זהו, גם אני קבעתי תור עם הרופא

מצב
הנושא נעול.

ליום שני. לאחר הפסקה ארוכה ארוכה, פחד הגזירות עשה את שלו. לא בטוחה שיש לי את הכוחות הנפשיים, אבל לבעלי יש ואני מקווה שכשאכנס לשוונג יהיה בסדר. 3 כימיים ושתי הפלות בהחלט השפיעו על רוח הלחימה שלי.

אמאלה2

New member
אנחנו פה לעזור בלחימה

ליום שני. לאחר הפסקה ארוכה ארוכה, פחד הגזירות עשה את שלו. לא בטוחה שיש לי את הכוחות הנפשיים, אבל לבעלי יש ואני מקווה שכשאכנס לשוונג יהיה בסדר. 3 כימיים ושתי הפלות בהחלט השפיעו על רוח הלחימה שלי.
אנחנו פה לעזור בלחימה
גם לי יש תור בשבוע הבא, נדמה לי שגם ענת של מאי מתחילה והנה יש לנו גם מצטרפת חדשה אז שיהיה לכולנו בהצלחה בחתירה החדשה.

רחל5

New member
בהצלחה

בהצלחה
גם אני! גם אני! הייתי ביום שני אצל הרופא, אמרתי לו שאני רוצה להגיש בקשה ל- IVF ושבאתי בגלל ביבי. הוא אמר שכל מי שהיתה אצלו באותו יום הגיעה בגלל ביבי... דרך אגב, קרה הבלתי יאמן - דוקא עכשיו הוא החליט שיש לנו פתאום סיכוי טוב בהזרעות... אז אולי לא נספיק אפילו IVF אחד על חשבון המדינה. נקווה שזה יהיה בגלל בשורות טובות, ולא בגלל גזרות רעות.

ריקי בש

New member
תור עם הרופא...

תור עם הרופא...
מה זה בדיוק הריון כימי- כאילו הריון או מה? לא ברור לי. אז יש תשובה חיובית אבל אח"כ הבטא יורדת וזה נספג? אני לא רוצה לדבר על רוח לחימה... גם אחרי 2 הפלות בשל הריונות שהפסיקו להתפתח וכמה גדול הכאב... האמת שבעלי כנראה פחות חזק מבעלך כי הוא כמובן רוצה בעוד ילד אבל פוחד מאוד בגלל מה שקרה בפעמיים הקודמות- שמא חלילה יקרה שוב. נקווה שיהיה בסדר. אולי בחודש הבא אנסה שוב- בע"ה. ביי,ריקי

הריון כימי זה אכן בטא חיובית שיורדת

תור עם הרופא...
מה זה בדיוק הריון כימי- כאילו הריון או מה? לא ברור לי. אז יש תשובה חיובית אבל אח"כ הבטא יורדת וזה נספג? אני לא רוצה לדבר על רוח לחימה... גם אחרי 2 הפלות בשל הריונות שהפסיקו להתפתח וכמה גדול הכאב... האמת שבעלי כנראה פחות חזק מבעלך כי הוא כמובן רוצה בעוד ילד אבל פוחד מאוד בגלל מה שקרה בפעמיים הקודמות- שמא חלילה יקרה שוב. נקווה שיהיה בסדר. אולי בחודש הבא אנסה שוב- בע"ה. ביי,ריקי
הריון כימי זה אכן בטא חיובית שיורדת
אין כל כך מה שיספג בשלב כזה,כי העובר הוא עדיין מקרוסקופי והבטא יורדת מהר מאוד. מקווה שאחרי החגים גם לך יהיו יותר כוחות לחזור לחתור

Mרוצה

New member
מחכה לשמוע עדכון ושיהיה המון בהצלחה

מחכה לשמוע עדכון ושיהיה המון בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה