זהו בנות, 9 ימים לפני החתונה ולדעתי

סיגל2

New member
זהו בנות, 9 ימים לפני החתונה ולדעתי

חוץ מכמה סידורים אחרונים שיש לסדר או יותר נכון לתאם, למעשה הכל מוכן לחתונה. שמלה בקו לבן תקליטן ציקי בק צלמת סטילס אורית ענבל שמגיעה גם עם צלם וידאו שאיתו היא עובדת. אני לא זוכרת את שמו כרגע. טבעות עשינו שלי בטבעת זו ושלו בראומה יהיו לנו מתופפים בחתונה (לא מעגל מתופפים) אולם גן האומנים מעצבת חופה לינור מ"סגנון" רב דוד הריסון מצהר חליפה לחתן יש רק שאני לא זוכרת כרגע את שם החנות, אנסה להביא את זה מחר לטובת החתנים שמחפשים חליפה. זר לכלה עושה לי שכנה של ההורים של אילן. תסרוקת רפי בן שושן ממספרת "ינקה" איפור אתי אלבכרי נעליים מנעלי ארו ירח דבש בברזיל זהו אני חושבת שמניתי את הכל ולא שכחתי שום דבר או לפחות כך אני מקווה.. אני לא מאמינה שאנו כבר 9 ימים לפני החתונה ושזה מתקרב בצעדי ענק. מחר אני הולכת לקחת את הכתובה מהרבנות אז סף ההתרגשות יעלה עוד יותר. טוב, אם אתן רואות משהו קריטי ששכחתי מרוב התרגשות לכתוב אז אשמח לשמוע את הערותיכם. אני לא מאמינה

מולדת.

New member
שיהיה במזל"ט( האיקונים לא עולים)

בס"ד שתזכו להמון שנים מאושרות ב-י-ח-ד

tulit1

New member
מז"ט ../images/Emo13.gif

מאחלת לך המוני מז"ט. לגהבי הצילום רק רציתי לומר שאורית ענבל צלמת הסטילס ויאיר צלם הוידאו שמגיע איתה הם זוג צלמים מדהים, הם עבדו בחתונה שלנו ואנחנו מרוצים מהתוצאות עד השמיים. דרך אגב כל מי שראה את האלבום ואת הוידאו לא מפסיק להביע את התפעלותו מהעריכה המוצלחת של הוידאו ומהאלבום (איכות הצילום והסידור האומנותי שלו).

סיגל2

New member
תודה רבה לך, אנו גם ראינו אותם

בחתונה של חברים שלנו, לפחות אני קלטתי את אורית ענבל, והאלבום והוידאו שלהם אכן יצאו מקסימים ולכן לקחנו את אורית כמו שאמרתי אני לא זוכרת מי הצלם וידאו שהיא תביא איתה לחתונה שלנו.

שירי71

New member
שהימים האלה יעברו ברוגע ושלווה

נראה שדברים די תחת שליטה... מחזיקה לך (לכם ) אצבעות, שהכל יעבור ברוגע, שמזג האוויר ילך לקראתכם, שהכל ילך חלק וכמו שרוצים, הקיצר שיהיה רק טוב!

סיגל2

New member
שירי 71 תודה אנו גם מחזיקים לכם

אצבעות שהמזג אויר יהיה טוב ולא גשום, אני עוקבת אחר תחזית מזג האויר גם בשבילכם ומחזיקה אצבעות שלא ירד לכם גשם יום למחרת.

אתי@

New member
שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo22.gif

ותשתדלו לא להילחץ יותר מידי - זה לא עוזר בכלל

הילית*

New member
ושלום רב לך...

חשבתי שזו טעות שאני רואה אותך כאן. נורא התגעגעתי... נעלמת ליותר מדי זמן אז יאלה, ספרי איך היה ו... מזל טוב

*שיר

New member
נשמע שאתם די מסודרים!!

חוץ מסידור השולחנות, שזו המטלה האחרונה שיש... אז בינתיים אתם יכולים להרגע קצת ולנוח על זרי הדפנה

הילית*

New member
לדעתי אתם ממש מסודרים..

אנחנו 9 ימים לפני עוד לא קנינו לחתן בגדים.. והיו לנו עוד כמה דברים לסגור... שיחקתם אותה עם הארגון ודרך אגב, איזה עיצוב בחרתם בסוף?

סיגל2

New member
אכן, אנו די מאורגנים ומסודרים ולגבי

עיצוב החופה, אנחנו הולכים לראות היום בגן האומנים סגנון עיצוב חופה אחד וביום חמישי גם בגן האומנים עיצוב חופה שני (שניהם של לינור מ"סגנון")ואז נחליט סופית איזה עיצוב אנחנו רוצים.

למעלה