זהו , הגיע הזמן

Harrington

Well-known member
מנהל
להוציא סופסוף את הנאשם לנבצרות!
שוב הממשלה קיבלה החלטה שלא מוצאת חן בעיני צד פוליטי מסוים, אז הוא צווח "נבצרות" (בלי להבין בכלל את משמעות המונח או הקשרו) :). הייתי אומר שזה מעורר גיחוך, אבל מאחר וזה כבר מזמן הפך לנוהל קבוע, אפילו זה כבר לא קורה. סתם מעורר רחמים.

evglev1

Well-known member
מנהל
שוב הממשלה קיבלה החלטה שלא מוצאת חן בעיני צד פוליטי מסוים, אז הוא צווח "נבצרות" (בלי להבין בכלל את משמעות המונח או הקשרו) :). הייתי אומר שזה מעורר גיחוך, אבל מאחר וזה כבר מזמן הפך לנוהל קבוע, אפילו זה כבר לא קורה. סתם מעורר רחמים.
אז מה דינו של מי שמפר הסדר ניגוד עניינים שחתם או היה מחויב לחתום?

evglev1

Well-known member
מנהל
ראשית לא בטוח שהאקסיומה שלך נכונה, כלומר שיש כאן הפרה של ניגוד עניינים.
שנית הטיפול כמובן במישור המשפטי. מה זה קשור לנבצרות?
כי אם מי שמנצל את התפקיד בשביל ניגוד עניינים, ההגיון הוא שבית המשפט ישלול ממנו את התפקיד שהוא מנצל לרעה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי אם מי שמנצל את התפקיד בשביל ניגוד עניינים, ההגיון הוא שבית המשפט ישלול ממנו את התפקיד שהוא מנצל לרעה.
אז שבית המשפט ישלול.
אמנם אני חולק עליך שזה "ההגיון", אבל כאמור, הטיפול במקרה כזה הוא במישור המשפטי. להזכירך, הקריאות כאן להוצאת ראש הממשלה הנבחר לנבצרות לא מופנות לבית המשפט, אלא ליועמ"ש (המצויה בתהליך הדחה כזכור). פשוט לא רלוונטי בשום צורה. קריאת סרק שכל עניינה ליצור אווירה בלי שום קשר לכלום. רל"ביות במיטבה :).

jackie111

Well-known member
ראשית לא בטוח שהאקסיומה שלך נכונה, כלומר שיש כאן הפרה של ניגוד עניינים.
שנית הטיפול כמובן במישור המשפטי. מה זה קשור לנבצרות?
אם ראש ממשלה לא מצליח להיות גם ראש ממשלה וגם לעמוד
למשפט כי אז יהיה חייב לצאת לנבצרות כי הרי הבטיח שיוכל
לעשות גם את זה וגם את זה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם ראש ממשלה לא מצליח להיות גם ראש ממשלה וגם לעמוד
למשפט כי אז יהיה חייב לצאת לנבצרות כי הרי הבטיח שיוכל
לעשות גם את זה וגם את זה.
אה, עברנו עכשיו לתירוץ אחר? אם כך אני שמח שאני יכול להרגיעך. ראש הממשלה הנבחר לגמרי "מצליח" גם להיות ראש ממשלה וגם לעמוד למשפט. בינתיים לא נתגלתה כל בעיה מיוחדת בעניין ולא הייתה אפילו רבע דקה בה בית המשפט הורה לנתניהו להתייצב והוא לא עשה כן.

אז שאפו על הנסיון לעבור לתירוץ חדש שחבריך לא העלו קודם, אבל גם הוא, צר לי לומר, רלוונטי למושג "נבצרות" כשלג דאשתקד וגם זה לא :).

jackie111

Well-known member
במידה ונתניהו לא ימלא את הנחיות בית המשפט העליון או
היעוץ המשפטי כי אז הם יוכלו להוציא את ביבי לנבצרות.

Harrington

Well-known member
מנהל
במידה ונתניהו לא ימלא את הנחיות בית המשפט העליון או
היעוץ המשפטי כי אז הם יוכלו להוציא את ביבי לנבצרות.
א. לא נכון.
ב. כל הדיון תיאורטי. בשום מקום לא שמענו את ראש הממשלה מדבר אפילו על אי-מילוי אחר הוראות ביהמ"ש העליון. למעשה, ראינו את ההיפך המוחלט בינתיים.

אז אמנם ברור שכל מחנה הרל"ב צווח על העניין הזה מתוך נסיון להנדס תודעה וליצור אווירה. אבל בתכל'ס זה דיון בביצה שטרם נולדה וגם לא צפויה כלל להיוולד. אז בחייאת... לפחות את צווחות הנבצרות (מונח חסר כל רלוונטיות לעניין) תשאירו לעניינים רלוונטיים יותר :).

או אחרי פסיקה חלוטה של בית משפט עליון אחרי אחרון הערעורים, בלי קשר לשאלה מה תהיה ההכרעה לאחריה השופטים זקוקים לא לשכפ"ץ אלא לשריון מהתקופה העתיקה.
להזכירך,היה בג"צ עם הועדה לבחירת שופטים לפני 7/10 ואחרי זה ניגמר הכל בלי דרמה.

evglev1

Well-known member
מנהל
להזכירך,היה בג"צ עם הועדה לבחירת שופטים לפני 7/10 ואחרי זה ניגמר הכל בלי דרמה.
זה היה בנוגע לעילת הסבירות, ואני לא מדבר על הרפורמה אלא על הכרעה במשפטי נתניהו. ואם השופטים יחליטו כמו שנראה לי הגיוני זיכוי מוחלט בתיק 2000 ובעבירת השוחד בתיק 4000 והרשעה במרמה והפרת אמונים גם בתיק 1000 וגם בתיק 4000 אז שני הצדדים יתנפלו על השופטים.

למעלה