זהו, גמרתי. זה מוכן.

brotos

New member
זהו, גמרתי. זה מוכן.

הבטחתי כתבה על more, והנה אני מקיים. היה לי נוח יותר לשים את זה בבלוג, שם הממשק נוח ומשוכלל יותר. אז אני מקווה שהקישור יעבוד, ואם לא, אז פשוט תיכנסו לבלוג שלי, דרך הכרטיסאישי. בהצלחה.

holo

New member
טוב כמה דברים

קראתי הכל וכסיפור זה מאוד נחמד ואפילו משעשע, אבל ככתבה על אלבום? נו באמת?? מה זה?? לא הבנתי כלום על האלבום מזה, מה הקשר לשירים?? לא דיברת עליהם בכלל, או שאני פשוט לא הבנתי כלום..

One Echoe

New member
חח זה מצחיק

"אגב, זה הזה עם הילדים ששרים? " חחחחחחחח

חמוד...../images/Emo98.gif

אהבתי במיוחד: ופתאום, כאילו משום מקום, הכה אותם אור סנוורים חזק. הם נאלצו לשים את ידיהם ממעל לעיניהם, כדי שיוכלו לראות את האישה היפה ביותר שראו, וייראו, מעולם. ירד דון-ווטארס מסוסו הלא-מרשים-אך-אמין, רוסימייסון הצהבהב, ירד אל ברכיו ואמר לנערה: "והלא תדעי, כי את חיי אמסור לך, היפה בנשים. שירי אהבה רבים מספור אוציא לכבודך על גבי תקליטים מהודרים, אחרוט את שמך על חשמלתי האהובה, ואפתח מועדון-מוזיקה שישא את שמך על גבי ניאונים לוהטים. כל זאת אם רק תסכימי להינשא לי לברית עולמים כאן ועכשיו, בפני סנצ`ו-גילמור, גיטרת הפנדר ואלוהים". אך אבוי, לא הייתה זו אישה כי-אם טרקטור מסוג "ג`ון דיר" ירקרק (על Green is the colour. ) אגב: - היי, קראת את הכתבה ששלחתי אלייך? - כן - נו, ונהנית? - לא, היא סתם ארוכה מידי בשביל פורומים. אתה יודע שאנשים עצלנים מידי. - אז מה, שאני לא אפרסם אותה? - תראה, אני מניח שציף-ציף תהנה ממנה. אבל היא גם היחידה שיש לה מספיק סבלנות לקרוא את זה. - כן, אין לה ממש חיים. - טוב, אז אפילו תקבל קישור למאמרים/
ניתן להעלות מאמרים רק מהפורום, וכך ניתן גם לתת להם קישור. לא ניתן להכניס למאמרים דברים המתפרסמים במקום אחר, כגון בלוגים. זה עניין טכני. אני מציעה שתעלה את הקטע לכאן (אפילו בחלקים. תשאיר את הצד הטכני לי). אגב ב': היה לי קצת קשה לזהות לאילו שירים אתה מתייחס, בגלל התרגומים שנתת לשמות השירים. אגב ג': האלבום באמת ראוי לדיון מעמיק, למרות שהפלויד הקליטו אותו במשך שמונה ימים בלבד, לדבריהם וראו אותו באותה תקופה כחלטורה ותו לא. אני אעלה קצת הגיגים בהמשך.

Shakty

New member
חלטורה או לא - שני שירים מתוכו

הם מאוד אהבו וביצעו אותם במשך שנים בהופעות : GREEN IS THE COLOR ו CYMABLINE שני שירים מופתיים שאני יכול לשמוע בLOOP. CYMBALINE תמיד מזכיר לי את מנגינת הפתיחה של האיים האבודים (למי שבגילאים שלי זה אומר משהו).

אכן

ניתן לראות באלבום מצד אחד את הנסיונות שלהם ליצור “צליל” חדש, תוך שימוש במוטיבים מוסיקליים שונים, החל מפסיכדליה, מוסיקה לטינית, רוק “כבד”, ושאר ירקות. מצד שני, רואים את ההתחלה של ההבשלה של ווטרס ככותב שירים: Cymbaline ו-Green is the colour הם שניהם שירים שלו, או בעיקר שלו. כך, אנו מוצאים זה לצד זה, גם קטעים קלילים יחסית, כגון a spanish piece וגם קטעים 'כבדים' כמו השניים שציינתי, וכן cirrus minor, nile song. מעניין גם שהם החליטו שלא ללכת בכמה מהכיוונים אותם חקרו באלבום הזה. במיוחד nile song. נראה לכם שהיה להם עתיד כלהקת רוק כבד?

One Echoe

New member
אם את שואלת אותי,

הם יכלו ליצור ז'אנר חדש כרוק כבד... אפשר לשמוע כל מיני מוטיבים בחומה שגילמור נותן לפעמים פאוור עם דיסטורשין וזה יוצא ממש יפה...מיוחד...

למעלה