"זהו את המקום" בהמשך לתמונת החודש של כרוני מישהו מזהה?
Z zfard New member 19/10/07 #4 אני יודעת אני יודעת!!! זה איפשהו בדרום!!! צדקתי? צדקתי??? טוב, בקיצור, אין סיכוי שאני אדע אם זה בחצי הדרומי של ארגנטינה...
אני יודעת אני יודעת!!! זה איפשהו בדרום!!! צדקתי? צדקתי??? טוב, בקיצור, אין סיכוי שאני אדע אם זה בחצי הדרומי של ארגנטינה...
P pepe chatruc New member 20/10/07 #10 יותר דרומה , מקום שאהבת אם אני זוכר נכון מהודעות ישנות שלך מחר אני ארשום תשובה אם לא יהיה ניחוש רמז: זו פסגה קטנה בתוך פארק לאומי
יותר דרומה , מקום שאהבת אם אני זוכר נכון מהודעות ישנות שלך מחר אני ארשום תשובה אם לא יהיה ניחוש רמז: זו פסגה קטנה בתוך פארק לאומי
P pepe chatruc New member 21/10/07 #14 ../images/Emo45.gif את שם ההר אתה זוכר? או שהיית עסוק בלרדוף אחרי השפנים\ארנבים למטה...
כ כרוני New member 21/10/07 #15 יש שם כמה אני זוכר את סרו לאפאטיה ואת באהיה לאפאטיה. באמת מקום יפה. נראה לי שצלמת שם בדצמבר או ינואר כי כמעט ואין שלג.
יש שם כמה אני זוכר את סרו לאפאטיה ואת באהיה לאפאטיה. באמת מקום יפה. נראה לי שצלמת שם בדצמבר או ינואר כי כמעט ואין שלג.
P pepe chatruc New member 21/10/07 #16 cerro Guanaco וכן צילמתי בקיץ (סוף פבואר) והטיפה שלג שמופיע שם ירד בדיוק ב10 דק' שביליתי למעלה...
כ כרוני New member 21/10/07 #17 למען האמת, בכל פארק לאומי בארגנטינה ירד עליי בסופו של דבר שלג.... (טיילתי בסוף של הסוף של הסוף של הסוף של העונה) כל פעם התלהבתי מזה מחדש כמו ילד קטן (לטרק בשלג )
למען האמת, בכל פארק לאומי בארגנטינה ירד עליי בסופו של דבר שלג.... (טיילתי בסוף של הסוף של הסוף של הסוף של העונה) כל פעם התלהבתי מזה מחדש כמו ילד קטן (לטרק בשלג )
P pepe chatruc New member 22/10/07 #21 אני גם התלהבתי כל פעם מחדש ../images/Emo9.gif עד שירד השלג בתקופה שעבדתי והחפה אמר שצריך ללכת לבדוק איפה הכבשים\עזים יום קשה..
אני גם התלהבתי כל פעם מחדש ../images/Emo9.gif עד שירד השלג בתקופה שעבדתי והחפה אמר שצריך ללכת לבדוק איפה הכבשים\עזים יום קשה..