זהו.. גם אני עשיתי את זה - ניתוח שרוול !!

רחלי 0123

New member
זהו.. גם אני עשיתי את זה - ניתוח שרוול !!

ביום שישי האחרון עשיתי ניתוח שרוול, בבית חולים אסותא בחיפה אצל ניסים גרון. אני מרגישה מאוד מוזר.. ורציתי לשאול על כל מיני טיפים שיכולים לעזור לי.. אשמח מאוד לקבל ..:)
דרך אגב עשיתי את זה באסותא ויש שם שתי דיאטניות ממש חמודות , ואני מתלבטת אל מי ללכת . אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על : ענבל מרקוביץ או נעמה כפרי.
תודה רבה ! :)

קוביd1

New member
בשעה טובה

שמח שהכל עבר בשלום ואת בשלבי החלמה .מה זה מרגישה מוזר ,ואיזה סוג של טיפים את רוצה לקבל
לצערי לא מכיר את הדיאטניות הנחמדות ,מי שמכיר ויוכל לעזור אשמח מאוד לשמוע ממנו

קובי

מרים 882

New member
כמה עצות:

להקפיד הקפדה יתרה על הכללים שקיבל מהדיאטנית
לשתות כל הזמן
להסתובב וללכת .

דיאטנית , כבר חמש שנים נמצאת אצל נעמה כפרי

ואין מילים לתאר את יחס שלה
את ידע היא מדהימה, חמש שנים אומר הכל
יש לה גם קבוצת תמיכה למנותחים
אם את בכללית היא מקבלת במרכז הכרמל

judyr

New member
הי רחלי...

שמחה בשבילך ומחזיקה אצבעות להחלמה מהירה ונכונה
אני לפני... מועמדת.... עדיין בשלב של הבדיקות (שבוע הבא עושה את כולן)
את יכולה לספר לי איך עברו עליך הימים לפני הניתוח והימים שאחרי?

רחלי 0123

New member
היי :)

קודם כל תודה רבה לכולם ! מרים עצות בהחלט טובות! איישם אותן.
ולא נורא, כבר קבעתי תור אצל ענבל מרקוביץ, פשוט היא הביאה לי את המייל שלה ואמרה שהיא זמינה. אז התלהבתי מזה ולא ידעתי אם נעמה גם זמינה ככה. למרות שהייתי אצל שניהן ובאמת הן מצויינות!
אז ככה.. לספר על התהליך.. דבר ראשון שלושה שבועות לפני יש לעשות דיאטת דלת פחמימות. ביום שלפני הניתוח יש לעבור לכלכלה נוזלית (מרק צח, יוגורט.. )
6 שעות לפני הניתוח צום מוחלט. וזהו בעיקרון זה היה לפני. עכשיו אחרי הניתוח זה כבר סיפור אחר. דבר ראשון פשוט אין תיאבון !! כאילו את מרגישה כל היום שאת אחרי ארוחה גדולה. אני בכל אופן הקאתי קרישי דם ביום של הניתוח וגם בבוקר שלמחרת, אז השתייה שלי (מים) הייתה רק יומיים לאחר הניתוח.
היו לי חמישה נקודות בבטן, שאחד מהן היה הנקז. . חח זה הבהיל אותי שאין דברים כאלו פשוט צינור בתוך הבטן. וגם ההוצאה שלו הייתה לי ממש לא נעימה.
וזהו עכשיו אני עדיין בשבוע הראשון, אוכלת בעיקר מוצרי חלב ניגרים (יוגורט, גיל.. ) וצורכת זריקות בבטן לדילול הדם במשך 21 יום. (לא נורא בכלל.. )
אני מרגישה מוזר , זאת אומרת בעניין חוסר התיאבון, אפילו לא מתגרה מאנשים שאוכלים לידי, שזה דיי מוזר.
אני בהחלט מקווה לעשות את השינוי הזה. הפחדים שלי זה נשירת השיער ודלדול העור, למרות שאני בת 20, והעור שלי עדיין גמיש זה נורא מפחיד אותי. כי העור זה לא שומן שאפשר לשרוף אותו.
את הניתוח שלי עשיתי באסותא בחיפה, אצל ד"ר ניסים גרון , ממליצה מאוד .
בעניין העצות.. אשמח לקבל בכל נושא השרוול. אין לי כרגע משהו מיוחד, אולי כי אני רק בהתחלה.
יום טוב !

למעלה