זהו. ביום שני זה קורה...

זהו. ביום שני זה קורה...

ביום שני הקרוב, הבן שלי שוב עולה על מדים ו"הולך לעבוד בהתנתקות" - ככה הוא קורא לזה. מחזיקה לו אצבעות, מקווה שהכל יעבור בשלום, ושהסיוט הזה כבר יהיה מאחורינו....

oshiko

New member
לא מקנא ...

בעיקרון גם היחס"ר הסדיר, לפחות פלוגת ההכשרות, במעגל הראשון. הבן שלי והצוות שלו ניצלו מזה מפני שהם צריכים לעבור מסלול מזורז ולהיכנס אחריו למבצעית, כיוון שהייעוד שלהם חדש וזקוקים לו בדחיפות. את ההתלבטויות בנושא הוא משאיר במישור התיאורטי-פילוסופי. אני מאמין שלגבי רוב הציבור השפוי נראה שם אמפתיה ואחוות אחים. במיעוט האלים הבעייתי אני מקווה שיטפלו כמו שצריך לטפל - הם לא עוזרים לאף צד.

א ת י 10

New member
לשמחתי, הוא לא במעגל הראשון

הוא מאד כעוס על חלק מציבור המתנחלים - חלק מאלה שהיה לו העונג המפוקפק לשמור עליהם, שירקו, קיללו ושלחו את ילדיהם לבעוט בו ולפנצ'ר את הרכב המבצעי - שהיה דרוש להגנתם. אני לא מקנאה במי שינסה להרים על יד. ככלות הכל הוא אומן באומנויות לחימה. לא רוצה שהוא בכלל יקלע למצב כזה.אנחנו בבית עובדים עליו כדי שיגלה בגרות ואיפוק אם וכאשר... הוא בדרך כלל די מאופק.הוא הרבה יותר בוגר עכשיו (גם בגיל וגם בגישה) והוא כבר מיצה את הקטע של ללכת מכות כך סתם - כדי להוכיח שהוא מנצח. בכל זאת - קשה להתעלם מהמשקעים שנוצרו בקרב החיילים - סדיר ומילואים לגבי חלק מהציבור הזה.

למעלה