זהו את הלהקות שמסתתרות בתמונה!

זהו את הלהקות שמסתתרות בתמונה!

http://pub.virgindigital.com/content/Images/GB/W/S/M1603/COMPENTRYUK/compimage.jpg אלו לא להקות ישראליות יש כאן המון להקות שחלק גדול מהן אני אפילו לא חושבת שידעתי שקיימות... אז זרקו כל דבר שנראה לכם. יש כאן המון המון להקות... ובבקשה אל תכתבו את התשובות בכותרת. גוד לאק
רוח

txytr

New member
אמממ... אני לא טובה בזה אבל הנה:

האבנים המתגלגלות הגוריל'ז ( דה גורילז) רובים ושושנים (גאנס אנד רוזס) הנשרים( דה איגלס) חחחחח זהו אני גרועה :)

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif זה כיף ../images/Emo9.gif

גרין דיי לד זפלין גורילז ביץ' בויז פינק/ פינק פלויד סיזרס סיסטר פרינס קווין סקס פיסטולס 50 סנט גאנז אנ' רוזס רולינג סטונס האחים בלוז (זה אלביס שם בפוסטר?) רדיוהד איירון מיידן U2 פיקסיז דיפ פרפל קיס וויט סנייק איגלז דורס (doors) גארבג' מיין סטריט רד הוט צ'ילי פפרס יש תשובות איפשהו? וסליחה שזה לא באנגלית...

סחתיין סחתיין !

חבל שזה כבר היה לכם..... אני איפשהו ראיתי תשובות אבל לא רשמיות - רק דברים שאנשים רשמו...

The Human Torch

New member
מה שהצלחתי למצוא...

גאנס אנד רוזס ביצ' בויס איגלס גוריאלז סיזור סיסטרס לד זפלין גארבאג' קאונטינג קרואס פיקסיז דד קנדיס אליס אין צ'יינס סמשינג פאמפקינס רד הוט צ'ילי פפרס וויט סנייק פוליס רולינג סטונס רדיוהד וויט סטרייפס דיפ פרפל קארס בלאר אילז פינק פלויד סקס פיסטולס פרינס רוטס קווין גרין דיי קאובוי ג'אנקיס וויט זומבי דורס בלק פלאג 50 סנט

למעלה