר, "אנחנו עומדים לקבל אחד עשרה פרסי אוסקר..."

Crossface

New member
מניקה תינוק

אישה נוסעת באוטובוס ומנסה להניק את התינוק שלה שלא רוצה לאכול. "אם לא תאכל אני אניק את הבחור שיושב לידי", אומרת האישה לתינוק. התינוק עושה פרצוף. היא שוב אומרת, "הנה זה הולך לבחור, ולך לא יישאר כלום!" התמונה הזאת חוזרת על עצמה מספר פעמים עד שהבחור פונה לאישה ואומר לה, "כדאי שתממשי את האיום במהרה. אני כבר פספסתי שלוש תחנות..."

Crossface

New member
בלונדינית

שאלה: "איך יודעים שבלונדינית עובדת כמלצרית?" תשובה: "יש לה טמפון ביד והיא מחפשת את העיפרון..."

למעלה