זהו את התמונה היכן צולמה התמונה הזאת? (רמז- זה באמת בארגנטינה)
א אלון 58 New member 28/1/06 #2 ניתן לדעת היכן? או שבאיזה SUPERMERCADO או באיזו פיצוחיה או מזנון.ניתן לראות שזה נמכר שם ב-3.00 פסו לאריזה(הסימן $ מתיחס בארגנטינה לפסו,ולא לדולר אמריקני).
ניתן לדעת היכן? או שבאיזה SUPERMERCADO או באיזו פיצוחיה או מזנון.ניתן לראות שזה נמכר שם ב-3.00 פסו לאריזה(הסימן $ מתיחס בארגנטינה לפסו,ולא לדולר אמריקני).
א אלון 58 New member 29/1/06 #8 לא ידוע לי..., אבל לא כתוב בשום-מקום שלדולר האמריקני יש "בעלות" על הסימן הזה,בכל מקרה,אם מזדמנים לארגנטינה,צריך לדעת ש-$ זה פסו(חוץ מזה,מה לאות S ולדולר?).
לא ידוע לי..., אבל לא כתוב בשום-מקום שלדולר האמריקני יש "בעלות" על הסימן הזה,בכל מקרה,אם מזדמנים לארגנטינה,צריך לדעת ש-$ זה פסו(חוץ מזה,מה לאות S ולדולר?).
L Lolly Deep New member 28/1/06 #3 ../images/Emo12.gif אדיר! אבל למה דווקא נשנושים? שיביאו במבמה! אממ.. בכל מקרה.. אין לי מושג איפה זה יכול להיות..
../images/Emo12.gif אדיר! אבל למה דווקא נשנושים? שיביאו במבמה! אממ.. בכל מקרה.. אין לי מושג איפה זה יכול להיות..
A aviv lu 606 New member 29/1/06 #7 התמונה צולמה ב או בסופר קוטו מול קניון אבסטו או בסופרמרקט כשר בשכוטנת אונסה גם אני לא מבין למה מביאים רק מוצרים של בייגל בייגל ושוקולד פרה ולא מביאים במבה למשל מוזרים הדתיים שם
התמונה צולמה ב או בסופר קוטו מול קניון אבסטו או בסופרמרקט כשר בשכוטנת אונסה גם אני לא מבין למה מביאים רק מוצרים של בייגל בייגל ושוקולד פרה ולא מביאים במבה למשל מוזרים הדתיים שם