זהו. די. נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורלי14

New member
זהו. די. נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ירדתי במשקל. הרבה. יפה. ופתאום בשבועיים האחרונים, למרות שלא שיניתי תפריט בצורה מיוחדת - התחלתי שוב לעלות. די. נמאס לי. לא רוצה להתנזר מכל המעדנים שיש בכל המסיבות והערבים והמסעדות ובבית, ובסוף - לא לרדת. ואולי אפילו לעלות. די!!! נמאס לי!!! בשביל מה אני טורחת להכין מרקי ירקות/סלטי ירקות/תבשילי ירקות ולאכול אותם למרות שאני שונאת ירקות?!?!?!? בשביל מה?! זה כל כך מתסכל. כל כך מייאש. ובעיקר אתמול, עוד אחרי שציינתי לפניה שירדתי 4.5 ק"ג, אמא שלי אומרת לי: השמנת מהפעם האחרונה שראיתי אותך, לא!? רעה!!!! אם יגידו לכם שהורים לא מקנאים בילדים שלהם, אל תאמינו. לא שברור לי מה יש לה לקנא, היא רזה מאד מאד מאד, וכל קילו שהיא מעלה היא מיד מורידה שניים. אבל היא אובססיבית עם זה. ממש מחלת נפש. רעה. הורידה לי את כל המצב רוח. הרסה לי את כל השעות האחרונות. בקושי נרדמתי בלילה מתסכול ומשברון לב. אוף. אוף. אוף. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magic40

New member
שאלה חשובה אורלי

תעשי חישוב אלו ימי הביוץ? שבועיים לפני מחזור?

אורלי14

New member
אין לי אפשרות לחשב

כי אני לוקחת גלולות ברצף, וכל פעם הדימום, המודיע שיש להפסיק לתקופה את הגלולות, מגיע בתקופה אחרת...

magic40

New member
יש לי תחושה שאת בביוץ,,,,,,

ואז יש נפיחות בבטן והמשקל עולה אני למשל לפני מחזור נראית שוב בהריון!!! נראה מבהיל ירדת יפה וכל הכבוד לך לא להתייאש תמשיכי ככה אנחנו צופים עלייך

חן123

New member
בגלל זה את ככה?

יקירתי, אם זאת ה"סחורה" (=אמא שלך) אל תתני לה להגיע אליך אז היא אמרה? בשביל זה לא לישון בלילה? מצטרפת לדעה שאולי את סביב מחזור/ביוץ ואת קצת נפוחה? אם אכלת כמו שצריך אין סיבה שתעלי באמת נסי לשכוח את המשפט המיותר שלה ולהתרכז בעיקר. כבר כתבת שירדת יפה ואנשים מחמיאים לך, נסי להתעמק בזה

yoyo10

New member
כמה דברים

ירידה במשקל היא לא לינארית ויכול להיות שנשקלת עם בגד שונה וזה כבר מעלה במשקל דבר שני את ריכה לאכול דברים שטוב לך איתם תזונה נכונה זה לא אומר לסבול תנסי למצוא דברים שאת אוהבת ומתאים לך משהו שאפשר לחיות איתו לכל החיים ולא משהו זמני שעוזר לרדת במשקל

למעלה