שוב הממשלה קיבלה החלטה שלא מוצאת חן בעיני צד פוליטי מסוים, אז הוא צווח "נבצרות" (בלי להבין בכלל את משמעות המונח או הקשרו)להוציא סופסוף את הנאשם לנבצרות!
אז מה דינו של מי שמפר הסדר ניגוד עניינים שחתם או היה מחויב לחתום?שוב הממשלה קיבלה החלטה שלא מוצאת חן בעיני צד פוליטי מסוים, אז הוא צווח "נבצרות" (בלי להבין בכלל את משמעות המונח או הקשרו). הייתי אומר שזה מעורר גיחוך, אבל מאחר וזה כבר מזמן הפך לנוהל קבוע, אפילו זה כבר לא קורה. סתם מעורר רחמים.
ראשית לא בטוח שהאקסיומה שלך נכונה, כלומר שיש כאן הפרה של ניגוד עניינים.אז מה דינו של מי שמפר הסדר ניגוד עניינים שחתם או היה מחויב לחתום?
כי אם מי שמנצל את התפקיד בשביל ניגוד עניינים, ההגיון הוא שבית המשפט ישלול ממנו את התפקיד שהוא מנצל לרעה.ראשית לא בטוח שהאקסיומה שלך נכונה, כלומר שיש כאן הפרה של ניגוד עניינים.
שנית הטיפול כמובן במישור המשפטי. מה זה קשור לנבצרות?
אז שבית המשפט ישלול.כי אם מי שמנצל את התפקיד בשביל ניגוד עניינים, ההגיון הוא שבית המשפט ישלול ממנו את התפקיד שהוא מנצל לרעה.
אם ראש ממשלה לא מצליח להיות גם ראש ממשלה וגם לעמודראשית לא בטוח שהאקסיומה שלך נכונה, כלומר שיש כאן הפרה של ניגוד עניינים.
שנית הטיפול כמובן במישור המשפטי. מה זה קשור לנבצרות?
אה, עברנו עכשיו לתירוץ אחר? אם כך אני שמח שאני יכול להרגיעך. ראש הממשלה הנבחר לגמרי "מצליח" גם להיות ראש ממשלה וגם לעמוד למשפט. בינתיים לא נתגלתה כל בעיה מיוחדת בעניין ולא הייתה אפילו רבע דקה בה בית המשפט הורה לנתניהו להתייצב והוא לא עשה כן.אם ראש ממשלה לא מצליח להיות גם ראש ממשלה וגם לעמוד
למשפט כי אז יהיה חייב לצאת לנבצרות כי הרי הבטיח שיוכל
לעשות גם את זה וגם את זה.
במידה ונתניהו לא ימלא את הנחיות בית המשפט העליון אושוב הממשלה קיבלה החלטה שלא מוצאת חן בעיני צד פוליטי מסוים, אז הוא צווח "נבצרות" (בלי להבין בכלל את משמעות המונח או הקשרו). הייתי אומר שזה מעורר גיחוך, אבל מאחר וזה כבר מזמן הפך לנוהל קבוע, אפילו זה כבר לא קורה. סתם מעורר רחמים.
א. לא נכון.במידה ונתניהו לא ימלא את הנחיות בית המשפט העליון או
היעוץ המשפטי כי אז הם יוכלו להוציא את ביבי לנבצרות.
אם לא שמת לב אז אנחנו נמצאים כבר במלחמת אזרחים .רק כאשר הוא ישלח לנבצרות
תפרוץ פה אותה מלחמת אחים.
או אחרי פסיקה חלוטה של בית משפט עליון אחרי אחרון הערעורים, בלי קשר לשאלה מה תהיה ההכרעה לאחריה השופטים זקוקים לא לשכפ"ץ אלא לשריון מהתקופה העתיקה.רק כאשר הוא ישלח לנבצרות
תפרוץ פה אותה מלחמת אחים.
להזכירך,היה בג"צ עם הועדה לבחירת שופטים לפני 7/10 ואחרי זה ניגמר הכל בלי דרמה.או אחרי פסיקה חלוטה של בית משפט עליון אחרי אחרון הערעורים, בלי קשר לשאלה מה תהיה ההכרעה לאחריה השופטים זקוקים לא לשכפ"ץ אלא לשריון מהתקופה העתיקה.
זה היה בנוגע לעילת הסבירות, ואני לא מדבר על הרפורמה אלא על הכרעה במשפטי נתניהו. ואם השופטים יחליטו כמו שנראה לי הגיוני זיכוי מוחלט בתיק 2000 ובעבירת השוחד בתיק 4000 והרשעה במרמה והפרת אמונים גם בתיק 1000 וגם בתיק 4000 אז שני הצדדים יתנפלו על השופטים.להזכירך,היה בג"צ עם הועדה לבחירת שופטים לפני 7/10 ואחרי זה ניגמר הכל בלי דרמה.
זה בכלל לא רלוונטי,הרי מדובר עכשיו על המהפכה המשפטית.אני לא מדבר על הרפורמה אלא על הכרעה במשפטי נתניהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.